• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    DRAGON1FLY: tak tipuju ze mame cas do konce mesice (pak quest since neskonci, ale giovani uz pravdepodobne nebude mit m2)
    DRAGON1FLY
    DRAGON1FLY --- ---
    FRAKIRA: díky za rady
    DRAGON1FLY
    DRAGON1FLY --- ---
    FRAKIRA: aha..to bude na dlouho :(
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    DRAGON1FLY: ne, musis porazit leadera.. ale jeste budes potrebovat dalsi dva, az tohoto porazis (porazis leadera - radar zmizi a potrebujes dalsi)
    DRAGON1FLY
    DRAGON1FLY --- ---
    FRAKIRA: radar uz mam...to musim znova slozit radar, aby mi tenhle ukol zapocitali?
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    CODE: doplnim, ze rada muzes i koupit za 200 coinu a tech 6 battlu s gruntem (normalnim raketakem) si odpustit.. nicmene v momente, kdy koupis radar, prestanes dostavat dilky an radar az do momentu, dokud neporazis leadera
    DRAGON1FLY
    DRAGON1FLY --- ---
    CODE: takze jsem to pochopila dobre, hrala jsem a bezapocitali mi to....grr...
    CODE
    CODE --- ---
    Bojuj s Arlo nebo SIerra nebo ten treti blobec .. trikrat :)
    Musis bojovat se 6 zakladnimi Shadow , at slozis radar, pokazde .. a pak toho leadera
    DRAGON1FLY:
    DRAGON1FLY
    DRAGON1FLY --- ---
    prosim, co mám udělat?

FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EOLIS: tak ja mluvila o shadow, kteri jsou mnohem silnejsi.. z raidu jich muzes mit samozrejme stovky.. (slysela jsem, ze se vyplati vylepsit jakkoliv spatneho shadow, v zadnem pripade nepurifikovat.. ale to je jpp, co je na tom pravdy netusim)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    MAD_CADDY: Já tedy vím od kamarádky, že jich má z raidů několik (ne shadow) a klidně mi jednoho vymění až dorazí do ČR
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    FRAKIRA: jen jednoho? Já totiž před 2 dny dostal od Giovanniho docela bídáka (jednohvězda) měl bych ho tedy dissnout?
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    FRAKIRA: Tak jako nenašel jsem ho na chodníku, ale v balonu :-)
    A jako jo před tím jsem oběhal polovinu Vysočan abych všude potkal jenom Decoy grunty. A taky jsem se s Giovannim potykal asi sedmkrát a hodil jsem si do party megaevolvovaného charizarda na max CP.
    A projít všechny ty předchozí fáze toho aktuálního researche (An Inter-egg-sting development) trvalo cca 5 dnů.
    Ale jako vlastně jsem měl dojem, že to zase nebylo tak těžké :-)
    Ale ted na něj koukám má CP asi 890 a říkám si, že dostat ho do "battle-fit" formy bude možná náročnější.

Co se toho týká, asi bych mu měl změnit charged attack, ne? Frustrace mi přišla taková "ne dobrá"
    MERIDION
    MERIDION --- ---
    FRAKIRA: Zatim jsem na tento problem nenarazil ... ale verim, ze se to muze dit.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EOLIS: ad 3, tos napsal jako kdybys ho nasel na chodniku :-D
    Shadow M2 je od giovanniho a muzes mit jen jednoho, ne?
    (jednoho teda mame nekteri z jednoho eventu, ale byla jsem v tom, ze nikdo nemuze mit vic nez dva.. takze svym zpusobem vzacny je). Opravte me, jestli se mylim, posledni mesice nejsem v obraze.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MERIDION: pokeraid je fajn, pokud je vas vic, ale uz jsem zjistila, ze pokud jde o raid, kde potrebujes 5-6 lidi tak jako tak, tak s ni muzes snadno prijit o pass, kdyz natrefis na slabe spoluhrace..

jako uz jsem slysela radu klukovi s levelem 23: vzdyt to svolej pres pokeraid a kdyz uvidis, ze ti tam naskacou slabe levely, tak vyskoc.. Nevim jak ostatnim, ale mne nefunguje lobby tak splehlive, abych stihla sledovat jak lidi priskakuji nebo vyskakuji a tohle mi prijde jako strasne svinstvo.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    EOLIS: Ad 2) fungují lokální skupiny na Messengeru, Discordu či Whatsapp - najdi svoji lokální skupinu, nejspíš přes PoGo skupinu na FB a přidej se. Jinak Go Field Guide taky nějaký způsob nabízí.
    Ad 3) klasicky sbírej rare candy z raidů a powerupuj až na max, můžeš si ho dát taky jako buddyho a udělat si z něj Best buddyho. Rozhodně nepurifikuj, Shadow je silnější a vzácnější.
    MERIDION
    MERIDION --- ---
    EOLIS: K bodu 2 .. pouzivam appku PokeRaid a nemam problem :)
    UBU
    UBU --- ---
    EOLIS: Ad 1: nic není. Ad 2: Na redditu i na fcb jsou skupiny které fungují dobře. Ad 3: Hlavně mu nedávej purify a nech ho jak je, má tak attack bonus.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    Tak jsem to po dlouhé době zase spustil. A mám pár dotazů, pokud by někdo věděl.
    1) funguje nějaký rozumný radar? PokeHunter nebo tak něco?
    2) víte o nějakém smysluplném způsobu jak skládat adhoc public raidy? Našel jsem jen fórum na Redditu a přijde mi že to nemůže rozumně fungovat.
    3) nevíte o nějakém návodu jak vyrobit z čerstvě chyceného shadow Mewtwo něco použitelného (ano trochu se chlubím, ale za těch pár dnů co znovu hraju jsem zjistil, že mít ho není zase tak úplně vzácné)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam