UBU: já to tak občas taky mám, držím se na nizkým ranku protože jakmile prohraju první dvě hry tak se na zbylé vykašlu a jen pustím souboj a jdu na chvilku od toho. Ono pak na nízkém ranku častěji dostaneš stejně schopného soupeře (a ten skill jak psal Evil dělá fakt hodně, jako když si swapneš pokemona ve chvíli kdy soupeř chce pustit charge útok tak aby ti to skoro nic neudělalo a ty si ušetřil štít, udělá fakt hodně. Ale odpočítavat si kolik soupeř má energie na jakej útok fakt nedávám, ani nedokážu odhadovat co má v týmu asi za další. )
Děsně dělá lead pokemon, v normální ultra jsem děsně často potkával na leadu u soupeřu, giratinu, togekisse a nebo swamperta takže abomasnow byl pro mě jasná volba, ale prostě se pak sejde nějaká chvíle kdy soupeři přijdou s něčím jiným. A pak se meta mění podle toho na jakým rankingu jseš a nebo prostě podle toho jak se ostatní snažej přizpůsobit metě, já jsem na to línej tak si radši prohraju ( i když se u toho taky nervuju) ale ty dusty jsou na ranku 20 i za celkovou prohru dobrý