MAD_MAN,
RICARDERON: posláno :)
EVILMIND: moc děkuji za trpělivost, která Tě doufám ještě neopustí, pls.
1. Obávám se, že tomu pořád úplně nerozumim. Jak poznám level pokémona aneb proč jsou ti s menším útokem lepší?
2. Šlo mi o výši útoku vidím tam např. "Mud Slap 11" a u jiného "Confusion 16". Chápu to dobře, že různí pokémoni mohou mít různé útoky - takže na PvP se vyplatí maxovat prostě jiného pokémona a klidně může být ** silnější než ****. Jen mi teda někdy přišlo, že stejný pokémon má jiné hodnoty útoků (ty číselné) a přitom jeden má ** a druhý *** pro "Attack". (?!)
3. Fast vs Charge - aha Fast je ten menší a Charge je ten, jak ho nabíjíš.
- velikost čáry, takže když je přerušovaná vs souvislá dlouhá, tak to znamená co?
- Att/Def drop - no mě dostává, že to má efekt na toho mého pokémona, což z něj dělá teda docela máslo :( a zase on má *** vs jinej co má ** a právě i útok podstatně nižší a tohle mi to hodnocení docela bortí. (ano asi se pomalu blížíme k tématu CalcIV)
- takže je nejlepší se podívat na nějaký build a podle toho pak s těma TM si toho pokémona upravit, je to tak? Na to, ale musím použít ten "Elite Fast/Charged TM", abych si to mohl fakt vybrat jinak je to o náhodě (?)
4. Evoluce - tohle se asi váže na ty buildy... ok.
5. Shadow - nevím co je útok return. A co je "Hundo"? Jinak teda ty Shadow nepurify, ale zase mám se řídit podle ** a buď je pouštět nebo si nechávat jen *** a ****?
Ditto - WTF, včera jsem jich najednou snad i po x měsících chytil asi 5, tak jsem se konečně posunul s těma Q, které se na ně vázali. Jsou Ditto na něco nebo klasicky rozpustit, když má méně než ***?