• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Jo takhle, chápu. Já ten čas na to zatím mám. A jo, já mám Machampa jednoho, protože to od nějakého záblesku v roce 16 teď hraju rok a půl a těším se na to, protože na něj mám 1.2k candy, což je akorát IMHO na maxnutí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: to není, že bych neraidoval proto, že to nedám, nebo že ne mám s kým. Já nejsem ochotnej pro to obětovat čas. Takže všechny raidy do různých úkolů apod teď dělám z tramvaje, protože od doby, kdy přidali READY tlačítko, se to dá za jízdy stíhat... :-) Stejně tak routy se dají dneska krásně dělat z tramvaje, příští tejden konečně budu mít dost Zygarde cellu, abych evolvnul svoje shit IV (tj. pravděpodobně hned pote Niantic pusti nejakou moznost chytit jineho).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: já jsem pro to třeba taky trochu nasranej, kdyby nešlo o peníze ale o hru, tak by ta houbička dělala to, že by měnila existujícího pokemona na dynamax. Pak může klidně být vzácná/drahá. Protože při pohledu na ohlášené dynamaxy vidím jen to, že budu dělat asi dvacátýho Machampa, kterých mám maxlých tunu už z dob, kdy to byl TOP pokemon. Osobně už jsem u dynamaxu přepnul na to, že prostě investuju jen do těch lucky, i když mají shit IV, protože to je laciný.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Hele, dost funguje skupina na FB, takže když jdu okolo něčeho, co sám nedám, tak tam napíšu a většinou se mi jeden dva lidi ozvou.. už jsem takhle dal i Pálku ve 2.. sice jsem 2x rejoinul, ale dali jsme to..
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak nějakou dostaneš za výzkum a stejně to je jenom pro ty, co jsou butt hurt kvůli dynamaxu, že to rozbíjí hru a tahá z hráčů candy a dust a bůůů hůů... :-D Přesně jako můj kolega sběratel.. nasranej, že to z něj tahá candy, co si neumí užít, že chytne Charmandera s dobrými IVs.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jako... ja vetsinou nevyuziju ani ten jeden no, takze mi denne ted propadnou dva, hura... :)

IMHO Cosmog byl zatím jen 3x jako odmena v questu, naposled pred rokem. Ale da se tradovat, kdyz se ti podari najit nekoho, kdo ho nechce... Taky se daji kupovat na ebay za par euro - mame na sidlisti magora co furt neco koupuje na ebay, aby mel vsechno, je to takovej dalsi extremni pristup ke sberatelstvi...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: A když jsem omylem cosmoga rozpustil.. tak jsem v prdeli, nebo je dávají do hry jako megabally, jednou za čas/ rok?

No mě hlavně na té sezóně baví ten free raid pass navíc.. to je úplně super.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A když byla řeč o monetizaci.. tohle je roztomile. Houbička zdvojnasobí dmg v gigamax raidu. Navic bude videt, jestli ji ostatni hraci maji, abyste je mohli mushroom-shamovat (TM pending), kdyz to nedate... :-)

Brace yourselves—Gigantamax Lapras is coming. – Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/post/gigantamax-lapras-max-battle-day?hl=en
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: jako... chapou, že je to o ničem, pokud nepouští do hry další Cosmogy? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: hmm, vic dustu z PvP až do března, fuck. To mě zase bude nutit tankovat někam k nule... :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    https://pokemongolive.com/seasons/dual-destiny?hl=en otevřu appku a ohlášena nová sezóna.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: jo ja kdyz jsem se rozhodl, ze vikend vyjimecne aspon treba 2 hodiny obetuju tomu, kdyz gigantamaxe, tak jsem se sel podivat jestli si mam koupit ticket, a jak jsem ten shop dlouho nevidel, tak jsem byl uplne v soku z toho, ze tam jsou snad ctyri nabidky soucasne, za radove stokoruny. Driv by vsechno tohle byl jeden event za jednu cenu.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    ELIDOR: Jo, mně ten hodně úzký filtr taky hodně zlepšil hraní.

Imho se spíš bojím, aby tu hru nerozbili.. Mighty pokemoni mi zabrali dobře 2/3 top 50 pokémonů seřazených podle CP. Takže já se spíš obávám, že jim to zachutnalo a nedávají pozor, co to dělá s hrou jako takovou.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    :) ja mazu to co je mensi nez 96 %, vyjimky jsou shiny, mythic a legendarky + ty blbinky co jsou jen jednou, nebo ziskatelne z questu a pak to co je idealne na pvp pro vsechny typy lig a ted ty gigantamax, tam zatim nevidim moznost mazat cokoliv dokud nebudu mit 96+ od daneho typu a i pak to co bych jinak smazal, budou pokemoni na luckytrade.

obdobi, kdy jsem jasal nad vsim co ma *** mam za sebou .. a pokud mam od neceho 100 tak mazu i ty 98
    dlouho jsem premyslel nad tim, jestli ma vubec smysl ponechavat si 93 a pak jsem usoudil ze fakt ne, .. velky candy davam jen a pouze do 100 tzn i ty 96 a 98 mam jen do raidu .. ale vylepsuju je vyjimecne a jen malejma candy
    neskutecne se mi s timhle pristupem zjednodusilo hrani ..

muj kolega to hraje zas jinak, chce mit od tech topovek 6, ktere maxuje kam to jen jde, duhovy candy vubec neskladuje, ihned je promenuje a upgraduje ty svy party.

je fajn, ze si v tom kazdy dokaze najit to svy ... a jeste se u toho hejbat .)
    btw .. mam pocit, ze ted se s tema placenejma eventama roztrh pytel .. snad trochu zpomalej tempo, nebo se vratej k mensim castkam, nejsem si moc jisty, jestli to v rijen/listopad uz nebylo prepaleny ...
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    nebo šrot z Moravy... až nebude bonus xl garantovaný za každý trade...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: aha, takže přesně jeden z těch! :-) Jen GL/UL pokemonu mam aktualne 1053 (označený pro PvP ne hotový), přestože hraju jen grasshole, ale kdybych chtěl, tak můžu mít ready jinej tým. Akorát zatím nechci! :-)
    Jako málo jich nebudu mít nikdy, si nechávám od všeho GL/UL, jeden shiny/lucky (luckydex je jedinej co se aktivně snažím kompletovat), hundo, atd. Počítám tak 70 procent ale bude šrot z životních etap, kdy zrovna moc nehraju, ale furt mám většinou zaplý plusko a chytám. Jenže jakmile je to rok starej šrot, už ho nemůžeš jen tak smazat, bo mají bonus na lucky trade, takže FOMO se aktivuje... a už se vezeš.

Nedávno jsem třeba koukal, že mám asi 250 různých Pikachu. A to je cíleně nesbírám, a spousta mi jich chybí! :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak to by mě zajímalo, já jsem dost nekompromisní a v báglu mám jen to, co používám na Great ligu a raidy. Všechno, co není top Attacker type, tak jde pryč, i shiny zahazuju, jde o dex entry, od toho ten dex je.. Teď třeba díky Mighty pokešům mám mraky dragonite.. třeba 9, pěkné lvl 40.. ale prostě mít jich 9 je zbytečné.

A to mám aktuálně inventář plný 650/850.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jako právě proto, že to je pro odreagování, to lidi můžou hrát různě. Já si to třeba i uvědomuju, ale taky mě sere, když to někdo hraje jinak, než mi vyhovuje, a ještě se u toho drze baví! ;-) I u sebe vidím, že se to mění v čase, jak hra běží dlouho - kromě raidu, což mě nebavilo nikdy. Takže třeba PvP mě sice baví, a osobně bych ho viděl jako cílový bod snažení, ale je příliš časově náročné to reálně dělat (když kromě eventů jako byl tenhle fakticky hraju jen v tramvaji), takže teď už vždycky jen dolezu pro TM a dál se nesnažím, grasshole i po pěti nerfech furt funguje tak není důvod investovat víc. Navíc je každou sezonu PvP v horším stavu technicky.

U nás na sídlišti jsou lidi, co jsou schopný vrazit tisíce do raidů v honbě za shiny. Ale mají přitom skoro defaultní velikost inventářů. Jako... já ani nechápu, jak to dělají, jako zaplatí za 80 Snorlaxů aby měli shiny v kabátu, a pak je všechny smažou? Zatímco já šel jednoho Snorlaxe pro zápis, a i tak mám 8800 inventář plnej.

Možná nejvíc mě baví teď vymejšlet, jak si to v rámci omezení hry ulehčit, teď jsem při dalším rage quit záchvatu nad plným inventářem konečně navrhnul myslím použitelný systém přejmenování/search stringu, díky kterému budu moct průběžně mazat značnou část pokemonů, a bejt furt v klidu. Jako jde to pomalu, ale mám z toho větší radost, než z shiny gigamaxe z vikendu! :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Já myslím hlavně to, že denně máš samotnou hru zapnutou hodinu - 3 a nikdo Ti v ní neřekne, co se bude dít dál.. Ale když se podíváš na twiter, tak najednou víš všechno i detaily. To mě štve.. taky to debilní přesměrování z apky na stránky, kde si stejné informace můžu přečíst v chrome.. proč sakra..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam