• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: zrovna dyna/gigamax treba IV celkem ignoruju, rozdil je miniaturni, a realne by to melo smysl jen kdyby clovek zkousel nejaky extremni single/dua apod. Takze u attackeru ma prednosti to co ma A15, u vseho ostatniho si poste nechavam jen lucky, takze stoji malo je vylevlit.

BTW dneska na redditu dobry vlakno do ceho investovat s vyhledem na to, ze nebude v budoucnosti nahrazeno necim novym:
    Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/1n0bnf4/future_of_gmax_attacker_investment_updated/

Jinak jako poslouchat v tom random davu lidi, co davaji ruzne rady, to je fakt zazitek. Ted tam byla nejaka rodina, co docela dlouho sla stejnym tempem co ja, a jestli jsem to pochopil spravne tak matka a kluci hrajou pokemony dlouho, a jejich zbrusu novy nevlastni tatka teprve zacal aby utuzil vztahy asi, a ty rady co jim daval, jsem se musel hodne ovladat abych se jim nezapojil do diskuse... :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Jo, ještě mě kolega rozesmál, když mě prosil, jestli s ním ty Legendárky v Dx nepůjdu, že to nedává s random lidma.. protože celou dobu mu říkám, nekašli na to, Dx je endgame content. On se na to vydojil s tím, že z nás Niantic tahá resources a je to k prdu a blá blá a pak fňuká, že nemá ani jednu Blissku Dx s rozumným levlem atd.. achjo.. :-D :-D :-D

Farmit Legendární candy by rád, ale připravit se na to a nebýt koule na noze, to se mu nechce. Nelevlí totiž nic, co není hundo.. trotl. :-D
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Tak do Eternause jsem nacpal 400 za pass a asi 1700 PC, protože jsem měl na víkend plány a nemohl jsem ani jeden den. RNG Satan se nade mnou smiloval a dal mi Démonického Eternause s CP 1888 a IVs 14,15,14.. :-D :-D :-D Tři sněhuláci.. :-D Vylevlim ho na LVL 40 a pak mi zbyde 1k XL candies, takže po pytchi.. a holt budu doufat, že další XL candies nasbírám levnější metodou.

Nicméně teda IMHO první Event, kde se naplno projevilo SkoPuli, nebo jak se ta firma jmenuje. Hype train jak prase takže lidi chrastili šrajtoflema, že mi bude zvonit v uších týden. Houby lítaly vzduchem, kupování částic, remote raidy.. masakr. Celý týden před naprostý šílenství na Hlaváku, kde každý den lidi 2 hodiny šlapou zelí kolem hlaváku a honí všechno, co nemají. Kolega z práce např "potřebuji jít Suicune, mám špatnou". Ptám se, jakou máš? "12, 13, 14".. Já ho vysmál, pak jsem s ním šel jednu, protože už mě to jeho fňukání sralo a tadá.. mě padla shiny 11, 11, 15. :-D Prostě, někteří sbírají hunda, někteří hrají pro radost. :-D :-D :-D

Povedla se mi vychodit Zygarda, teď chybí jen raidy a asi 140 km chození a budu jí mít hundo, Já jsem spoko. Grind jak prase, ale gratis. Krása.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak ty expy se nejak prepocitaji, ze jo, takze skocis pres. Ja mam ted asi o 110 milionu expu vic nez je potreba na lvl 50, tak doufam me to hodi nekam k tem 70, kde zacnou nove ukoly...

Kazdopadne quest za 7m expu je dost teda. To bych mohl lognout i toho dva roky neaktivniho alta... :-)

Rekl bych obecne hry vetsinou nepridavaji max level jen tak, protoze prestoze lidi rvou ze to chteji, realne jen mizive procento userbase na max level dosahne, tj. hodne prace pro malej dopad. Takze kdyby proste jen pridali treba 10 levelu, jak se obecne cekalo ze se casem stane, tak se to nedotkne skoro nikoho krom streameru, lidi co hraji od zacatku atd. Takze bych si tipnul, ze narovnali tu krivku expu aby byla vic linearni, a lidi byli vic motivovany nejakym realne dosazitelnym cilem.

Hlavne ale doufam ale, ze nezacnou jebat taky do max levelu pokemonu, jako to uz udelali kdyz pridali lvl 50, a tim naprosto znehodnotili tunu pvp pokemonu.

A taky jsem zvedavej na ten free bag space, jak to bude vypadat kdyz mam max.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    MOIRAIN: mě chybí 1.2m do 50tky.... si ze mě dělaj prdel :D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Prepare for Pokémon GO’s new and rewarding leveling journey!
    https://pokemongo.com/post/pgo-leveling-update-announce-2025
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nova sezona - podle stinu Mega Metagross, Gmax Eevee a Keldeo

hlavne doufam, ze to bude zase sezona s XL candy za kazdej trade, je mi lito to mazat... :)

https://x.com/PokemonGoApp/status/1959782899151962232
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VLAKODLAK: ne myslim tech 200 coinu co je po kazdym boji uz dost dlouho, to ti proste da dvojnasobek vseho
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    EVILMIND: kua, ta odměna ta coiny zvedala počet candy?
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    Všechny kódy na MP pohromadě, kdyby někdo zapomněl
    Code Redemption : Pokémon GO Web Store
    https://store.pokemongo.com/offer-redemption?passcode=REN73F559HY3T
    https://store.pokemongo.com/offer-redemption?passcode=J85D4HVHQFFYV
    https://store.pokemongo.com/offer-redemption?passcode=47KP3GM76TK2F
    https://store.pokemongo.com/offer-redemption?passcode=68TTGWN79E7XE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem dneska prvne pouzil to vyderacske tlacitko "zaplat 200 coinu za double rewardy", co bych neveril nekdo nekdy pouziva jinak nez omylem

jsem si spatne spocital kolik Eternatus candy potrebuju, a zjistil jsem to az cestou domu v tramvaji kdyz jsem ho maxoval, a jelikoz jsem musel kupovat jak MP tak remote passy, tak razem dalsich 200 coinu je dobrej deal... :-) :-(
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    Kdo používáte třítlačítkovou navigační lištu na Androidu, tak oddalte aktualizaci na 0.375.x co to jen půjde. Od této verze jede aplikace ve fullscreenu a lištu je nutné vytahovat gestem.
    Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/1mwldhe/new_375_update_forces_full_screen_on_android/
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RICARDERON: nejsou neomezeny, jen vetsi MP zasobnik, lidi meli dneska dost MP protoze to bylo z toho passu plus ze vsech questu predchozich co si nechali. Zejtra to bude horsi... :-) Na Letny bohuzel nikdo moc nechodil nic nez Eternatuse, coz ale chapu kdyz za nej bylo 4x vic nez za ostatni gmax. Nicmene, zitra uz na bodech nezalezi, bo kazdej je na levelu kde dostava jen expy, takze doufam neco co mi chybi urvu... teda jestli to lidem dojde a nepujdou spis dal jen po Eternatus candy, coz na vyssich levelech stejne ten 1 raid je prd.

Plus ten efekt, ze se nemusi chytat, mel na Letny zbesilej vliv na tempo, vsechno se delalo v pohybu, jsem se JEDNOU jen oprel o zed ze si v klidu vyberu odmeny z questu a napiju se. Raid 90+ lidi. jestli mi to trvalo minutu, a kdyz jsem skoncil tak tam v dohledu na cele ulici nebyl NIKDO :-) normalne jsem musel jednu pulhodinu vynechat, bo sledovani pohybu leadera bylo v appce nejaky zasekly, takze jsem si proste sednul ke dvema Eternatusum a pockal az se dav najde sam.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    RICARDERON: Ja dekuju za invite na toho Machampa :)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    VLAKODLAK: 11/14/10. Inu, to se taky vyplatí.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Hlavák byl dneska svistot. V jednou Eternautovi 97 lidí. Ale nějak jsem nepochopil to s těma neomezenejma částicema, chodil na všechno a asi na čtvrtýho, nebo pátýho už nemohl.:(
    Ale zase jsem tam doplnil Enteie, Raiku, Giga Machampa i Toxtricityho. Za Zaciany a Zamazenty jsem konečně utratil všecky zelený pasy (a stejně to na meč nestačilo) a šel jsem domů jak po noci v casinu Monte Carlo!
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: oh fuck ... takze zbytecne vyhozenej pas
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: jo houbicky jsem taky nechapala, hlavne teda kdyz po prvnim fightu bylo videt jak to jde snadno :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam