• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    MATHES
    MATHES --- ---
    JULIAN: ladeni many jde zapnout v nejakym advanced deckbuildu
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ICARUS: hm vypada to ze to musi byt presne 50/25 :-/ takze zadny ladeni many...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JULIAN: myslimze 50 karet?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jaky jsou pravidla pro stavbu decku? je to nekde presne popsany?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Zatim jsem zkusil jeden gauntlet, brutalne me domrdala ta spesl abilita v poslednim kole :( to je trochu nefer jakoze.
    Jinak forge 7(0)-6-7(1) a jako dobry, akorat to cloveka nuti do barev, ktere chce hrat i jinde.
    A manascrew je klasika...
    MATHES
    MATHES --- ---
    JULIAN: ano, tak nejak.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    (pokud teda neblokne 2+ potvorama s hp vic nez muj utok?)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    quickdraw+deadly = autowin pri utoku?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    draft je teda hodne slozity, dostal jsem 1-3, budu si muset poradne precist nejaky analyzy karet. v arene mam uz diamond level, ani to nebylo tak tezky.

jinak porad cumim na to, ze ta hra je v podstate zadarmo - 10h hrani, neutratil jsem ani korunu a uz mam obrovskou hromadu karet.

ASYD
    ASYD --- ---
    ASYD: navnadili
    pitomý autocorrect
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja si asi pockam na ten nativni iOs klient - tyhle hry pro mě jedině mobilně

údajně by to měli zpřístupnit eště tento měsíc

ale na nadílka jste mě,ne že ne
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    par postrehu:

je to velice navykovy, hezky to vypada a hraje se to taky dobre. nejspis tim uplne nahradim hearthstone.

f2p element je asi ten nejdivnejsi co jsem kdy videl, dustu je hromada, karty jsou levny a dissujou se za hodne, za 7-0 (a ze je to easy dat) mi padaji 4boo + vstup do dalsi areny a tak. po sedmi hodinach hrani mam neco jako 70% common, 30% uncommon, coz mi prijde jako obrovsky cislo, hlavne v porovnani s HS.

s tim taky prave souvisi ta navykovost, ze kdyz si chci postavit balicek a nemam na nej dust, tak vim, ze staci hodinku grindit gauntlet a uz si ho budu moct dovolit, coz je tak nejak opak HS, kde musim cekat dalsi dva dny abych si mohl koupit booster

zatim jsem teda hral jen proti PC, ale i tak je to kopec zabavy. akorat ta AI se da docela osklive exploitovat, kdyz clovek vi, jak na to. typicky priklad: souper ma 5/5, kterou potrebuju nutne zabit, ale mam na ruce jen deal 3 dmg. reseni je jednoduchy, zautocim 2/1, souper blokne 5/5, ja dostrelim, ez life. a tak podobne.

jak do toho pronikam hloub, tak mi to cim dal tim vic pripadne jako magic, cltlive prevedeny do digitalni podobny - je videt, ze nekdo premyslel a nebal se osekat urcite koncepty, ktere by jinak hru hodne zdrzovaly. napriklad cely ten system instantu - v mtg v 90% casu castim spelly bud v combatu, v main fazi, na konci kola, nebo v reakci. a presne to jsou faze, kdy v eternalu muzu castit instany. ano, sice prijdu o triky typu "esper charm na konci draw stepu, zahod tri" a tak dale, ale tyhle veci s radosti obetuju za plynulou gameplay.

zitra vyzkousim draft, tak poreferuju.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUZIK: ja nevim, co maj vsichni s tim gwentem, kdyz jsem to hral v zaklinacovi tak to bylo jen o tom, kdo ma vic "legendarek" a zabijeni, jinak to bylo takovy dost autopilotni :))
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    Jsem to uz chtel nainstalovat a zrovna ted mi prisla pozvanka do Gwent. Tak ted nevim :)

ICARUS: diky, to se hodi!
    MATHES
    MATHES --- ---
    ICARUS: přidáno do záhlaví

btw jsem taky dal na nástěnku seznam ID, tak se přidejte kdo hrajete :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Super, to se bude hodit. :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Getting Started in Eternal: Rakano Edition – NumotGaming
    http://www.numotgaming.com/getting-started-eternal-rakano-edition/

docela slusny navod jak zacit, odkazy na declisty, analyza karet v draftu atd
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No, pokukoval jsem po Gwentu, ale nepřišel mi invite do bety. Včera jsem tu našel tohle a celkem mě to zajímalo. Kouknul jsem se na nějaký videa na youtube a rozhodl se, že to zkusím. Tak jsem to večer naistaloval. Najednou mi zvoní telefon a koukám, že je tři čtvrtě na šest a měl bych vstávat do práce. :D Takže chytlavý to je. Ale jak jsem nikdy nehrál MTG, tak musím říct že z toho mám dost hlavu kolem. Fakt je to o level jinde než HS, který mě přestali bavit tak, že za poslední dva měsíce jsem je zapnul tak dvakrát.

Co mně na Eternalu baví... Je tam hodně herních módů už v základu. Jak pro single, tak pro multi. Super je nulový RNG a možnost hraní karet i z hrobu (discardu). Je tam spousta mechanik a některý z nich jsem ještě ani moc nepochopil. Například ultimate. Takže se ještě budu učit určitě. Taky je super systém barev a vykládání zemí (planes).

Ze začátku je hra dost přívětivá i v odměňování, za tu mojí první seanci jsem udělal cca 5000+ goldů. Doporučuju hrát ten mód Forge(?). Dá se tam nadraftovat 25 karet a ty vám zůstanou kolekci už natrvalo. Dal jsem to dvakrát a nadraftoval dvě legendárky. První run jsem dal 7:0. Tak si říkám, že to AI je nějaký tupý. Ale asi jsem měl jen štěstí na balík. Hrál jsem žluto/modrý na buffování přes power karty (planes) a lítací potvory. Druhej run jsem dostal 0:2 a utopil 2500 goldů. Ale těch 50 karet mi zůstalo. :D

Jo, v balíku je 75 karet. Jedna může být max čtyřikrát. Legendárka jen jednou. Na rankedu je za výhru truhla. V tý je pár goldů a karta. Po výhrách je lepší truhla za víc goldů a kartu. Za tři výhry v řadě je taky nějakej bonus.

Truhly jsou odstupňovaný: normální, stříbrný, zlatý a pak je snad nějaká diamantová. Ale ta je snad za nejlepší výhru v toom Forge módu, ale v mulťáku.

Sorry, že to je dlouhej příspěvek. Před neceljma dvěma hodinama jsem to vypnul. :D Tak snad z toho někdo vytáhne nějaký užítečný info.
    CORNY
    CORNY --- ---
    WIRUZIK: MS surface FTW
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    Nemate nekdo pozvanku do iPad bety? Na pocitaci me tyhle hry moc nebavi hrat, chtel bych si to zahrat na iPadu. Ale vypada to dobre!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam