• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    DYNK
    DYNK --- ---
    LELI: vsechny GTD byly pres Barth, myslim
    LELI
    LELI --- ---
    Barth uz nekdo odsud vyuzival?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    GREVE: tak busem na Letnany asi tri zastavky a jsi na metru... to ja kdyz jezdil do Psár k mechanikovi a zpátky se vracel asi 40 minut busem na Budějovickou, to bylo horší :)
    GREVE
    GREVE --- ---
    Report z vracení auta do ČSOB leasing: auto jsem jenom vyčistil zevnitř, zvenku jsem ho ani nemyl (nebyl čas), bylo tam pár škrábanců a menších vad laku. Vracení trvalo asi půl hodiny, pán byl příjemný, všechno označil jako běžné opotřebení, nic navíc účtovat nebudou.

Jediná nevýhoda je poloha toho jejich centra v Čakovicích, kam se sice dá krásně dojet autem, ale vracet se bez auta do civilizace je docela horor :-)
    DYNK
    DYNK --- ---
    ADAM: Nahradni disk jsem nezjistoval, ja s tim Golfem uz nejezdim. Sami ho nenabidli.
    ADAM
    ADAM --- ---
    DYNK: hele, to mam z libuse kousek. a tam ti na ty dva tydny pujci nahradni disk abys mohl jezdit?
    DYNK
    DYNK --- ---
    Ohledne opravy disku - nakonec jsem to dal do www.pneuvulkan.cz

Do dvou tydnu by to melo byt hotove, tak dam pak vedet jak se jim to povedlo. Zaujali me hlavne otviraci dobou Po-So 8-22.

V pneumracek me zklamali, protoze na domluvenej cas nemeli pripravenej nahradni disk. Uz se mi tam znova jezdit nechtelo.
    ADAM
    ADAM --- ---
    mimochodem, mercedes nove nabizi vozy AMG na operak.
    napr. CLA 45 AMG (380koni) za 21tis bez dph
    Mercedes Benz - Operativní leasing
    https://www.operativni-leasing-mercedes.cz/platce/
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Tak se tu podělím o svou zkušenost s Autocentrem Barth, které dělá operáky přes VWFS, ale za lepší ceny, než jiní dealeři (táta - pracuje u dealera - mi vždy počítal protinabídku). Objednán je Superb ve Style + nějaký pakety navíc a vychází na 11400 Kč/měs vč. DPH. Cena je vč. 5% spoluúčasti, GAP a bambilionu věcí okolo. Navíc, protože jsem auto řešil narychlo, mi půjčili Octavii v hodně vymazlený Style výbavě za 10k vč. DPH do doby, než Superb přijde z výroby.

Jak se tady dole řešili možní řidiči, tak u toho půjčeného to smí řídit jen ten, koho nahlásím do půjčovny. Může být libovolný počet lidí a není to zpoplatněno. Jelikož je to na pár týdnů, dal jsem jen sebe.
    U OL Superbu to může řídit kdokoliv, není to nijak omezené...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    GREVE: to je asi 1500 na mesic? coz je cca DPH toho operaku... odecti si nejak dph a je to naprostej no-brainer...
    plus mas u toho novyho auta vicemene jistotu, ze se to za ty tri roky neposere
    ADAM
    ADAM --- ---
    ROENICK: podepisuju!!!
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    operak radsi na plechacich :)
    GREVE
    GREVE --- ---
    KALIBAN: Cena mi vychází tak o 60 tisíc víc, než kdybych koupil a tři roky provozoval ojetý auto. Ale samozřejmě je velká výhoda to, že je nový.

LELI: Výbava FEEL, ta nižší, což ale u Citroenu znamená tak nějak všechno potřebný - samozřejmě tempomat, parkovací senzory, dvouzónová klima, navigace, litý kola...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    GREVE: spocitej si cenu na km za tri roky a mas podle me naprosto jasno... to ze je to auto novy je velkej bonus jak v jizdnich vlastnostech, tak ve spotrebe, vybave, technologii... tak treba v bezpecnosti... pokud to bude srovnatelny, nemas co resit
    LELI
    LELI --- ---
    GREVE: to je i tak asi super, to auto je dobry, v jaky to vybave?
    ADAM
    ADAM --- ---
    ja zas jezdim denne 50-60km (prace + krouzky deti). a presto to je letos jen 18tis.
    (do ciziny radeji letadlem...)

GREVE
    GREVE --- ---
    Já s tím nejezdím do práce a přes zimu v podstatě ani moc na víkendy, spíš v létě, a 10 tisíc mi naprosto stačí.
    Kdybych ho měl ale používat služebně, tak to je úplně jiný kafe.
    Ale i v rámci operáku je to vcelku jedno, protože platba za nadměrečné kilometry je 1,60 Kč/km, takže kdybych najel za rok 2x víc, tak připlatím 16 tisíc a je to vyřešený.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    ROENICK: K tomu plánování nájezdu - No já chodím do práce pěšky, takže auto vesměs stojí přes týden v garáži. 1-2x týdne jede žena s dítětem po Praze (nákup, prarodiče). Víkendy pak často na chalupu do jižních Čech nebo do Berouna...no a hodí to za rok přesně 15tkm. Takže vejít se pod 10tkm vyžaduje asi zkrouhnout i ty chalupy na na cizinu zapomenout úplně.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    10 ročně najede ten, co nejezdí denně do práce a jezdí s tím sem tam na chalupu a trénink..jako já :) kdokoli jinej je v prdeli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam