Mam tu nejaky poznatky z vraceni Leona cupry
- nabidli mi ho k odkupu za zustatkovku, podle ktery se asi uplne posrali (novy auto stalo 960k s dani, po ctyrech letech a 60k najeto za to chteli 620)
- normalni oderky vubec neresili, zadny problemy s naraznikem zespoda od kaminku dokonce ani kola, ktery byly ojebany normalne neresili
- resili diru do laku ve dverich od nekoho jinyho - prelakovalo se to z pojistky, v pohode
- resili dve kola ktery byly ojebany naprosto priserne - 1600kc za kazdy opravou
- resili potah sedacky, kterej byl pouzivanim ponicenej, snazil sem se to reklamovat, nebylo to protrzeny, proste opouzivany, seat mi rekl ze to je bezne opotrebeni a reklamaci neuznal, skofin chtel 6600 kc za opravu, reklamoval jsem to u nich s pomoci DAS, DAS mi po mesici napsala ze vzhledem k administrativni slozitosti a vellikosti sumy mi poslou 4000 a at to zaplatim
- porad mi neprisla faktura na spoluucast z pojistnejch udalosti kteery jsou tam treba tri mesice zpatky? uplne nechapu jestli na to zapomneli nebo co
- vytikala mi technicka imho tesne pred predanim, zpatky, cca mesic, neresil sem to a priznam se ze sem asi jel chvilku bez technicky, tam chteli 1400 za to zaplatit, za me asi v poradku
realne bych zaplatil 12k kdybych se neozval s tim interierem. Kterj je divnej, jinak tech 6tisic + 5tisic spluucast za dvere po 4letech je pro me naprosto v poradku reseni, takze nejaky megastrachy ze vam natankujou kazdej skrabanecek se asi neni potreba obavat u dlouhyho operaku