DANYSEK: a zase: kdo říká, že jsem expert na IT? já jsem expert na zaměřování antén. zrovna dneska jsem lozil po střeše Coloredo-Mansfeld paláce a twítoval, že si připadám jako Pérák... ikonický antifašistický bojovník.. taky se mihl v Gilliamově filmu Brazil, v postavě takového toho guerillového topenáře :-) přesně za takový typ experta se považuju.
Hele, to máš těžky, my jsme neomarxisticko-neoliberální havlističtí kremleboti, co sem importujou islamisty přes Pirate Bay, berou lidem děti a dávají je do lesních školek homosexuálům k bůhvíčemu, a v neposlední řadě jsme divný linuxáci, co neplatěj za filmy a hulej trávu, a vůbec, taky tinfoil hejtři ... pravda o 11. září je, že mu předcházelo 10. září a následovalo 12.září! Prostě nevím, co sis od nás sliboval, ale na ajtý experta si hrajou pouze někteří členové strany na základě svého svobodného práva znemožnit se.
Já jsem programoval naposledy před asi 15 lety a cokoliv, co jsem se v 90tkách naučil, je dnes beznadějně zbytečné, zastaralé a neprodejné. Zatímco takový RJ-45 konektor je RJ-45 konektor... a když ho dokážeš nakrimplovat i když u toho akrobaticky balancuješ na laně napjatém nad hlavou ruským a čínským turistům a různým přistěhovalcům z celého světa, tak se tím dá uživit dodnes. (fakticky - nejvíc mi asi živí, že umím na kosmopolitní Praze 6 telefonovat a nakrimplovat konektor i anglicky)
Fakticky už na CZFree fóru (kam ty si sebral všem přístup, takže umřelo... já jdu jen v tvých stopách...) jsem jasně deklaroval, že umím šroubovat šrouby a N-konektory (dnes boužel obsolete, ale zase jsem se naučil ty barvičky, jak jdou po sobě, no :-). Nikkdy jsem netvrdil, že jsem "ajtý expert" - naopak, jsem ex-programátor, který než aby se špinil s ajtý reinstalacema antiwirů do windows a officů (stejně jsou antiviry jen spyware -
https://news.slashdot.org/...exploited-kaspersky-antivirus-to-steal-nsa-data-on-us-cyber-defense-wsj ) tak se radši začal živit rukama, nohama a seděním na zadku.
Je naprosto sprostá lež, že bych o sobě někdy prohlašoval, že jsem ajtý expert - naopak jsem stal napůl kancelářským potkanem a napůl verzí cikána kopajícího výkopy (akorát je kopu na střechách, většinou), jenom abych se živil JAKKOLIV JINAK, než jako ajtý expert. Takže prosímtě - ocamcaď, pocamcaď: i takový lítý kremlebot (který je vlastně zakukleným anarchistou, který je vlastně agentem pravice, nastrčným sesbírat levicový hlasy) jako jsem já, má svojí hrdost. Za ajťáka se fakt označovat nenechám! To radši už lopata.