• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    LINKOS: navic mi taky vadi,ze si tohle misto nazval "unofficial",budi to falesny dojem,ze ten druhej je "official" coz neni. Takze jeste bych to tady prejmenoval treba na tlachani,kecani,debatni,nebo tak neco... a tam klidne vice zduraznit,ze to je informacni...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: nikdo nerika aby si vyklizel pole ty,ale jsou nastroje jak uklidit je,minimalne sem. Problem je, ze ty sice na ne reagujes,ale nepresvecis je. Kdyz tedy pominu prvni a nejdulezitejsi problem,ze vubec dovolis aby tam byli prispevky co tam nemaji co delat....
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NE7RA: jisteze mam, ale proc se vic namahat, takhle to staci :)
    Bartose s tim vyklikanim zivota vcera v OVM pekne utreli a on sam velmi rychle vyklickoval k jinym tematum - nejspis ma kratkou pamet a zapomel na obsah predvolebnich lampovych poutacu vlastni partaje (ktere se porad nikdo neobtezoval sundat)...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DANYSEK:
    smir se s tim, ze tech cca 97% lidi fungujicich na NYXu Pirati vubec nezajimaj natolik, ze by se ve svem zivote vubec obtezovali vlezt do specializovaneho auditka.

Pirati si naivne mysli, ze zivot jde snadno naklikat, ale ono tomu tak v zivote proste neni.

Ale to zrovna u tebe neprekvapi, zejo...

ale je fakt, ze pri tvem ID jde tvorbu bordelu tak nejak explicitne ocekavat ;-)

pradny kecicky a urazky :) mas na vic, hele
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: s tebou me bavi svet :-D nemas H na cele?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tak hlavne ze umis hledat vinika svych vlastnich neuspechu.... v druhych :D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: Proč nemůžeš? Já bych je bez reakce klidně nechal.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: já mám rád alternativy. Pořád jsem mohl i s tím NYXem dosáhnout lepšího výsledku, kdyby se neustavil obecný pocit "Piráti jsou nevolitelní kvůli XCHAOSovi". V podstatě, tvůj cíl byl do mě šít a ten ti vyšel - Piráty jako celek si zastavit nemohl, ale podařilo se ti zhoršit můj výsledek u nich...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jinymi slovy i Twitter jelepsim mediem nez NYX - pokud jde o realny dosah. A co teprv ten Facebook.... :-)
    A ne, rozhodne letosni volby nejsou prvni, pokud jde o vyznamny zasah socialnich medii. ANO i diky jim vysvihlo uz pred ctyrma rokama... jej sis toho (minimalne) ty nevsimnul ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ano, zajímavé je kolik je "sledujících" a "četlo poslední příspěvek". No a? Ten klub nepatří k bezvýznamým. Třeba na Twitteru jsme donedávna měli jen asi kolem 6000 sledujících, teď to vylezlo na 9000, a určitě zdaleka všichni nesledují každý post...

Tyto volby byly první v ČR, do kterých sociální média opravdu významně zasáhla (bohužel se obávám, že to byl hlavně Faceboook).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ty jses demagog ;-) Ta statistika jen pocita, kdo tam alespon jednou vlezl - bez ohledu na obsah (tzn. bez ohledu na tve snahy o nejake "kroceni") - nikoliv to, kdo se tam pravidelneji vraci... smir se s tim, ze tech cca 97% lidi fungujicich na NYXu Pirati vubec nezajimaj natolik, ze by se ve svem zivote vubec obtezovali vlezt do specializovaneho auditka... :D Jen tu dokazujes, ze jsi ani nepochopil principy fungovani media, ktere sis sam zvolil... :) Ale to zrovna u tebe neprekvapi, zejo...
    XCHAOS: mylis se... me vadi fantasmagorie, kterymi Pirati siri... a dnes v OVM to bylo shrnuto dost trefne - Pirati si naivne mysli, ze zivot jde snadno naklikat, ale ono tomu tak v zivote proste neni. A jak moje draha polovicka tyhle veci sleduje nerada, tak tohle zaregistrovala taky hned...
    XCHAOS: tak to "vylepsujes" tim, ze na kazdy druhy reagujes jinde... chudak nahodny navstevnik, co teda prijde a zjisti, ze uz v Piratske diskuzi je takovy chaos, ze ctenar nema vse pohromade... :D Stepeni debaty tvym stylem vede k podstatne neprehlednejsi debate - ale je fakt, ze pri tvem ID jde tvorbu bordelu tak nejak explicitne ocekavat ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: sorry, v tom případě nechápu, proč do příspěvku jen tak mezi řečí zamícháš nějakou další urážky.

Mí dosavadní oponenti (UFO a Danny) aspoň měli celkem jasno, co jim vadí: Piráti obecně a já zvláště (Ostatní Piráty neznali vůbec, takže jim vyčítali jen obecný amatérismus, zatímco mě znali z NYXu nebo dřív, a z nějakého důvodu to, že jsem nepřistoupil na obvyklá pravidla komunikace, je vedlo k podpoře obecného nyxistického postoje, že Piráti jsou obecně podezřelí ale navíc ještě nevolitelní kvůli mojí osobě).

Pokud s nějakým tématem (a s vodohospodářstvím mám společného HODNĚ málo... kromě toho, že na svých výletech samozřejmě pozoruju erozi půdy na polích... ono z auta jedoucího po hlavním tahu není zdaleka vidět vše...) nemám nic společného - proč v příspěvku sakra figuruju, v jakékoliv souvislosti?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: ... a i v tomhle bodě pokračuješ v tom podsouvat mi věci, které jsem neřekl.

víš, existují různé formy debaty.. a i ta korektně vedená a konstruktivní může být celkem zábavná a hlavně zajímavá... ale často se k tomu lidi doberou, až když vyzkouší všechny špatné možnosti.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: amen bratre jsi nejlepsi ze vsech trolu a mas ve vsem vzdy pravdu.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: kcas nikdo nerika ze za to uzes ty - precti si to 10x - 5x je malo lol

Muzes za to ze tady nejde cely den proud hihi proc cez nezakope vedeni do zeme :-D pirati to prosadi ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: hele, nemůžu v tom klubu nechat jen jejich příspěvky bez reakce.

hele, současný oficiálně propagovaný způsob boje s trolly není účinný, protože ti vytvořili celé nové sociální bubliny na sociálních sítích, kde se utvrzují ve svých pravdách. vyklidit pole a neúčastnit se toho bylo velmi neprozíravé.. a čas ukáže, že můj přístup byl ten správný.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: jde to, nebo to nejde? v malém to evidentně jde.. jinak článek je podivné kvality, mluví o pokusu s pěstováním bez herbicidů - ale hned vedle se mluví o mandelince (na to by případně se případně používaly pesticidy).

uznávám, že lidí ochotných manuálně na poli je málo. a bio produkty si vzhledem k ceně asi nebude moci dovolit každý... je samozřejmě složitá otázka, jestli lidi, co by pobírali ZP, radši vše prochlastají, nebo jeslti se půjdou přivydělávat na bramborové brigády...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: zvyšující tendenci má ten klub od doby, kdy jsem vás začal trochu krotit :-) a samozřejmě po volebním úspěchu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: podívej, zaručit, aby se realizovalo 100% tvých projektů, bez ohledu na nějaké další posudky a další zájmy ve hře, to ti nezaručí žádná strana.

v podstatě jsem ani nepochopil přesně, coje tvoje práce: jsi projektant v nějaké firmě, která dostává zakázky na vypracování vodohospodářských projektů.. a občas nějaký se i zrealizuje, jo?
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    DANYSEK: necekam - zapadnou do proudu a bude ticho po pesine.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam