VYHULENY_UFO: vzhledem k tomu, že to zakázka, kterou jsem firmě přinesl, tak jsem si mohl dát padáka jedině sám. Navíc jsem do toho šel s tím, že půjde o pokus typu Best Effort a že tam není žádné SLA. No a nakonec se stejně přeneslo celkem asi 26 nebo GB, přes ty námi zřízené hotspoty... takže zejména asi na večerní oslavě se ta síť ještě nějak využívala, fail byl, že to spadlo v té hlavní špičce.
Jinak ano.. .jedním z důvodu spoluvlastnictví firmy je právě to, aby člověk nedostával za podobné věci padáka :-) (Jinak třeba takovému Microsoftu by se pád nějakého softwaru na předváděčce stát nemohl, že ... :-). Jinak odpovědnost si nesu sám a ano... mojí pozici u Pirátů ten fail zrovna neposílil, stejně jako debaty s tebou. (většinový názor mezi Piráty a jejich příznivci je, že takové jako ty bychom měli banovat a ne ztrácet čas debatováním... já to ale beru jako tréninik...)
Jinak já měl období, kdy na NYXu jsem měl velmi špatnou pověst, a vznikaly tady dokonce specializované haterské kluby, zaměřené na vysmívání se mi (já jsem dokonce vedl v jejich počtu - mám pocit, že tu postupně byly snad až 3 různé?). Ale ty mi v tomhle nemáš moc co vyčítat, viz:
[ JONY @ Věci Veřejné - Vy říkáte, že není možnost pozvat si na debatu lékařů například soustružníka? ]
což je příspěvek s ne zcela zanedbatelným počtem palečků :-)
Takže je třeba říct, že v očích řady lidí Piráty poškozuju ani ne tak výpadkem internetu na volebním štábu (byly tam dva internety nezávislé, právě kvůli tomu...) - jako spíš tím, že ti pořád dovoluju psát do toho oficiálnějšího klubu tady. Ale to si můžu kdykoliv rozmyslet - nezapomínejš, že sankce proti Severní Koreji je možné kdykoliv přitvrdit :-)