DANYSEK: jo, ty sis VELKEJ znalec internetu, jen co je pravda. ne, to jsem si asi fakt nevšiml, že je teď vše u Masteru.
no a co mám jako dělat? ten server neměl dlouhou dobu výpadky. vyhověli jsme řadě požadavků TO (technického odboru) Pirátů ohledně připojení vzdálené IP konzole, ohledně rebootů, ohledně přístupu k serveru když začal pípat, apod. (byl to takový trochu zkušební provoz).
Ano, TO si trochu hraje. na druhou stranu - která strana vlastně má techniky, kteří opravdu umí nainstalovat server? Takže ten u nás mají na hraní a vývoj, ten v Masteru na provoz.
Co se mojí firmy týče, jsem rád, že mi umožní ufinancovat projekty, jako bylo využití odpadního tepla serverovny (kterému se vysmíváš, ano... to nejde přehlédnout). Jsem ale menšinový společník, mohu trucovat a blokovat nějaké věci, ale prostě neprosadím si něco jen proto, že se domnívám, že je to správné. Věřím, že uzávěrka za rok 2017 zveřejněna bude, protože jsme výrazně zvýšili naše výdaje na účetnictví a vůbec na administravu, abychom si tyhle věci dali do pořádku.
Víš co? je neuvěřitelné, kolik času věnuješ šťourání se v chybách druhých, ale jak málo všichni víme o tom, co vlastně děláš ty (a jak je to všechno úžasně neziskové a "doopravdy komunitní"). (Parašutismus je drahý koníček - takže předpokládám, že se mu taky věnuješ nějak neziskově či komunitně... jak jinak)
Já mám prostě problém, že z jedné strany jsem dle Ufona "anarchistický komunista", prosazující ZP, a z tvé druhé strany navíc ještě sobý hnusec, navíc natolik amatérský, že naše firma se podle zřejmě celou dobu živila prodejem zaručeně patentních neviditelných steakových nožů a sad hrnců Horsta Fuchse důchodcům a působení v telekomunikacích byla jen rafinovaná zástěrka. (Inu... prostě jsem opravdu obtížně zaškatulkovatelná postava...)