• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jednu takovou zbytecnou hladovou zed mas zminenou nize, ale chapu zes praktickou ukazku neschopnosti Piratu ignoroval :)
    No a sam si tu rekl, ze Hrib se o sve korytko boji :-) A radsi holt resi picoviny typu luskoun, nez aby se venoval skutecnym problemum prazanu - treba te MHD. Vymlouvani se na Scheinherra tak namahavy neni, ja vim... hlavne se nepredrit :D

    NIEKT0: ano a proto vede magistrat svatou valku s Cinou a resi se zviratka z Taiwanu do ZOO :-) Naozaj... ukazka toho, jak je moc prace a nestiha se :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: TL;DR: bojime se o koryta, tak jsme o tom radsi nejednali.. :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no, zrovna tohle je případ, kdy je hezky vidět, že byrokrati můžou pičovat jak chtěj, ale nenadělaj nic: lanovce nikdo nezkrátil nástupiště ani nesnížil počet vozidel: fronty na lanovky by se daly "tržně" řešit zdražením (tedy vyjmutím z PID, což by mě osobně štvalo, protože se lankovkou občas večer vracím s kolem domů na kopec), případně zkrácením intervalů (nejsem si jistý, jestli jsou intervaly 10 nebo 15 minut, technický limit je cca asi 7 a jediný důvod proč to nependluje častěji je, že by na jízdních řádech nevypadalo pěkně napsat "když se udělá fronta, tak prostě pendlujeme") a do dnešních jízdních řádů se dvě jezdy zřejmě přesně těsně nevejdou.

    Scheinherr není za Piráty, nějaké koaliční přetlačování v beztak už nestabilní koalici by mohlo vést jen k jejímu pádu, jako na městských částech. Fakt nevím, co přesně s tímhle chceš dělat... každopádně Praha sobě si neměla nárokovat radního na dopravu, když na to nemaj: takže výsledek, za neschopnost koaličního partnera můžou Piráti, kdo jiný.

    Až koalice na megaztrátu padne a TOPka se spokojeně uhnízdí ve společnosti ODS a ANO, jako na Praze 1, tak se to tím nějak automaticky zázračně vyřeší?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: proti smrsti, kterou predvadite na piratskem foru jsem ja trapnej nevyznamnej amater... viz treba ten diskuzni bizar kolem Tozicky :) Ale musim uznat, ze nektera vlakna jsou i celkem zajimava... KF se na necem usnese, ale piratske zastupitelstvo na to spokojene proste sere ;)





    Jakmile maj Pirati neco udelat a nejen zvanit a kritizovat, tak to proste dopadne... zcela dle ocekavani :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: jsem rad, ze me ctes a nemusis se za to stydet. ja nejsem nicim vymecnej, rikam to tady od zacatku ze sem malomestak, duchodce, predseda svj a clovek bez ambici.

    vy se z toho muzete posrat, ze si nehraju na nic lepsiho, vyznamenjsi ani na nejchytrejsiho. nemam atrofovany ego internetovyho zvanila. a o tom to je :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: to je věc, kterou ti je třeba přiznat k dobru, oproti tomu id DANYSEK se v tomhle směru nenechá odradit, navíc způsobem, který přímo bije do očí :-)

    Jinak o dětinském pohledu na svět si asi popovídej se čtenáři svého blogísku. Nahlédl jsem tam náhodou a popravdě mi to nezajímá.... ale celková úroveň informací mi nejvíc ze všeho připomíná teenage twitter (hlavně to vylévání emocí...)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: priznam se, ze me to prilis netrapi. obe zpravkyne mely blby kecy od zacatu a ja jim od zacatku rikal, ze nejsem curak a kdyz mi daj banan, neprijdu s multakem.

    dalsi vec je, ze to auditko je hrozne zpomaleny, recyklujou se v nem informace z jinych webu a novinky nestihaj. je to takovej sofistikovanej level piratskyho auditka, recyklace, opakovani a detinsky pohledy na svet.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: řeší ji třeba tak, že ti daj ban ve fóru kde se debatuje o politice (Věci Veřejné...)

    :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: omyl, nyxaci politiku resi celkem dost a ty jsi takovy prototyp prazskeho pirata.
    bych pral piratskym volicum mimo prahu, hlavne tem z generace 50>, aby si s tebou o politice a ekonomice popovidali. urcite by je zajimal piratsky nazor na marxe, komunismus, engelse a nzp.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    vlastne dalsi perla z ust Richterove bylo i to, ze se neinvestuje do zeleznic... madam byla dost mimo a verejne pred kamerami predvedla, ze vubec netusi nic o tom, co se na draze deje... at uz jde o modernizace/prelozky trati u Tabora, nebo houfne nasazovani dalkoveho rizeni (o kterem holt v novinach tolik nepisou).
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: cca jsem napsal, že jen zlomek nyxáků řeší politiku. Něco špatně?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    dnes jsme se od madam Richterove v OVM dozvedeli, ze 40 je vic jak 400.... :D :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: On výrok "NYX užívají řádově desítky tisíc lidí, většina ovšem na něco jiného, než kecání o politice." znamená přesně to, co znamená. Ovšem mohl by znamenat také něco úpllně jiného, že. Co kdyby...


    hele a co to teda znamena, ty jeden nyxi filozofe? krome toho, ze je to takovej vycucanej blabol z prstu, kde ty radove desitky tisic uzivatelu nejdou prokazat a spocitat podobne jako, kde se vezme na nzp?

    :D :D :D

    //ale chapu, kde se berou ty tvoje dojmy&pojmy ve stylu, ze mam na pulce nyxu bany. ty vole, ja jenom doufam, ze tady siris zivotni filozofii, kterou jsi se naucil doma :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jojo, to uz jsme si vysvetlili... moje vytky na neschopnost piratu jste vyresili cenzurou, zejo... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    On výrok "NYX užívají řádově desítky tisíc lidí, většina ovšem na něco jiného, než kecání o politice." znamená přesně to, co znamená. Ovšem mohl by znamenat také něco úpllně jiného, že. Co kdyby...

    Lidi se ake celkově nějak dělíí na dvě skupiny: jedna se víceméně spolu baví s tím, že výroky znamenají, co znamenají (včetně toho, že jde občas někomu dokázat, že se mýlí, více či méně). Druhá skupina spekuluje, že výroky znamenají něco úplně jiného... ovšem tahle druhá menší skupina končí v klubu, který nikdo nesleduje, protože ta první skupina si pro ně vyžádala ban.... protože prostě nechce domýšlet nějaký úplně paralelní svět, tvořený alternativními fakty a překroucenými interpretacemi.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ale prd. právě že pochopil. proto se nemotám nikde, kde je to významnější...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LOL, on fakt XCHAOS nepochopil bezvyznamnost NYXu, co se politiky tyce :D Tak jo, Michaeli... jestli si myslis, ze bany vedle Piratum nejak pomuzes, tak ses fakt mimo :D

    PS: Kdyz i ma draha, co se o politiku moc nezajima a ani se o ni vesmes nebavime mezi reci zmini, ze Hrib na magistratu z toho co vnima resi absolutni picoviny, tak je to fakt k zamysleni... tedy jestli vubec Pirati neco jako sebereflexi zvladnou :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JPLABS: Tak ze je Hrib model klasickeho karieristy je patrny uz dlouho. A skemra u Babise uz dnes - at uz jde o dostavbu mestskeho okruhu, nebo i novou linku metra D. U obojiho jde o stavby, kde de-jure to ma zacvakat mesto. A stat rizeny Babisem muze Hribovi s klidem ukazat vztyceny prostrednicek... a jeste tim Babis ziska kladny body na venkove, protoze preci zbude vic na ostatni, kdyz Babis neda prachy prazakum...

    Hrib se se svym vystupovanim obecne chova jak slonik v porcelanu :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    JPLABS: strc si svoje schodistovy vtipy za klobouk
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JPLABS: hrib je primatorem, protoze to bylo pro tu silenou koalici na magosi nejjednodusi. nez, aby furt nekde v pozadi kricel, co je blbe a tak, tak tu funkci dostal a at ukaze co umi. jak si povede, ovlivni v budoucnosti nadseni lidi z piratu. praha je vystavni skrini, ale neni cesko. to dokazal zeman, jezdenim po nejvetsich prdelich republiky a dokazuje i babis svejma spanilejma jizdama po opomijenych regionech. volby budou zajimavy.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JPLABS: co se tyce drockaru, tech je v praze tusim kolem 7000 a nejsem si uplne jistej, kde je chyba, kdyz za poslednich tricet let nebyla schopna policie a magistrat proti tem nejkriklavejsim pripadum nejak rozume zasahnout. viz ten silenej drockar ponert ze staromaku nebo z druhy strany pripad letiste, to je taky extrem.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO:

    V Praze začala akce proti Airbnb v bytě pronajatém přes Airbnb. Dorazil i primátor Hřib | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...pronajatem-pres-airbnb-dorazil-i-primator-hrib.A200214_182430_ln_domov_ele

    V bytě v pražské Jindřišské ulici v pátek vpodvečer začal happening kolektivu Stop Airbnb zaměřený proti platformám pro krátkodobé ubytování. Byt si kolektiv pronajal přes Airbnb a plánuje v něm program na celý víkend, kdy bude otevřen široké veřejnosti. Na zahájení se objevil i primátor Zdeněk Hřib (Piráti).



    tyvle, exemplarni piratskej curak. airbnb je pruser, jsem rad, ze u me v baraku takhle zivot nikdo nekurvi, ale kdyby ano a jeste se mi dnes obejvil v baraku Hrib se svejma piratskejma curamedanama, tak bych vytahl ocelovou tyc a rozmlatil mu drzku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam