• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ale prd. právě že pochopil. proto se nemotám nikde, kde je to významnější...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LOL, on fakt XCHAOS nepochopil bezvyznamnost NYXu, co se politiky tyce :D Tak jo, Michaeli... jestli si myslis, ze bany vedle Piratum nejak pomuzes, tak ses fakt mimo :D

    PS: Kdyz i ma draha, co se o politiku moc nezajima a ani se o ni vesmes nebavime mezi reci zmini, ze Hrib na magistratu z toho co vnima resi absolutni picoviny, tak je to fakt k zamysleni... tedy jestli vubec Pirati neco jako sebereflexi zvladnou :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JPLABS: Tak ze je Hrib model klasickeho karieristy je patrny uz dlouho. A skemra u Babise uz dnes - at uz jde o dostavbu mestskeho okruhu, nebo i novou linku metra D. U obojiho jde o stavby, kde de-jure to ma zacvakat mesto. A stat rizeny Babisem muze Hribovi s klidem ukazat vztyceny prostrednicek... a jeste tim Babis ziska kladny body na venkove, protoze preci zbude vic na ostatni, kdyz Babis neda prachy prazakum...

    Hrib se se svym vystupovanim obecne chova jak slonik v porcelanu :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    JPLABS: strc si svoje schodistovy vtipy za klobouk
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JPLABS: hrib je primatorem, protoze to bylo pro tu silenou koalici na magosi nejjednodusi. nez, aby furt nekde v pozadi kricel, co je blbe a tak, tak tu funkci dostal a at ukaze co umi. jak si povede, ovlivni v budoucnosti nadseni lidi z piratu. praha je vystavni skrini, ale neni cesko. to dokazal zeman, jezdenim po nejvetsich prdelich republiky a dokazuje i babis svejma spanilejma jizdama po opomijenych regionech. volby budou zajimavy.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JPLABS: co se tyce drockaru, tech je v praze tusim kolem 7000 a nejsem si uplne jistej, kde je chyba, kdyz za poslednich tricet let nebyla schopna policie a magistrat proti tem nejkriklavejsim pripadum nejak rozume zasahnout. viz ten silenej drockar ponert ze staromaku nebo z druhy strany pripad letiste, to je taky extrem.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO:

    V Praze začala akce proti Airbnb v bytě pronajatém přes Airbnb. Dorazil i primátor Hřib | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...pronajatem-pres-airbnb-dorazil-i-primator-hrib.A200214_182430_ln_domov_ele

    V bytě v pražské Jindřišské ulici v pátek vpodvečer začal happening kolektivu Stop Airbnb zaměřený proti platformám pro krátkodobé ubytování. Byt si kolektiv pronajal přes Airbnb a plánuje v něm program na celý víkend, kdy bude otevřen široké veřejnosti. Na zahájení se objevil i primátor Zdeněk Hřib (Piráti).



    tyvle, exemplarni piratskej curak. airbnb je pruser, jsem rad, ze u me v baraku takhle zivot nikdo nekurvi, ale kdyby ano a jeste se mi dnes obejvil v baraku Hrib se svejma piratskejma curamedanama, tak bych vytahl ocelovou tyc a rozmlatil mu drzku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OMNIHASH: pirati hlavne ukazujou, ze umi akorat zvanit. napriklad xchaos je exemplarni ukazka.

    ty vole, vzdyt jeste nedavno mistni piratstvo ejakulovalo, jak sdilena ekonomika umozni clovickovi pronajimat pokojicek nebo jezdit s vlastnim autickem, aby si privydelal nejaky zivobyticko. prestoze od zacatku rikam, ze sdileny komunismus je picovina, hromada mistnich piratskych dementu strikalo semeno, jak je to spasna myslenka. od zacatku rikam, ze sdileny pronajmy bytu nebo aut jsou jenom sracka, ktera vydelava na obchazeni narodnich pravidel.

    vzpomen si ty curaku na diskuse o taxi sluzbach a uber srackach. ja jsem nikdy nebyl proto, aby nelicencovani ridici komercne vozili lidi.

    teprve ted Hrib prichazi, ze airbnb , uber a dalsi sluzby nezvladne a zoufale hledaj resein, jak airbnb potlacit. a tyhle sdileny sracky se mely potlacet uz od zacatku a nemely se uzavirat jakykoliv debilni memoranda a tak.

    nastesti teda beznym taxikarum praha dovoli zdrazit kilometr a cekaci doby, ale jak si na magistrate poradej s hromadou ukrajincu, kyrzyzstancu a dalsich *stancu, kteri s vyklepanymi autovraky prevazi lidi, to nevim...

    ale pirati tenhle problem nevyresi, protoze pirati jsou curaci a ted pomalu zjistuji, ze svet neni webik piratebay.se
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Piráti můžou za to, že Praha nemá deset mega obyvatel, společnou tramvajenku s Krnem a tramvaj na Nuseláku místo Václaváku? Zlatý Ufo s Danýskem...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: Primatorsky post zatim uplne vsem zlomil politicky hrb. Taky jsem to Hribovi rikal, on se prsil, ze to da. Inu, hic Rhodos, hic salta, jak se rika.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JPLABS: jestli hrib nezvladne ukocirovat prahu, tak mu to zlomi vaz a na vyssi mista v politice muze zapomenout, nebo se bude muset prisrat k nejakymu Babisovi, ktery potrebuje konkretni typ lidi. piratum jde nyni o vsechno. kdyz nezvladnou prahu, nezvladnou ani celou ceskou republiku. volby se blizi.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    JPLABS: Presne tak. Nevis, nechapes system, tak si stezujes. Nic jineho v tom neni.
    AMANT
    AMANT --- ---
    JPLABS:myslimze primator ma trochu jinak srovnany priority, jestli po nem chces, aby behal po praze resil parkovani, tak te musim upozornit, ze mesto ma i mnoho jinych funkci, nez parkoviste.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    JPLABS: Jojo, nejliberalnejsi mesto na svete. To je presne ten duvod, proc v Praze bydlim. Doufam, ze to levicovi pirati moc nepokazej.
    AMANT
    AMANT --- ---
    JPLABS:teda to slehlo jako osolenej bic polepenej britvama, ochocho.
    AMANT
    AMANT --- ---
    MAKROUSEK: ten pan muze poskytnout desitky fotografickych dukazu tykajicich se spatneho parkovani v Praze. nechapu, ze to primator neuzna jako symptom sve absolutni nekompetence a osobniho selhani a neodstoupi, jak dlouho jeste!?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    AMANT: Visjak, venkovan prijel do Prahy a prekvapuje ho, kolik je tu lidi a aut
    AMANT
    AMANT --- ---
    JPLABS: to je dobry, me staci vladnou na nyxu.
    AMANT
    AMANT --- ---
    JPLABS: ze jsi idiot.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    JPLABS: Ne. U nas funguji tramvajenky jen na jednu firmu, protoze existuje sleva za vernost. Na Oyster card muzes taky nahrat ruzne "tramvajenky", ktere ti nekde budou platit, nekde ne. Kdyz jsi takovy cestovatel, prece ti to je jasny!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JPLABS: Litacka parkovani neumi, se zrusenim OpenCard se ta moznost slavnostne zrusila, aby se ted zase obnovovala.. :D Nastesti doba pokrocila, a v parkovacim automatu zaplatis kartou... takze to je obligatni reseni s krizkem po funuse, dalo by se klidne rict, ze ted uz jde o zbytecne vyhozeny prachy... ale on ten kseftik pan Blaha rad nejakemu kamaradovi prihraje :) Ale inkarta CD pouzit na MHD jde... s tim problem zrovna neni. Druha vec je zpusob, jakym se tyhle kartovy veci implementuji - to, ci "plast" uznavas je az druhotny, pruser je uz to, ze pri technickych problemech na strane dopravce se na tebe pohlizi jako na cerneho pasazera. Takze kdo chce mit klid, stejne skonci u stareho dobreho a osvedceneho papiroveho kuponu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam