• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: neco jineho je, kdyz satiru provozuje nezavisly tisk (a i tam to nasledne dost bolelo)... a neco jineho, kdyz se o stejny vtip snazi politicka strana. Dusledky viz nize.

    XCHAOS: no jo, bejt to Babisova firma, tak uz je z toho kauza a zpochybni se uplne vsecno - ale jak v principu to samy udela naakej Pirat, tak je to hnedle neco jinyho! No, v pokrytectvi si s Andym nemate co vycitat... a vyplouva to ven uz ted, co se bude dit za par mesicu bude asi jeste vtipny.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ne, není to podobné. parodovat konkurenční politiky formou karikatury (která není obviněním, že někdo někoho zabil, jako to zkusil říkat Babiš) je prostě nějak plus-minus v normě level Charlie Hebdo. Tvrdit o konkurenčních politicích naprosto lživé nesmysly je jiný level...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: horší než bílý koně jsou už jen houpací koně, trojský koně a koně Převalského
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: nasel se bilej kun... ke kterymu si to zaparkuje? :-) Hele tohle uz bude virit pochybnosti vzdycky, realne ono i Babisovo sverensky fondy jsou podobny typ "kulisarny" - aby jako byl na chvili odtrzen od byznysu. Zatim se ani nepise s kym jedna, takze.... ano, pochybovat muzem. Vyhodnoceni skutecneho zpusobu prodeje bude jiste zajimave, zatime je to v rovine "planuji, ze". Ja si pockam na oficialni lejstra, kde jeho kroky budou popsane cerne na bilem ;-)

    XCHAOS: mozna je, mozna neni... prosimte, jak dlouho jses na internetu, ze nevidis ceho vseho jsou lidi schopni? To, co se delo Richterove je podobne, jen si svuj "vztek" vybil nekdo z jineho politickeho brehu. Coz v dnesni dost polarizovane spolecnosti fakt neni nic neobvyklyho. Ona by v ramci kauzy kolem Richterove neskodila trosku sebereflexe a priznani si faktu, ze i Pirati to obcas proste ponekud prepiskli.

    Ministr je jedna vec, zabehla praxe "politickych namestku" na dany urad docpe i kone z rad koalicnich partneru. A samozrejme tyhle figurky bejvaj videt podstatne mic, nez exponovany ministr. A nemuzes rict, ze ti namesci moc nemaji...

    Hele, to kdo s kym zrovna hlasuje dost osciluje. Nekdy s ANO spolecne hlasuji Pirati, nekdy ODS, jindy... nekdo jiny. Ostatne postoj ODS k volebnimu zakonu ti vedle vysvetloval PJGEPR, ze nejde o nejakou horkou novinku - ale naopak o reminiscence prvorepublikovyho prava, tj. prava z dob taticka Masaryka. Chapu, ze u Piratu se moc studium (pravni) historie nenosi, ale to muzes rovnou zkritizovat i celej (novej) obcanskej zakonik ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Somálští piráti přepadli ropný tanker, útoku se zúčastnil i Ivan Bartoš - AZ247.cz
    https://az247.cz/somalsti-pirati-prepadli-ropny-tanker-utoku-se-zucastnil-i-ivan-bartos/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: myslím, že je to silně dramatizovaná verze. No, neumím si představit, že pan Bartoš doopravdy někoho "zavře", natož pak Kalouska. (ostatně, stínovým ministrem vnitra je Rakušan a ne někdo z Pirátů.... což si myslím, že je vzácný moment sebereflexe naší strany... sice tedy, spíše než o ministra vnitra půjde o ministra spravedlnosti, ale přeci)

    faktem je, že chudák Kalousek se stáhl z politiky, aby umožnil vzniik koalice Spolu - a následně mu koaliční partner ODS hlasuje o volebním zákoně spolu s ANO a SPD. To by mi teda fakt nasralo, musím říct....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Pirátský politik končí s podnikáním. „Nechci dodávat soupeřům munici,“ říká - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...politik-konci-s-podnikanim-nechci-dodavat-souperum-munici-rika-147616
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: A neni jedno? Ono i na prvni pohled zdanlive neskodna maluvka muze mit dost osklivy konsekvence...



    Fakt ti to prijde v pohode? I tohle je dusledek piratske politiky reprezentovane tim "zdanlive neskodnym" obrazkem na autobuse... a to ze se "obetl" pres toto prenesla jeste neznamena, ze to bylo v poradku.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XCHAOS: bla bla bla
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ok ale Piráti nikdy Kalouskovi nevyčítali, že se na těch padácích někdo zabil - to mu vyčítal Babiš, jenže taková věc by skutečně vyžadovala nějaký důkaz

    Piráti udělali malůvku, která ho se zakázkou na padáky spojuje - to je stěží žalovatelné, protože jakési spojení tam bylo. jestli je to stejná lež na stejjné úrovni, jako že Olga chtěla dotace na byty pro uprchlíky či co jí to podsouvali... nevím
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jeden z hromady jinych zakazek... a? Lidi se na padacich zabijej, zabijej se zrovnatak v autech, na motorkach. A jestli neco skutecne selhalo, tak kontrolni mechanismy statu v obecne rovine - to neni zadna one-man-show.
    Pirati si svoje 'cisla' cucaj z prstu - zadni konkretni dukaz pochybeni nepredlozili, vse je v rovine fabulaci, spekulaci a dojmu. Takze jedou v rovine lacineho populismu. A to ze jsou Kalousek ci Necasova nad veci a nepodavaj hned zaloby k soudu kvuli pomluvam nic nemeni na faktu, ze Richterova v konecnem dusledku si stezuje na neco, co jinde svym oponentum delaji samotni Pirati. To vase pokrytectvi demonstruje treba i ten Strebl... ono raketovej start podnikani po vstupu do politiky vzdycky smrdel, smrdi a smrdet bude ;-) A ze ma zakazky zrovna z mist, kde maj Pirati svy lidi... no to je nahodicka! Reci o Kalouskovi jsou jizda na mrtvym koni. Kydat historickej hnuj u Piratu umite, ale resit soucasne problemy... to ne :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: já fakt nejsem odborník na padáky, nevím, jestli finální produkční verze měla stejnou nebo lepší kvalitu, než padáky z 90tek. Pouzee tvrdím, že Piráti nikdy neřekli, že "zabil lidi cez padáky". Prostě to byl kšeft z doby jeho éry na ministerstvu (či kde přesně), když byl ještě lidovec. Jediné, za co mohl Piráty žalovat u toho autobusu, by bylo, kdyby tvrdil, že spojitost s padáky u něj byla veškerá žádná. A to pravda není. Piráti odhadli spojitost na úrovni cca toho čapího hnízda, což je v řádu desítek mega. O úmrtí řeč nebyla.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: myslis ty padaky, ktery se pouzivali do skonceni jejich oficialni zivotnosti..? UCL by sice melo aktualizovat stranky, ale v roce 2018 ty "kalouskovy" padaky (aka VTP-100) byly normalne schvalene do provozu, v roce 2013 s nima skakali treba i propagacku do Plzne ;-) To proste byl piratskej FUD. Kolik piratu prislo do kontaktu s armadou a aspon tusi neco o tom, jak funguje proces vsevojskovych zkousek?

    Ja narazim ale na neco jineho. Olga ted dela divadlo u soudu, ale co kdyby stejne divadlo delala treba Necasova, ktera na tom autobuse byla taky? Zeny jsou citlive, jak ospravedlnis to, ze sami Pirati zenam v urcitych situacich ublizuji?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    jako xchaos je slusnej gumicuk.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: meles hovna, ale meli byste panu Kalouskovi podekovat, ze vas nedal k soudu, protoze jeho obrazek s padakem byl fakt vymluvnej. Jemu staci, ze si vas potroli. Babis je jinej level, to je premier.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Možná nuance byla v tom, že Piráti nikdy neřekli, že "Kalousek zabil lidi cez padáky". My to tam nakreslili na úrovni Čapího hnízda... Babiš taky nikoho nezabil "cez Čapí hnízdo", oboje vidíme jen jako kšeft, nejsou tam tak vypjaté emoce, jako u Marka Prchala...
    Babiš se má za „zabil lidi cez padáky“ Kalouskovi omluvit, rozhodl soud - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/.../clanek/babis-se-ma-omluvit-kalouskovi-podle-soudu-nezvladl-emoce-40336751
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: v tom případě předpokládám, že Kalousek zažaloval Piráty stejně jako Olga Richterová Nelu Liskovou, a že si u soudu vymohl nějaké odškodnění nebo odstranění malůvky či tak něco? (já si to už přesně nepamatuju...)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: meles hovna, padaky jsou proste stokrat opakovana lez a narazil s ni i Babis.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no hele, Kalousek prostě v regionech není oblíbená postava a Piráti se na této skutečnosti svezli. Už jsem řešil, že padáky tam byli nejspíš proto, že krevní plazma se blbě vizualizuje, že jo.. já už nevím, jestli se Kalousek tehdy někde u soudu ohradil proti spojování s padáky na autobuse, možná by žalobu vyhrál, nevím. Když si je pravice osobností Kalouska tak jistá, tak by mi zajímalo, proč tu teda proboha nevznikla konzervativní strana schopná postavit se za Kalouska proti Babišovi, proč i snaha o koalici Spolu dopadá tak jako dopadá (tedy že jeden její člen hlasuje s vládní koalici proti zbytku demokratických stran - ať už se bavíme o Spolu, obou dvou protibabišovských blocích nebo o dnes již rozštěpeném "demokratickém bloku", když Starostové zjevně přešli k zřejmě nedemokratickým a "neomarxistickým" Pirátům...)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ano, tomu se rika POKRYTECTVI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam