• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Zabransky opet "v akci" :D

    ‚Nájem se mi zvýšil o sto procent.‘ Praha kvůli údržbě skokově zvedla činže v městských bytech | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/praha-zdrazeni-rust-najmu-mestske-byty-bydleni-koronavirus_2105301027_onz
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: odvaznej v cem? Na jedny strane Pirati tlaci na to, aby byl k informacim pristup... no a pak nekde nejakej "prominentni" Pirat napise, aby se informace radsi neposkytovaly nikomu? ;-)
    Jo, to je presne ta piratska debilita. Namisto uvadeni (dez)informaci na pravou miru se problem jednoduse tak, aby se v jistych situacich radsi neposkytovaly vubec. Jo, je to jednodussi, pohodlnejsi... TL;DR zametani problemu pod koberec... Hribovo silna stranka :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: docela odvážnej.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    TEKKIT: dost blbej... :) Vsak proto pisu, klaun z magistratu.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DANYSEK: to bude od Hřiba sarkasmus:)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Syndikát novinářů:
    Čistý nesmysl. Syndikát novinářů kritizuje hradní blokádu některých médií - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cisty-nesmysl-syndikat-novinaru-kritizuje-hradni-blokadu-nekterych-medii-155681

    Klaun z magistratu:


    Aspon si ujasnete, co u Piratu chcete :-) Na jednom miste fnukate, ze Hrad chce poskytovani informaci omezovat... a pak vedle napisete, ze nejlepsi by bylo neposkytovat informace vubec :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: v Holesovickach klid nebyl ani predtim, stejne jako na Patockove... tak jasne, kdyz to je v mezistavu a nic se s tim nedela, tak klidu se fakt nedockas...:-) Ono by to resilo zahloubeni, ale nac spechat... ze :D Obe tebou jmenovana mista by na tom i bez Blanky byla stejne. Jedno je konec D6 na vychode, druhy konec D8 na severu. A mezi neexistovalo a neexistuje rozumny spojeni bez ohledu na Blanku. A u Kulataku se to proste domrdalo... vymyslelo se tam kurvitko v podobe zuzeni v situaci, kdy jeste neni vyreseno napojeni vyjezdu od Hradcanske na Evropskou. A pak se vsichni divi, ze i tam se to ucpe :D Ostatne ta Patockova v useku Brusnickeho tunelu ve spicce "parkoviste" byvala naprosto bezne. Ze se na mnoha mistech jede taktika "zuzime to a snad ty lidi otravime" je ocividne, stejne tak je ale dlouhodobe prokazano, ze to nikoho neotravi a jedine, co se stane je vznik problemu i v mistech, kde do doby, nez se namaloval "vyhrazeny pruh" problem nebyl :D

    A fnukani, ze ty auta nezustanou na periferi? To byla jedna z prvnich veci, co "nove" magistratni vedeni s Hribem v cele zarizlo. Takze na projekt pro 1500 parkovacich P+R mist se zdalo za 1,5 miliardy hodne... tak se postavi P+R u depa pro 600 aut a prodlouzi se metro... "jenom" za 1,4 miliardy. Vrcholove je za to zodpovedny Hrib ;-) A ty tu pak fnukas, ze mas auta na Patockove... kdyz se za +/- stejny prachy na obecne preplnenym Zlicine (prej Pirati ridej mesto skrze data! :D) se postavi sotva pulka mist, co se asi stane? No dalsi auta pojedou dal do centra... :-) Ono obecne, i co se vystavby P+R tyce... tak pod vedenim Hribecka moc novych kapacit nevznika. A to navzdory faktu, ze ve velkem pribyva zon placeneho stani, tzn. i rostou prijmy v teto kapitole. To je jak s tou spotrebni dani s paliv... ta taky mela slouzit k financovani udrzby a rozvoje infrastruktury a dnes se z ni lepi diry nekde jinde :D

    V neposledni rade nelze opomenout i fakt, ze soucasne vedeni prazskeho - a v poslednich mesicich i stredoceskeho - magistratu/krajskeho uradu skrze snahy zdrazit MHD a nekdy i redukovat jeji rozsah samo do tech aut lidi vlastne vyhani. Aneb muzeme se ptat, co Pirati udelali po dalsi zatraktivneni MHD? ;-) Kdyz tu tak fnukas nad tou Patockouvou. I se slavnou Dlouho Mili to vypada tak... tragicky... ze k letisti pojedou vlaky driv asi od Jence... nez naprimo od Prahy... :D Vzdyt i tramvaj za Dedinou mela byt loni hotova, a pritom se zacne stezi pristi rok... skluz "jen" ctyri roky :D Takze ty fnukalisto, poloz si otazku... co Pirati udelali, aby to tak nedopadlo ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no zato celkový klid není ani v Holešovičkách, ani na Patočkově... a to proto, že Blanka měla být otevřena až po zprovoznění vnějšího okruhu, což všichni ignorovali...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SADY: akorat za Bema se aspon poradneho stavelo.... ted uz par let vsechno stoji :) Aneb metro do Motola a celkovy klid na povrchu Letne opravdu neni zasluha soucasne politicke garnitury. Aneb jake vetsi zasluhy maji dnes Pirati...? Bud konkretni, jmenuj... :D
    SADY
    SADY --- ---
    DANYSEK: ty jsi vazne legracni, a to nejsem volic piratu, jak uz jsi mi nekolikrat podsouval, nicmene sledovat tvoje mravenci usili hodit na ne cokoliv, bez vetsiho uspechu (ve smyslu ze by to byla pravda a ne tvoje zbozna prani) je fascinujici... a ja se ptam, kde jsi byl se svoji kritikou nez tradicnich stran co rozvratili republiku jeste nez se pirati vubec zjevili na scene? lol
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: kauz, kdy Pirati nekoho za nejake chovani nejdriv kritizovali a pak se jej sami dopousteli, jakmile dostali prilezitost byla uz spousta... a ty poradne teprv prijdou, ze :-)

    V Praze... ehm... pres tve opakovane vymlcovani stoji stavba metra, protoze Dr.Hrib neumi sehnat prachy, resp. je radsi utraci za nesmysly jinde :-) To, ze komunalni e-goverment v jeho gesci je ve vysledku troska jsi take vymlcel a zametl pod koberec.

    A kdyz to Pirati nezvladli v Praze, jak to asi dopadne na urovni statu...? Ja ti to povim uz ted, bude to pruuuuu*er... :D Uz se tesim na vymluvy typu "my nic, to nas (koalicni) partner". Ale jestli bude Bartos premier, tak bude za ty veci odpovednej pak stejne, jako kdyz dnes Pirati hazi vsechnu zodpovednost na Babise. Stejne jako dnes Hrib uz dnes odpovida za veci na magistratu stejne, jako v minulosti zodpovidala treba Krnacova nebo Bem. Jo, primatorskej retez neni urcen jen k chvastani se pred kamerama ;-) Politicka a manazerska odpovednost k nemu patri take.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no, možná by si měl spíš snažit, aby mezi věcma, co ti někdo chce "zamést pod koberec" nebyl poměr naprostých blbostí k závažným kauzám tak tristí ve prospěch těch blbostí.

    ano, jistě, možná se někdy na někoho kdo se skrz Piráty dostane k moci najde něco fakt vážného. a ty ovšem s tím budeš mít problém přispěchat do té oficiální diskuzem protože sis tam zařídil ban kvůli naprosto zbytečnému trollingu o blbostech. jak prozíravé!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: klub do zapomeni poslat muzes, ale blbost Piratu tim ze sveta fakt nezmizi... :-) Jen tim predvedes dalsi schopnost - zametat veci pod koberec... jak inzenyrske reseni! :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Tenhle klub, kde se holedbáte větším množstvím příspěvků, než v tom oficiálním, můžu celý poslat do zapomnění jediným kliknutím (a že by to všem kromě tebe a UFa bylo srdečně fuk). Samozřejmě, není to důvod dělat, protože ho skoro nikdo nečte... :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: zoo je oplocena... a nevsimnul jsem si, ze bych byl za nejakym plotem... notabene nejakym tvym plotem, buhvi jestli bys ho vubec umel postavit tak, aby neco vydrzel :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no, tak vy jste velmi makroskopičtí trollové, tam není metafora s Petriho miskou moc na místě :-) Spíš bych použil metoforu se zoo.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KEB: no i izolace v misce vypada jinak ;-)
    KEB
    KEB --- ---
    DANYSEK: on s nimi nebojuje, on je chová a pozoruje :D Asi jako když v petriho misce kultivuješ bacily :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no kdybys byl uspesny v boji s trolly, tak to vypada jinak... a tim nemyslim sebe, po internetu behaj mnohem schopnejsi kadri :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam