• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a tak ona pointa je jinde, a sice v tom ze ani nezvladnes provest aktualizaci vlastniho serveru :-) Takovej linuxovej admin na klicek... ale ten klicek, ktery by ho natahnul se davno nekde ztratil :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: na arachne.cz není vůbec nic, o tom vůbec nemluvím... jo, uvažuju to přestěhovat úplně jinam a něco tam dát (nejspíš Fediverse node).
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    startrek jsem nevidela, ale...
    komunistka nejsem, ale...

    https://twitter.com/DVTVcz/status/1661967622160670721
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: LOL, a arachne.cz pouziva velmi pokrokove RC4 ... :D Debian Lenny, no myslim ze bys vubec nemel fusovat do Linuxu, v tvem podani to je takovej velkej neudrzovanej pruser :D Jako do muzea dobry, ale od internetu to radsi odpoj :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no ctu tam ze mate 5,8 milionu dluhu, co akorat pribejvaj... a ze prumerna mzda u vas je necelych 22 tisic hrubyho mesicne, tak ti nevim jestli tohle povazujes za etalon uspechu, za to by ses mel spis stydet a ne se tim chlubit... ;-)
    A ze je CZFree mrtvej kun jsem psal uz v roce 2020... :) Dneska mam rychlej internet v kapse. Mozna by sis mel ale prostudovat obsah vlastnich webovek, kde sami pisete, ze to nema zadneho vlastnika, provozovatele... tam mi prosim vysvetli, jak jsem mohl posrat neco co jsem ja ani nikdo jinej nevlastnil a neprovozoval.. ;-)
    A pak se teda nauc nastavit server pro rok 2023, protoze DES-CBC3-SHA sifry patri do kose a ne do konfiguraku... :D Ale co vlastne cekat od nekoho, kdo ma na firemnim serveru uz davno mrtvej Debian Stretch... :D O tvem teckacz.cz nemluve, tam je dokonce jeste starsi Jessie :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: socdem konci a vy koncite taky. ted uz je jen otazka, kdo skonci driv. jestli vy nebo socdemaci :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: Pirátů se jentak nezbavíš. SocDem opruzovali přes 100 let a my budeme taky.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: bohužel, jakýkoliv torrent dnes prakticky jede jen v režimu download, prakticky není šance něco uploadnout zpět a tím porušit zákon.. :-/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ty si mi taky chyběl. ještě, že v klubu, kde jsem moderátor, tě pořád vidím. Ale silně uvažuju o tom tenhle klub věnovat některému kologovi nebo zrušit :-) (jo, nepředpovídal si náhodou mojí firmě, že nemá šanci získat jakýkoliv podíl na trhu? :-) vyroční zprávy nebo co to vlastně je už publikujeme... a ano, myslím, že ty si CZFree posral, zatímco my jsme ho dokázali udržet, představ si to...)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: mozna by mu pomohlo ke zlepseni nalady, kdyby si z piratsky zatoky stahnul par autorsky chranenych del. to by mu mohlo pripomenout stary dobry casy.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: trpis jarni depresi nebo co? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: jasně... správný antikomunista se pozná podle nenávisti ke střední třídě, jo jo. Hele, proč ty se nekamarádíš vlastně spíš s Okamurou? ten sdružuje tuhle sortu lidí...

    Vlastně nevím, co jsem ti provedl já. V Pirátech se už nikam ani necpu, není to pro mě. Janka s Ivanem hrají svojí hru, díky které média vědí o obou, že pořád existují. Já Janku vlastně ani moc neznám, je tam věkový rozdíl. Podle všeho blbá rozhodně není.. .je někde tam, kde já v jejím věku.

    Popravdě, jestli někoho nechápu, tak jsi to ty. Tvoje popularita na NYXu je vskutku závratné. V počtu lidí, kteří tě mají v double ignore, si překonal všechny rekordy. Ale co jsem ti vlastně udělal já? Předpověděl, že Bitcoin krachne, jednoho dne? Můžu osobně za to, že navzdory tvým sžíravým proroctvím se Piráti dostali nejen do Parlamentu, ale postupně až do vlády?

    xChaos a Piráti můžou za tvůj posraný život? Nebo jak to je?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAKROUSEK: dyk to je jasny, jakoze zitra rano vyjde slunce :D
    stejne se , podle toho co vidim na internetech a nyxech, jenom trapi.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: Vzdyt odejdou, uz v pristich volbach.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    podle kviceni v piratskych auditkach vidim, ze pirati jsou fpici a bylo by pro ne nejlepsi, kdyby odesli za stranou zelenych ci unii svobody.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Janka by mohla s Chaosem zalozit novou stranu. tema by meli a radi by jiste dali do placu sve rodinne majetky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    https://twitter.com/PiratIvanBartos/status/1660179512036917248


    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    myslim, ze pirati klepou posledni volebni obdobi. rip nebo F levicova strano pomatencu z internetu.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    MEMNON666: dobry :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam