• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: ja nie som udavac a fizel ako TY.
    v pripade tupej komunikacie povazujem za vhodne upozonit, tupa komunikacia zvacsa neznamena, ze realne chce vetkych vystrielat. Mozno je tupec len na nyxe pred obdivovatelmi a v reale si nedovoli protiludske drysty. Chapes rozdiel?
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: kde kazem a kde vyhrozujem?
    Z tvojej komunikacie je zjavne, ze sa taktiez niecoho bojis, ja netusim coho a nepotrebujem vediet coho. To su tvoje sracky. Mozno si len uvedomujes , ze si trocha prestrelil a trafil si aj svoju nohu, netusim. Mozno je to len take klasicke ludske, ze aby sa ti nestalo to co sam konas. Sam vies. Mne to je viacmenej jedno, konstatujem.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BEARPAW: tak si ho mel jit udat, kdyz je to na odebrani zbrane :-) Vis milej zlatej, zrovna tyhlety "ukony" typu odebrani kveru dost na tom, cemu ty rikas "fizlovani" stojej.
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    XCHAOS: pre mna je prosto absurdne a smiesne dostat ban napriklad do klubu o zbraniach, kde som si dovolil vyslovit kritiku na uznavaneho clena toho klubu, v zmysle, ze mi pride nevhodne aby clovek co pracuje so zbranami prezentoval nazor, vystrielat vsetkych. Podla mna to je na odobranie zbrani, zbrojnej licencie a navsteva psychiatra. Ale dostal som ban a sebareflexia kritizovaneho a jeho oddanych ziadna.
    Tak to tu na nyxe chodi.
    Do tretej svetovej som dostal ban preventivne, lebo si dovolim uvadzat fakty a prejavovat ludskost v klube zidia palestinci.
    Prosto absurdne
    A ze fizluje pirat je tragikomedia
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BEARPAW: nevis ceho se hojim, ale pry se bojim... lol :-) Jestli tu chces "kazat", pak bys mel vedet, ze vyhrozovani take neni uplne korektni chovani. No, mozna sam mas nejaky problem, ze by ti chovani id VYHULENY_UFO imponovalo natolik, ze ti tu ted bude chybet? ;-) Fnuky fnuk, co se da delat. Ale jeho adresu jsem tu nikdy nenapsal a ani tobe ji nepovim... jestli se ti po nem styska, budes si ho muset najit sam :-)
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: ja netusim coho sa bojis, ale z tvojich reakcii je to zjavne. Nepotrebujem ti nic viac vykladat. Si pre mna nepodstatny fizlacky curak co si zjavne neuvedomuje mozne konzekvencie svojeho tupeho konania. Uzivaj si slavu
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    XCHAOS: podla mna ufocza tie desiatky rokov co tu je presiel vyvojom.
    A , ze si ho niekto uz len z tradicie da do ignore je absurdne. Celkove system ignore a double ignore povazujem za absurdnost.
    Pre nna je prosto sialene aby som nazoroveho protiopnenta zablokoval aby som videl iba hladkanie si bruska od nekritickych followerov
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BEARPAW: tak povidej, prehanej... ceho ze se bojim? :-) tihleti "analytici" me vzdycky pobavej... :D
    XCHAOS: jestli te to uklidni, tak ty co me radi nemaj ja taky zrovna 2x nemusim ;-) A vetsinou to ma nejaky duvod, ktery ti dotycni nereknou :D Treba to, ze na svou praci serou vic nez je zdravo ;-)
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: lol, to, ze si pozeram co si za kokota je investigativa? co ja s tebou mam okrem toho , ze ta povazujem za fizlackeho curaka. Niecoho sa zjavne obavas aj Ty, vytvaras si nepriatelov a urcite nemas len nekritickych obdivovatelov.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BEARPAW: no, někteří víme, kdo je Danýsek a taky to, jak byl "v kolektivu oblíben", třeba u spolupracovníků, ale za ty léta si ho prostě buď dáš do ignore, nebo si na to zvykneš, protože nic jinýho s tím dělat nejde.

Id VYHULENY_UFO byl zajímavá kauza. Ona ho totiž měla v double ignore většina NYXu, což by jiné lidi přimělo přinejmenším k zamyšlení, ale on prostě neomylně kamarádil s těmi zbývajícími, což byli taky většinou trollové... a až v tomhle klubu, kde jsem to musel bohužel sledovat, protože moderátor klubu vidí i lidi, které má v double ignore (ne, že bych kolikrát nepřemýšlel tenhle klub zrušit, nebo věnovat), v podstatě narazil.

To, že zrušením tohohle klubu jsem jen vyhrožoval, ale nikdy jsem se k tomu neodhodlal, se mu v podstatě stalo osudným. Je mi to líto, protože v podstatě u většiny lidí věřím v nějakou schopnost vývoje. Na druhou stranu, pokud si od NYXu odpočine, určitě mu to prospěje (mě by to taky prospělo). NYX by neměl být něco jako 4chan, a obávám se, že pro některé zdejší notorické id k tomu neměl až tak daleko. Já bych se měl zamyslet nad názvem tohohle klubu... původnímu tématu jsme se hodně vzdálili, i když necenzurovaná debata o Pirátech to do jisté míry byla (akorát zdejší kritika byla často naprosto mimo vzhledem k tomu, co by za kritiku stálo...)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BEARPAW: tak jestli tu investigativu zkousis "takhle", tak toho fakt moc nezjistis :D Ale posluz si, ja si narozdil od ofouna nehraju na to, ze na internetu neco schovas :-) Tak copak jsi uz zjistil? :D

BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: podla mna si len zasrany fizlacky curak ktory si neuvedomuje mozne dosledky svojeho konania.
    Kazdopadne ti prajem aby sa ti to nevratilo ako bumerang. A mozno by ti prospelo aby si bol vyzleceny do naha. Mozne je aj to, ze uz niekto na tebe pracuje ,,neco na spusob investigativni novinariny.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: zrovna tohle je implementacni detail, co mi je fakt u prdele... typek holt sazel na svou anonymitu na netu a narazil na zjisteni, ze az tak anonymni vlastne neni... na hrdinstvi kaslu :) Ale jistou edukativni roli to ma...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: myslím si, že až to vyjde najevo, tak se možná staneš nepravděpodobným hrdinou NYXu (takové to, jak se začnou objevovat tvoje karikatury s ukrajinskou vojenskou brigadýrkou vedle žraloka a elektrické koloběžky a thajské shemale apod.)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DANYSEK: paroubek to popsal jako "prdel na hrnec a dobry" :))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PALEONTOLOG: nekdy jdes cestou nejmensiho odporu...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DANYSEK: chces rict, ze uzivatelske jmeno je dle GDPR jednoznacnej identifikator? a nechces to vysvetlitimajiteli serveru, on totiz v jinejch pripadech tuhle skutecnost nihak nereflektuje a pestuke klasockej mamvpicismus :-)
    na tyhle udalosti je zajimavejch hned nekolik skutecnosti a odchod ufa mi prijde jako ta nejmin zajimava
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: co to je ,,klasickej gdpr vymaz,,?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: zbabele zmizel z NYXu ;-) zmizel i z jinych auditek, takze hadam ze to je "klasickej" GDPR vymaz...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BEARPAW: ty jo, netuším! asi dal sám sebe do double ignore (i když v jeho případě je to spíš single ignore). To je na NYXu bezprecedentní! Nyxácká sebevražda! nemělo by to být zakázané? (měl jsem mu asi sebrat práva diskuzi číst, protože pak by se nemohl smazat?)

Já ho nesmazal!!! Smažte se, protože vás nesmažou oni! Skandál!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam