• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PALEONTOLOG: coz ale uplne nekoresponduje s tou slabosti, kterou tu prezentuje XCHAOS... :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: nehlasoval jsem pro uzavření, na druhou stranu, někteří uživatelé fóra - nečleni Pirátů tam psali hrozný bludy, který neměli s názorama Pirátů společnýho nic...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DANYSEK: on byl dost ofenzivni obecne :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PALEONTOLOG: jakoze nasral i Babisovo nohsledy? :-) Co vim, tak spis "oponenty" sami banuji, kdyz jim ty jejich blaboly zacnes vyvracet...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: ohradky... jo, aspon tahle specializace Piratum viditelne jde.... piratske forum jste si oplotili take velmi dobre ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: bohužel nakonec silnější troll sežral toho emocionálně zranitelnějšího a slabšího. Tohle byl zatím nejméně etický trollologický pokus, který jsem kdy udělal...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DANYSEK: fyi neodesel kvuli tvymu debunku, mel to v planu dyl, ale urychlils to. ten zlom prisel s banem na tw a masivnim reportem pri cerstvymu uctu bez prispevku. nekdo si na nem dal zalezet. nejaci petrove markvartove a dalsi stb agenti ceskyho dezinfa
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    BEARPAW: Danysek nie je pirat:) To im tu len xchaos spravil s ufom ohradku, aby nespamovali v hlavnom auditku:)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BEARPAW: zajiste, ze takovych lidi tu najdes spoustu... kdyz chces byt kvasianonymni, holt si musis dat bacha na to, kde si jak pustis hubu na spacir :-) A nebo se smiris s tim, ze anonymita na internetu je chimera. Co zvladnu ja samozrejme zvladne kdekdo... s cimz musis samozrejme pocitat... mimochodem, zkus se zamyslet nad tim, proc na vojenskych vysilackach byl takovy krasny napis ;-)
    BEARPAW: jako ja lidem soukromy zpravy moc nepisu... ale ano, indicii i verejne odstal... a tu "debatu" sam zacal kecama o tom, at si s XCHAOSem najdem zensky... On se ale rozhodl to dal eskalovat, nedal si pokoj... no takze nasledovalo co nasledovalo. Toliko k memu "strachu"... proste me temi svymi utoky do osobni roviny jen nasral tak, ze jsem taky pritvrdil a oplatil stejnou minci. Ze se sa odjebe ztadeto, uplne odtialto... jsem teda taky necekal... ale je to jeho volba, stejne jako si sam zvolil ze bude utocit v osobni rovine :-) Kazdymu nekdy bouchnou saze.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XCHAOS: no uprimne on moc ufo na etickej kodex nehral, praktikoval nejakeji smart-zakon dzungle. takze rozumove dordrzoval spolecensky pravidla, ale ta odvracena tvar tam proste byla.
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: musim sa ti z casti ospravedlnit, netusil som, ze ufo robil to, co si mu spravil Ty.
    Snad si ho predtym upozornil.
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    XCHAOS: no, mam to temer rovnako a rozdiel dva roky. a je pravda, ze som nemal moznost a chut sledovat vsetko od ufa, cize ako zistujem, netusim mnoho. Ak dostal od danyska to co sam siril tak tomu ciastocne rozumiem. Prislo mi z toho co som tu od neho cital, ze po rokoch tiez zmenil retoriku a dospel a obcasny trolling mi nevadil a skor mi vadilo to medzigeneracne prenasanie viny.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BEARPAW: no, Danýsek není Pirát a já jsem Ufovi problém nevyrobil. Trochu paradoxní je, že on mě doxoval neustále (oslovoval mi tu příjmením, řešil rodinné zázemí, apod.). Takže vlastně musím Danýskovi trochu poděkovat, že mu oplatil stejnou mincí, a vlastně je možná na čase zrušit double ignore v jiných fórech (jenže neplatím si prémiovku, takže bych ho nemohl jednoduše obnovit).

Mě bylo nedávno 51 let. Přijde mi trapné v tomhle věku trávit čas online diskuzemi, ve kterých se s některými lidmi musím ignorovat, abych to emocionálně vydržel. Buď bych měl úplně odejít a věnovat se něčemu rozumnému, nebo je čas na nějakou vzájemnou toleranci v nějakém "dospělém" stylu... prostě třeba vydržet na sebe nereagovat, nebo tak něco...
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: mas pravdu. Uzivaj slavu
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    XCHAOS: dakujem za vysvetlenie. Popis Ufa mi tu ale sedi na mnozstvo idciek a ich alterov.
    A sme tu predsa kvazi anonymne, riesi sa tu mnozstvo veci co su zial nezakonne.
    A ufo bol pestovatel a ked ho niekto stotozni tak z toho moze byt problem.
    To, Ze ten problem vyrobi kvazi pirat liberal je absurdne.
    Pri tom co danysek prezentuje usudzujem, ze ho teda napraskal fizlom a dodal potrebne dokazy. A musel to urobit, aby nebol spolupachatel aj ked si teda nechaval na vhodnu chvilu, spolupachatel s vyhodami.
    Radsej trolliace ufo ako fizla.
    Akoze s tym co tu citam od Danyska tak by som s nim na pivo nikdy nesadol. Cudujem sa jeho komunite.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BEARPAW: double ignore tu je skoro 12 let a viditelne s tim obecny problem neni. Ale pokud se ti na NYXu nelibi, muzes jit klidne diskutovat jinam... kde to funguje "lepe" podle tvych predstav.
    BEARPAW: no ty sam jses asi nejak dusevne rozruseny, kdyz na jeden diskusni prispevek potrebujes reagovat hned 3x... :-)
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    klasicka nyxacka odpoved ked uz nevies kudy kam
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: a mas pravdu, nechapem ako funguje nyx, ked som sem vstupoval bol to kvazi elitarsky klub na pozvanku a teraz je to sracka kde svieti na uvod info, ze za viac predplatneho mam viac moznosti dablignore.

A mas z casti pravdu, ze nikto moj nazor nemusi citat, kazdopadne ked si v klube kde sa stretavaju nazorovi oponenti tak predsa je rto v podstate, ze si citam nazor oponenta. Ked oponenta umlcim tak co bude podstta toho klubu?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BEARPAW: Ne nejsem ;-) Mel bys studiu pravnich otazek venovat vice casu. Mas viditelne mezery v zakladnich vecech... coz dokazujes i svym komentarem.
    BEARPAW: jiste, amatersky expert s diplomem z vysoke skoly zivota ma "pocit", ze se neceho bojim... :-)
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: tak som uz desiatky rokov ucastnik na Nyxe, cize som mdleho ducha. Pravda.
    A zasa preukazujes svoj kognitivny analfabetizmus ied nerozlisis rozdiel v slove ignoracia podla sposobu jeho pouzitia.
    Ja neviem coho sa bojis, vyplyva to len z tvojich teakcii, to je zial zjavne a ja som si to len vsimol. Mozno sam nevies coho sa bojis a je to tvoje podvedomie ktore to prejavi a Ty to nevies ovladat. Nie som psycholog ani psychiater takz ti viac nepomozem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam