KRAMERIUS: co presne ze tu provozuju? :-) Seru lidi tim co rikam? ;-) Jo, to asi pravda bude... ale nikdy jsem tu nikomu nedal ban za to, ze me sere jinym nazorem... :D
XCHAOS: nezvladas klasifikaci... "byt ajtak" neni nutne vazba jen na windows... ja jsem taky ajtak... a ano, primarne sitar, ted tak trosku z donuceni i bezpecak, programator spis nejsem - byt uz jsem i nejaky ten patch i do linuxoveho kernelu poslal ci reportoval par chyb s detailnim debugem :-) Co pouziva kdo na desktopu nesoudim... delal jsem se vsim... pocinaje MS-DOSem, spravoval jsem Novelly a prezil prechod z bindery do NDS... spravoval jsem Windows a prezil prechod z "klasicke" domeny do ActiveDirectory. Dodnes mi bezi "instance", kde jsme puvodni INDOS s NTckama nahradili za Linuxem se Sambou. A v mezicase to z te "domeny" do emulace AD v Sambe zmigrovali, a to vcetne nejakych GPO. Ale ta skolicka je pro me... spis okrajova zabava, stejne jako byl i ten freenet - kam jsem se maximalne snazil pretavit zkusenost z komerce. Dlouho i zadarmo... pozdeji za almuznu, ale nikdy me to nezivilo :-)
Moderoval jsem diskuze na CZFree, moderuji (dosud) diskuze jine... ale u tehle cinnosti ctim jednu zasadni vec - a to je definice pravidel a jejich aplikace padni komu padni. Ja bych ti nevycital to, ze me "vybanujes" za tapetovani, kdybys v te situaci soucasne aplikoval stejne pravidlo na vsechny... jenze to ty neumis... :-) Moderator v diskuzi je proste takovy soudce... a ten musi merit vsem stejne. A pokud to neumi, nemel by to delat...
Ja nevim co budu provadet ;-) Asi napisu obcas Kedrigernovi, ze to co placa jsou bullshity... tam si to precte, tady ne. On teda taky patri do ty bubliny kolem Michalka, co si ziije ve svem svete, nejak si to "oduvodni"... ale ve finale si muze co do fungovani podat ruku s tim Hribem.
Deu s Piraty nesouvisi, to mas pravdu. Ale souvisi s tebou coby osobou a tim, jak ty sam jsi v CZFree fungova. Tys kopiroval spis jeho... a ne treba Simandla :-) A ano, ackoliv i s nim jsem si casto vjel do vlasu, jeho jsem si vzdycky vazil. Ono nemusis s kazdym vzdy ve vsem souhlasit... ale on ten "komunitni" duch site proste vnimal, narozdil od tebe a Deua - vy jste to videli jako bussiness opportunity - takze pro vas mj. byly ty demokraticke procesy obtezujici. A i kdyz to cele je dnes mrtvy kun, ja jsem rad, ze to "ridi" nekdo, kdo to nedela pro byznys... takze ano, CZFree forum pod hlavickou NFX chciplo, CZFree NIC nejak dokodrcava tamtez, ale furt zije... a to vse navzdory tomu, ze uz par let na to kaslu a mam jine zivotni priority :-)