• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: jestli nic nemas, tak bych ho mozna poslal teda. Ale obecne se slabsima celkove ma smysl primarne vylepsovat Air - protoze air ma polovicni CP break nez vsecny ostatni elementy, tj. dosahne vysokeho CP driv nez jine potvory.
    XSI
    XSI --- ---
    Sotva jsem přišla domů, objevil se mi kousek od baráku rift, tak jsem vysprintovala ven s vidinou toho, že mi po deseti dnech dračice konečně zas něco vysedí. Dračice samozřejmě opět nebyla (7 riftů streak!), ale jinak je rift mrňavej, dal tři bedny (mj. +2 itemy a CP boost), ale hlavně v něm byl Morgoroth! No a teď mám zas dilema – tlačili byste ho nahoru? Moje top šestka teď začíná na 2351 a končí na 1381, za což už se trochu stydím, nemluvě o tom že tam mám Yogiho což jako není moc kanón. Ale zas morgorothí kameny jsou silně nedostatkový. No a pak tam mám toho stoprocentního Inura, kterej jich jednou sežere asi tři sta.

    XSI
    XSI --- ---
    Mně obsadili jednu kde jsem pár dnů nebyla, ale vidím na ni z okna. A pak ještě jednu co je podobnej případ. Ale ta neaktivita tam byla tak pět šest dní.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Obsadil arénu, kterou jsem tu a tam trénovala (a snad přímo i večer před tím), takže to s tou neaktivitou nebude tak žhavý ani v tomhle směru :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: a zjevně ten výběr toho, co šampion obsadí, je nějakej záhadnej, na FB někdo píše, že ho mají na aréně která neustále měnila barvy, protože je kolem několik hráčů. Já ho naopak pořád ještě neviděl, přestože v mé části Prahy jsem sám, a ty arény tam jsou myslím už třetí týden obsazené...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To jsem psal i ja ze se stane :-) Ale porad je tu otazka, jak budou reagovat hraci, a jakej je interval, ve kterem prevezme akci champion (coz ma byt ta "neaktivita"). Zadnou moji arenu zatim nikdo neprevzal, a porad je kolem dost neutralnich (ktere predpokladam prebirat nebudou). Takze mozna by stacila nejaka nepsana dohoda mezi frakcemi, ze budeme sampiony potirat jak se objevi, coz tu featuru uplne eliminuje, resp. omezi je na nekolik opravdu nedostupnych/neatraktivnich.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Přesně jak jsem psal. Na dálku obsazování jde ale musí být žlutá aréna. Když ji obsadí oni, nejde vybojovat na dálku... Takže artefakty ztrácí úplně své kouzlo... Chjo
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: CHA CHA :-D Vidím, že kopírovali PoGo i ve zlomyslnostech. :-))
    XSI
    XSI --- ---
    A tohle je moje noční můra.

    XSI
    XSI --- ---
    Tak to gratulace. Mimochodem už mám konečně taky update. A z mých 5/5 potvor je doopravdy top cca půlka, chjo.
    UBU
    UBU --- ---
    Tak hlásim dneska konečně kouzlo pole sloupů za 40 arcane potvor, dělal sem to 5 dnů, tak alespoň nějaká odměna za snahu... Tak už jen kouzlo na rift a budu spokojenej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jo, jako to se mi libi prave, ze problemy s dostatkem ballu/healu sice jsou, ale jen kdyz aktivne nehrajes - staci proste po vytoceni toho spravneho bonusu z truhly zakouzlit double dropy a chvili campit, a mas vystarano zase na par dni.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Jéjda :-)) Když to jen trochu jde, dodělávám quest ve chvíli, kdy mám arény nevybrané... a zrovna dneska, kdy by se mi to snížení hodilo, protože se mi to posunulo na špatnou část dne, jsem samozřejmě dostala zmrzky :-D (Ne že bych si na ně chtěla stěžovat :-)) Dneska jsem snad poprvé quest měnila, protože dvanáct vajec mi bez dračice přišlo zdlouhavých (samozřejmě mi vzápětí vyskočila před barákem ;-)), a dostala jsem "ulovit dvanáct čehokoli", takže zívačka... Hele projít patnáctku mi po těch 2x25 přijde jako brnkačka, ale taky by se mi už ven nechtělo :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: To chci moc!
    Já dneska velký špatný, dodělala jsem quest chytit 40 zemských potvor a dostala za něj -5 hodin výběru arén, a novej quest je 15 sloupů, zrovna když jsem si říkala že dneska je pěkně hnusně a nikam nepůjdu a že bych mohla dostat nějakej, co se dá za pomoci oka z domu. Ehmhm
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Nám skončila přímo uprostřed střeženého objektu. Obešli jsme ten zadrátovaný a zakamerovaný plot velmi pečlivě celý, ale nééé, byla fakt pečlivě naaranžovaná :-D :-D

    Jinak teda musím se pochvalně poklepat po rameni, povedlo se mi dvakrát vychytat z truhly "nejlepší potiony pro váš level" a mít v té chvíli čas na vytáčení - a posledních pár dní jsem zase ve velkém plusu, že se stíhají obnovovat víc než vydávám. Od třicátého levelu jsem navíc zjistila, že existují i "vyléčí vše", jestli se budou při tomhle bonusu vytáčet tyhle, tak to bude úplná pohoda. :-)
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    KLERIK: Jo jo, já už tu hru začínám omezovat, jde to od deseti k pěti.

    1. PvP souboje jsou jen k tomu, jak si vyplýtvat lektvary, mám pět potvor nad 2000, počkám si na CP zlepšení (takže nejsilnější potvoru pak mám kolem 3100) a stejně dostanu někoho, kdo mě naprosto převálcuje. Pokud vyhraju jeden souboj z pěti a pak ještě dostanu malou odměnu neodpovídající kupě lektvarů, které do toho člověk musel vložit, tak to fakt nemá smysl jít do soubojů.

    2. Odměny za denní úkoly se skládají jen ze zkrácení časů pro výběr z věží (knihovny držím nevybrané, ať nedostávám zkácení i tam) a ze sladkostí. Navíc plno úkolů mi zabere více dnů, takže taky pro mě úplně ztrácejí důvod je hrát, mnoho námahy za minimální odměnu.

    3. No a teď úplně zmrvili i arény, nejbližší oblast (okruh cca 1 km) má obsazenou rodina (modří), já jako červený musím kus dál, na to mám čas jen o víkendu (a to ještě ne vždy), navíc ztrácí význam si arény obsadit ve větším počtu, protože pak se stejně všichni najednou vrátí domů, deset nebo dvacet, stejně je to jedno.

    Prostě nemám čas to hrát 8 hodin denně, asi se vrátím k pokemonům.
    SARGO
    SARGO --- ---
    No prosím, jdu sem zaventilovat své ranní megrapřekvápko, a už jsem si i rovnou přečetla, co se děje :-D
    Protože po dlouhém období samoty tak ráno vykouknu z okna a v gymu červený chlapík s divným jmémen, a ještě na čtyřicítce? Ať si mě nepřeje. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je pekna tabulka prepoctu kouzel na bile runy (po zmene v tehle verze)

    [Analysis] New magic recipes : DraconiusGO
    https://www.reddit.com/r/DraconiusGO/comments/7gh6xg/analysis_new_magic_recipes/
    XSI
    XSI --- ---
    Ok, viděla jsem z tramvaje že rifty s dračicí existujou. Ale když jsem vystoupila tak rift byl samozřejmě bez.
    XSI
    XSI --- ---
    Sotva ten bug v updatu opravili, tak mi dneska přišel – ten se 0 HP v boji. Super, no. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Teď jsem vykouzlil snovej portál, musel jsem od něj jít 200m než se objevila dračice na obzoru, a ještě mám pocit, že se tam nedá dostat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam