BLACK_ONYX: chtela bych jit stezku stredozemim asi od nejsevernejsiho bodu, ale neni podminkou. U nej sem uz byla a mym cilem uplne neni si odskrtnout nejakou danou ujitou trasu, ale letos su uplne bez inspirace kam udelat dovolenou a protoze sem na jare dostala prave knihu stezku stredozemim, kde ot mam rada - sluknovsky vybezek, kokorinsko... tak si rikam, ze kdyz nemam tu inspiraci, ze vyuziju tuhe trasu via czechia
jeste sem premyslela centralni z touzimy, jenze strelu sem sla pred par lety a prijde mi, ze ji mam jeste hodne v pameti, ackoli sou mista, kam jezdim casteji... proste nemam napad letos, kam vyrazit :(
loni sem sla 8 dni, nebo lepe receno chtela sem jit 8 dni celej ceskej les po ubytkach, ale trefila sem ten hrozne destivej tyden v srpnu a taky me bolelo z asfaltu koleno, ze sem z via zcechia dala si jen 5 dni a zbytek sem si mezi ubytkama udelala tak nejak po svym :D
ale libi se mi, ze maji po cca jednodennich trasach tipy na ubytovani, protoze planovat trasu a hledat ty ubytka je docela dost casove narocny a obcas je fajn vyuzit toho, ze to naplanoval nekdo jinej :D
jinak na FB sem dala dotaz a pokud nekdo da nejaky odkaz na osobni blog, tak ho sem dam.