COQUINE: tos me privedla na myslenku jak bych to vlastne udelala, kdyby na to doslo; ohledne druhyho porodu mam tak jasnou predstavu odchodu domu rovnou ze salu, ze s necim podobnym vubec nepocitam.
vis co me hned napadlo, co bych zohlednila zejmena? jak bys takovou navstevu vnimala hlavne ty sama. protoze pokud dite odchod obreci, je dost pravdepodobny, ze v tom rozpolozeni to odneses spis ty, zatimco decko se hnedle za dverma preorientuje na jinej podnet a bude v pohode (ale chapu, ze kazdej to ma jinak, ja osobne bych to asi prozivala).
jak pise
MYJKA, tak to zni celkem bezproblemove, protoze pokud by slo o nadstandard a tudiz casove neomezenou navstevu, prislo by mi pravdepodobny, ze starsi se toho nabazi az se tam zacne nudit a zmena prostredi pak bude jinej level, nez kdyby se museli pakovat driv a tak nejak casove nevhod, treba.
kdyz si predstavim sebe po porodu, kdy jsem diky okolnostem nebyla ve zrovna 2x veselym rozpolozeni, a do toho by se odehrala navsteva starsiho ditete, ktery by pri odchodu ztropilo scenu (a jakoze na mne konkretne zavisle neni, ale jako spravne batole si proste obcas umane), tak by me asi kleplo. co kleplo, normalne by me mrdlo.
takhle za strizliva si to clovek maluje uplne jinak, nez jak to potom vypada ve skutecnosti, pod tlakem poporodni hormonalni naloze - asi bych to nechala na konkretni situaci a vubec bych to neplanovala.
snad tohle, stejne jako cokoliv jinyho, vubec resit nebudu a vypadnu odtam hned po tlaceni.