UNREALONE: Ja zas takovej pesimista bejt nechci, ze bych to povazoval jen za zbozne prani aby to nekrachlo.
Ja docela i verim ze z toho neco bude. Jen me trochu stve jejich zpusob prace kdy ma clovek obcas pocit ze celej projekt ridi oddeleni marketingu na ukor vseho ostatniho..
A jejich zpusob komunikace s komunitou, ten me stve asi nejvic.
Ze chybi klarifikace mnoha aspektu, ignorovani dotazu komunity, a nejaka otevrenost.
Proste umet rict neco jako “pristi tri mesice patchu budou totalni hell protoze potrebujeme implementovat novy aspekty, feedback ocenime.”
A kdyz se repetitivne kumulujou spekulace do tisice postu na foru, tak do toho umet riznout a jednoduse strucne napsat napr: “npc crew je na programu, ale bude se resit az bude odladena technologie server meshing”
“LTI na store znamena tier 1 insurance”
Apod. (Co jsem napsal jako priklady nejsou fakta, ale jen spekulace. Aby to nekdo nebral jako zdroj informaci:)
Shit storm na jejich ofiko foru by to zredukovalo tak o 80%
Je proste unavny ze se clovek nema jak dozvedet nektery informace, a kdyz otevre jedinej ofiko komunikacni kanal, tak je plnej spekulaci, a stovek hadajicich se clenu komunity.