ONASYS: To kolo je pro manželku a chtěl jsem ho jen zkusit. Chtěl jsem ho zkusit hlavně v terénu. Do Garmina jsem si poslal z toho kola Watty jezdce, ale jestli to ukazuje přesně to nevim, věřim tomu, ale jel jsem na tom jednou... Neporovnával jsem to třeba s Kickerem, jestli to ukazuje stejně...
Ale subjektivně by to mohlo být... I když od toho používáme wattmetr, že, že člověk nikdy neví, máš pocit že to drtíš a nic a někdy máš místo nohou odjištěné granáty, wattíš jak blázen a přijde ti, že to jede skoro bez námahy.
Spíš jsem to sem dával jako potvrzení toho, co říkal Trail Hunter v tom videu, že i na elektrokole se člověk může dát do těla úplně stejně, klidně i víc, než na normálním kole, s tím rozdílem, že budeš dřív doma :)
Takže si umím představit, že si to koupí i někdo, kdo si chce po práci párkrát sjet Točnou a má málo času, nechce se zdržovat vyjížděním. Proč ne. Já na elektrikáře skrz prsty nekoukám.
A s manželkou mě to teď baví 100x víc a jí taky. Ona mi stačí, jedem do kopce, ona úsměv na tváři, já za ní potím krev na 400W do kopce :) Nemusím na ní čekat a ona se zase moc nenadře a není zničená večer. Win-win :)