SN0008102070570: když myslíš, vyvracet ti to nebudu .. já jen vím, že:
- získat BOSCH motor je i pro velkovýrobce v ČR trochu problém, protože BOSCH ho nedává každýmu (v ČR by si "vyrobce" ekol s BOSCHEM spočítal na prstech jedný ruky)
- každej BOSCH motor je z výroby přidruženej k přesnýmu rámu, velikosti kol a převodům danýho kola.. Motor od BOSCHe jsem párkrát reklamoval a pokaždý chtěli v BOSCHI v Německu znát výrobce, model, číslo rámu, velikost kol, počet převodů a rozsah zubů jak na převodníku, tak na kazetě..
- navíc pro BOSCHe (a další střeďáky typu SHIMANO STePs, YAMAHA PW/PWX, BAFANG MAXDRIVE atd) musíš mít přímo udělanej rám - tj. dole místo klasickýho šlapáku mít kapličku pro uchycení danýho motoru (i když nepochybuju, že číńan ti dneska takovej rám svaří a pošle, resp. nenastříkanej rám nějaký BOSCH powered značky v noci hodí přes plot a pošle zadax do Evropy :)
Toliko na okraj, obrázek ať si každej sestaví sám.. Každopádně kdyby někdo postavil vlastní dyi BOSCH ebike, tak má u mě flašku kvalitního rumu, kterou mu osobně přivezu a v pokleku ho nazvu Velkým Vezírem.. :D
Shrnuto - ty ekola bastlíš, já prodávám hotový .. a každej víme svý