CHEWBACCA: hele předně si ujasni :
- cenový strop
- chceš jezdit nenáročnou cykloturistiku - tj. ber HT, nebo víc do terénu, trailové ježdění apod - ber fulla
a dál :
- chceš slušnej motor, kterej funguje a stačí ti cenová střední třída - ber BAFANG (Panasonic nemám zkušenosti)
- chceš špičku v oblasti středových motorů, ber BOSCH CX 4.gen nebo výkonově srovnatelné topy z nabídky YAMAHY, SHIMANA, ev. BROSE
Ten celoodpruženej MAXBIKE, co si uz smazal, vypadal výbavou sakra dobře.. Maxbike na trhu už chvilku je, s tou značkou osobně nemám žádnej problém.. Ale asi už není??
APACHE QURUK už myslím není a letos už nebude..
A ad ta SAVA :
O NÁS | SAVAhttps://www.sava-bicycles.com/o-nas/- za prvé nevím, jestl bych chtěl ebika zrovna z Alzy - já je pořád beru jako prodejce elektroniky, stejně jako Mountfield s jejich MTF jako prodejce sekaček..
- za druhé ebike na karbonovým rámu za 52.000 mi něčím smrdí .. nevím proč, ale za tu cenu - která byla původně 99.000,- a te´d 53.000,- - přitom model 2021, kola nejsou lidi a berou všechno i bez slev!!! + v ty vybave - karbon, vzduchovej RECON, DEORE, mi to prostě přijde divný...
Tak jestli si ještě nekoupil, zkus si ujasnit, na co to kolo vlastně chceš, jestli ti stačí motor v třídě čtyřválcový Oktávky (Bafang) anebo radši šestivál od BMW vs. tvůj rozpočet, a pak zkus mrknout na dva-tři vážný kandidáty a ty si pokud možno někde projeď a pak se rozhodni - každý kolo má trochu jinou geometrii, délku rámu ad. a zejména fulla bych bez vyzkoušení rozhodně nekupoval..