FREERIDER: aha, no to s tim retezem mi nedoslo. ten tongsheng ale prej nezasilaj na moji adresu, unlol. nejak to este zkusim udelat. 250w staci jo? no to ja si taky rad slapnu, mam nohy jak romansky sloupy. taky me sere jak ten bafang kope. ja to ale nevedel, vsichni psali bafang nebo bosch, ale ten sem nesehnal a navic se mi ani nechtelo svaret na kole, tak nakonec bafang. ale kvuli tomu kopani sem se nevysekal. proste to dycky nekde ujede, jak se odhali led a je tam spatne posypano piskem a ja nemel zadnej grip.
vcera sem delal research a propocital sem to a ty plaste se spikama si udelam sam. s tim tongshengem si me teda ale dost nahlodal kua.. ted budu spatne spat. jinak mas pravdu no, jak je -20 a niz tak prestava radit. ja mel stredni prevod prave kvuli tomu porad a slo s tim jezdit. ale jezdil sem celou zimu, ac kazdej den bylo kolem -30ti a to fakt byla pohodicka oproti autu, ktery se musi 15 min nahrejvat a pak jet jak podesranej. takhle sem otevrel dvere, s kolem sem se vysral ven, zapnul motor a ihned vyjel vstric svetlym zitrkum...
tak diky za poznatky. za mesic se jedu zrekreovat do cech a nejradsi bych to objednal tam a namontoval segre na kolo a vyzkousel....
za jak dlouho ti to prislo? mam strach tedka s pandemii, ze to bude hrozne dlouho trvat, to poslat do evropy, unless to maj v nakym eu skladu. lidi tam pisou ze to byla rychlovka po evrope