• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEElektrokola
    Klub na výměnu zkušeností či (konstruktivních) názorů o tomhle čím dál rychleji se rozvíjejícícm odvětví cykloprůmyslu.

VZHLEDEM K SITUACI VEDLE V KLUBU SLUŠNÉ HEJTY POVOLENY, CO BUDE ZA ČAROU SMÁZNU
    rozbalit záhlaví
    ADAM
    ADAM --- ---
    SCHWA: Aha, díky, mrknu
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    SCHWA: .. si mi pripomel aka to sem se chtěl zeptat :) : ten Corratec má kryt baterie jako součást baterky anebo je to samostatnej dekl, co se cvakne do rámu?
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    ADAM: Koukals na ten proces pri vyndavani baterky? Prodejce mi v Akumo ukazoval vyndavani vyjimatelne baterky u motoru Avinox. Je to dost zlouhave dementni proces… zadne vysunuti baterky pri otoceni klickem jako u Bosche :(
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Pred chvili jsem registroval našeho testovacího Avinoxe (Apache Eagle)
    - na mobilu spuštěná Windscribe VPN - server HongKong, projel sem standartně registraci v Avinox appce, no po dokončení a nahrání aktualizací je maximálka klasických 25km (začne vadnout), 27km vypne se..

Poradí někdo, kde může být chyba v postupu? Diky
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    ADAM: zkusím zjistit, nějaké technické věci a obrázky už vidím, ale ceny a termíny ještě ne
    ADAM
    ADAM --- ---
    HEAVYN: Mě se to líbí, pro manželku na sterkove cesty akorát. Má to vyndavaci baterku a ten přední nosic využije pro psa. Konkurenci je orbea muga s boschem, ale je zbytečně o kus dražší. Budeš to prodávat? Kdy to může být k dodání?
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    JAACOB: jj je eurobike, tak vyjizdi kazdy den nejaka novinka :) Tohle je urcite pisnicka blizke budoucnosti 1-2 roky, uvidime az zverejni parametry, ale vypada to vlastne, ze to je velikostne podobny jako samotny motor M2, tak fakt nevim jak to tam nacpali :)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Avinox MG Concept uz jste zaregistrovali? Co na to rikate?
    Avinox MG Concept: Lightweight, Full-Power Combined eBike Motor & Gearbox Project - Bikerumor
    https://bikerumor.com/avinox-mg-concept-combined-ebike-motor-and-gearbox-at-eurobike-2026

🚨 WORLD EXCLUSIVE: 4 New Avinox Gearbox Bikes! | EUROBIKE 2026
    https://www.youtube.com/watch?v=Qdvuye1lyn0
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    MAESTRO_007: tak jasně míří se na cenu, ebike do kazde rodiny, za mě Tektro nevadí, 10 řazení na e-biku taky ne, aspoň budou kazety za hubicku, já na tom PX dost zapomínal řadit...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MAESTRO_007: jj. ten spesl stoji nesmysl
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HEAVYN: "zajímavě" osazené, komplet Tektro a 10 rychlostni řazení a amflow kliky, řetěz atd. To ve mě moc sympatií nevzbuzuje, navíc nosič, světla atd. to je dobré a Číňani tu cenu budou mít super

MARASAN: víceméně každá větší značka takové kolo mat,, akorát spešl na Sramu a cena o 200 tisíc vyšší než ten avinox .)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HEAVYN: njaky takovy je i novy Levo X od Spešlu
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    Než se člověk rozkouká a pořídí PX nebo PR, tak Amflow vyrukuje s novým modelem TL. Ten teda vypadá spíš jako pohodový ebike na dojíždění kamkoli.
    Je to postavené vyloženě na klidnější cestování, dlouhé výlety s rodinou nebo třeba každodenní dojíždění. Ebike má nižší zdvihy (120 mm vpředu a 105 mm vzadu), takže to není na žádné velké dropy v bikeparku, ale spíš na maximální pohodlí a stabilitu. Rám je pořád celokarbon, takže váha celého kola je na tenhle typ pořád super (kolem 22,6 kg), a v pohodě na to nahodíte brašny a další náklad.
    Amflow TL - Fully Loaded for Adventure - Amflow (Czech Republic)
    https://www.amflowbikes.com/cz/tl-carbon

FREERIDER
    FREERIDER --- ---
    Megamo Ryal další model z vyndavaci baterkou https://www.megamo.com/catalogue/en/a43/f307/
    ADAM
    ADAM --- ---
    FREERIDER: Jo, i na hotelu se to hodí. A navíc chi mít možnost vezt druhou baterku navíc na zádech pro velký tripy. Takže bez vyndavaci baterky bych kolo asi mit nemohl....
    FREERIDER
    FREERIDER --- ---
    ADAM: Vyndavaci baterky s avinoxem budu co nevidět příští mesic by mel bejt dostupnej Amflow PR . Uz sem zahlid nejakej Raymon taky z vyndavckou pod 100tis . Potřebuji neco co se da v klidu nabít na hotelu aniž bych musel řešit presun kola . Když spim v autě tak je to jedno ale upřímně to tejden v kuse nedam :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    PEPAZZ: Pořád. Jezdím na x denní výjezdy a spím v dodavce. Takže moc nemám ani jinou možnost. Leda by se mi nějak podařilo prostrcit kabel nabíječky dozadu ven na nosič....
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ADAM: ty nabíjiš často za jizdy?
    ADAM
    ADAM --- ---
    Akorát Teda nevyndavaci baterka. Jak mám nabíjet za jízdy?? Neviděli jste náhodou někoho, kdo by vytáhl kabel z multivanu dozadu ven, aby šlo za jízdy na nosící nabíjet? Jelikož ty nejlepší kola nemají baterku vyndavali, tak nad tím začínám uvažovat....
    OT_
    OT_ --- ---
    PEPAZZ: Náhodou je celkem fér, topšit samozřejmě za 13.499€, ale sociání build 5.599€.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    OT_: jen teda cenu jsem radši ani nehledal :))))
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    OT_: souhlas to hle je povedená záležitost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam