KALIBAN: ja tam mam asi 1500 dolaru + v LUNA nejakych prachy.. ve stakingu 20 cennych LUN..
ROMI: heh ted mi to ani nejde koupit :)
BIMBAS: ja uvazoval jak to bylo zpocatku tech 30 dolaru ze DCA prikoupim trochu , ale radeji si to rozmyslel... pak uz jsem neodelal, jak stoji centy.. prikoupil 3000 LUN.. napadlo me na to i pouzit ten jejich stablecoin , protoze je stejne podobne nejistej.. koupil za 25 dolaru nejaych 1000 LUNA.. pak za 5$ dalsi 2000... ted jsem chtel koupit za 25 UST 11000 LUNA v terrastation ale asi je Terra furt jeste blockchain zastavenej.. nechce projit transakce
tezko rict, co se bude dil dal.. ale nevidim smysl se toho s takovou ztratou zbavovat.. LUNA asi uz nebude mit nikdy takovou cenu jako predtim, ale minimalne treba ten peg na dolar se mozna nakonec podari vratit. a aj pokud se LUNA vrati aspon k 1 dolaru, tak si teoreticky clovek muze vydelat na tu ztratu, mi prislo. profit z toho muze treba trvat tydny nebo roky, ale nadeje tam asi je. a nakonec ten projekt asi minimalne lunatici budou chtit jet dal :)