• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    GORG
    GORG --- ---
    BIMBAS: na binance me ted ani nejdet dat na LUNA withdraw. asi docasne..


    BIMBAS: vsak jo.. za par dolaru koupit pakec LUNA a je nenulova sance, ze na tom muze i slusne vydelat..
    mne se takhle podarilo si nakupem a pak prodejem , kdyz cena stoupla na 0.05$ dostal to UST ve vysledku do BUSD za cenu 1$ dolaru cca. udelat to tehdy s celym zbytkem UST, tak se z toho dalo utect i tak.. a asi se da i ted.. riskantni jak je to volatilni, ale malo co pada jenom dolu.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GORG: taky priznamav ze jsem zbytecne greedy. Ja si pamatuju v lete i na SOLanu. Kdyz byla na 250usd zrovna jsem cucal Aperolek na jachte. Cucal se o to lip :))) Koukam na ten svuj asi nejvetsi uspech v investovani (ale bohuzel nerealizovany) a rikam si, "to vydrzí, nebudu to vyndavat ze staku". Po vyprseni staku byla asi na 120usd a ani tehdy jsem to neudelal. proc taky, byl to "jenom" 4 násobek.
    GORG
    GORG --- ---
    ponauceni pro priste.. fakt odolat tomu greedu... precejen ja jeste koukal na UST na 0.91$, kam se to zrovna vysvihlo z nejakych 0.3 ci kolika.. a rikal si hmmm mam se ucastnit panickyho runu na bunku..? tak si rikam ne.. tech 10% ztraty mi prijde dost divny sporeni.. jeste jsem chtel verit, ze to bude jen kratkodoby vychyleni a vrati se to zpet na dolar, takze nebudu panikarit.

    podobne ta LUNA.. jak to bylo 100$ mel jsem ji 99% prodat.. spokojit se s tim, ze mela krasnou pumpu a investovat do jinyho koinu.. ja pri korekci ale pak znovu prikupoval okolo 40$.. a bylo to zpet na tech 100 ale kvuli 100% zisku altcoiner ani nevstava z postele.. ceka az to bude 1000$ za LUNU... ta jednicka by tam i treba byla.. jen ty nuly jsou trochu jinak :D

    ale pravdepodobne kdyby bitcoin a vubec obecne burzy a ekonomiky nemely takovy trable, tak by to vsechno slo zrejme jinym scenarem
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GORG: je to tak. Budu doufat v dolar. S tím jsem tam poslal posledni kilco a nakoupil skoro 20tisic LUNA a jsem s tim smireny kdyby to nevyslo. Prodavat to nebudu. Jen se obavam aby Binance nenapsalo ze ho delistuji a cau, budu si to prevadet na gate.io nebo podobnou dobrotu
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    KAJJAK: na Binance jsem ho videl v earnu s flexibilni duraci - 0-0,01 5% / 0,01-0,5 0,8% / >0,5 0,1% takze celkem k nicemu. Jeste jsem to videl u Nuri ale asi 3% a nevim pasma
    GORG
    GORG --- ---
    KALIBAN: ja tam mam asi 1500 dolaru + v LUNA nejakych prachy.. ve stakingu 20 cennych LUN..
    ROMI: heh ted mi to ani nejde koupit :)

    BIMBAS: ja uvazoval jak to bylo zpocatku tech 30 dolaru ze DCA prikoupim trochu , ale radeji si to rozmyslel... pak uz jsem neodelal, jak stoji centy.. prikoupil 3000 LUN.. napadlo me na to i pouzit ten jejich stablecoin , protoze je stejne podobne nejistej.. koupil za 25 dolaru nejaych 1000 LUNA.. pak za 5$ dalsi 2000... ted jsem chtel koupit za 25 UST 11000 LUNA v terrastation ale asi je Terra furt jeste blockchain zastavenej.. nechce projit transakce

    tezko rict, co se bude dil dal.. ale nevidim smysl se toho s takovou ztratou zbavovat.. LUNA asi uz nebude mit nikdy takovou cenu jako predtim, ale minimalne treba ten peg na dolar se mozna nakonec podari vratit. a aj pokud se LUNA vrati aspon k 1 dolaru, tak si teoreticky clovek muze vydelat na tu ztratu, mi prislo. profit z toho muze treba trvat tydny nebo roky, ale nadeje tam asi je. a nakonec ten projekt asi minimalne lunatici budou chtit jet dal :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    BIMBAS:

    pasmove uroceni by mi stacilo, jak se k nemu proklikat?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BIMBAS: tomu říkám devoluce :-))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    takhle nejak se rodi btc maximalista s dca pristupem. Az to zase vsechno vyroste zpet tak to budu konsolidovat do btc, nemam na to nerva. Jenom je skoda ze btc nema staking nebo o tom nevim. Zaznamenal jsem jen nejake male pasmove uroceni (5%)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    mno tak to by bylo. Napisu jak to vubec nedelat :DD
    Pridal jsem se k LUNAticum a na posledni chvili jsem ji podporil ukazkovym vkladem naprosteho amatera :D
    Vcera jsem koukal jak leti dolu. Nastavil jsem si nakup na 1 dolar. Kdyz behem par minut byla temer na dolaru, prehodnotil jsem hranici a dal nakup na 0,5 dolaru. Spadla na 0,69 a otocila se k raketovemu rustu. Chytil jsem fomo a jak Murphyho zakony pravi, veci zacnou zlobit kdyz to nejmin potrebujes. Za Boha jsem nemohl naklikat na mobilnim Binance nakupni order. Asi 3x jsem ho dal pozde. Chytil se az u 6,7usd. Mno protoze jsem celou akci delal v case kdy jsem mel byt na obchodnim jednani, mel jsem jeste nerva z toho ze ho nestihnu. Jeste jsem si zapomnel klice od kanclu a vracel se :)))
    Propasl jsem schuzkou ten posledni chvilkovy bounce asi na 8usd a pak uz jen koukal jak se placa u 2usd. No rikam si kdyby se zmatoril tak jsem si dal za posledni stovku usd nakup na 0,05.
    Rano koukam ze mam ve walletce 19980 Luna a pro jistotu ji Binance smazal z trhu :DD.
    Tak co no, mam suvenyr asi za 650 dolarů :DD
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Tak co meli jste nekdo neco na anchoru ? ja docela ranec... a v pohodicce na dovoleny u more jse mprisel domu a zjistil ze stablecoin to nerozhodil ... moc fajn musim rict, draha dovca... :(
    GORG
    GORG --- ---
    The Altcoin Reckoning (LIVE SHOW!)
    https://www.youtube.com/watch?v=MLi6basMZfc
    ROMI
    ROMI --- ---
    GORG: cas koupit :D
    GORG
    GORG --- ---
    The algorithmic stablecoin UST lost its peg to the U.S. dollar, here's how it should usually work | Fortune
    https://fortune.com/2022/05/10/what-is-algorithmic-stablecoin-terrausd-bitcoin-crash/

    CoinDesk reported on some conspiratorial events surrounding the "de-peg" as well: On Saturday, one cryptocurrency wallet dumped $84 million worth of UST on Ethereum and $108 million on Binance's exchange, prompting some members of the Terra community to call the de-peg a “coordinated attack.”
    GORG
    GORG --- ---
    mazec.. LUNA spadla ze 70 dolaru na 2 dolary behem dne
    GORG
    GORG --- ---
    koukam zatim zadny moc zlepseni :)

    https://www.tradingview.com/chart/RBeWQ8Gu/?symbol=COINBASE%3AUSTUSD

    ach jo.. hlavne ze mam v UST nejaky prachy :)

    fakt je, ze i jine stablecoiny mely v minulosti podobny problem, ale asi nikdy tak velkej
    GORG
    GORG --- ---
    jinak ted dost padala LUNA a hlavne jejich stablecoin UST.. udajne kvuli zamerne snaze UST polozit pomoci spekulace s hodne penezma rapidnimi prodeji... last time i've checked vcera melo UST hodnotu 0.9 dolaru, coz je dost pruser, protoze drzet 1:1 k dolaru je jediny ucel stablecoinu, ale jim to nak se nedarilo ted.... hmm koukam ze furt. pad ceny bitcoinu s cilenymi snahami polozit cenu LUNA a tim i pegging na dolar UST.

    to bylo presne to, co me znejistovalo na tom sporeni na Anchor protokolu... a ted se to delo :)

    koukam dnes zadna zmena k lepsimu
    GORG
    GORG --- ---
    ja mam na Unity poctivych -200 Kc na burze :-) jsem zvedavej, jestli cena klesne na nulu nebo co.. protoze za posledni pulrok klesla o nekolik set procent :-)
    osobne bych si koupil spis Unreal ale tri na burze zatim nejsou ochodovatelni. protoze Unreal 5 je celkem narez a nevim, jestli to nesouvisi taky s padem ceny nejen kvuli tomu, ze vsechny tech firmy na burze padaj ted. vcetne AMD.
    GORG
    GORG --- ---
    ja moc nemusim ten verdikt SCAM... u vseho, co jde cenou dolu.. protoze z te logiky je Unity scam... samozrejme jsme vsichni vedeli, ze pouze Unreal engine je spravna volba :) a neni to scam. Unity je rug pull.. :)
    No nevim.. Unity lidi pouzivaji a budou pouzivat... uz i asi pro volbu jazyka a prostredi... moje preference je Unreal a Unity me nikdy moc nechytlo, ale pokud se zacne rozkrikovat, ze Unity je scam.. ja to nebudu chapat proc. podobne s leckterymi altcoiny. scam neni snad neco, cemu cena klesa, a proto je to scam. scam chapu, ze jde o finacni podvod.

    treba dost casto jede na internetech, ze Atari je scam.. ze to je scam. " a fraudulent or deceptive act or operation"... ja tomu vubec nerozumim, co tim chce kdo rict. jakoze Atari token je podvod?
    Atari je firma fungujici uz od roku cca 1970... nevim, co je na tom podvod.. jina vec je, ze Atari neni volba kazdeho.. ani ted... kdy Atari se zameruje na kasino. podobne jako jine tokeny. nevim, jestli je to primo idealni, ale nenazval bych to podvodem.. jako vetsina lidi na coinmarketcap v chatu, kdyz cena pada do novych nizin :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam