ale aspon se mi podarilo ted prodelat na US30 , AMD. nicmene Unity Software je ted nadejnych -600 Kc .. :) ... za vcerejsek ztrata na accountu o - 2000 Kc.. coz oproti (nerealizovane) ztrate v Lune nebo kryptu celkem jde
uz jsem u toho Unity dal pryc i stop loss.. jakoze ta cena se zacina uz pohybovat kolem 0$. Dost pochybuju, ze Unity konci, i kdyz bych si asi spis koupil Unreal nebo teda Epic Games, kdyby byli na burze.. Unity je ted na dlouhodobym dne.. a predpokladam, ze ho lidi neprestanou pouzivat, kteri jejich framework preferujou .
ted je Unity nejakych 10x k listopadovymu ATH.. to uz je pak podobne jako u altu. nakorat tady je jeste paka 1:5. ja teda davam uplne ty nejmensi pozice, co jde..pac zatim je pro me tradicni burza celkove ztrata asi 15000Kc. Uz se mi podarilo prodelat na NATGAS, psenici, AMD, US30, Roblox a Unity.. na burze je spousta prilezitosti jak prijit o penize :) s tim, ze pri HODleni shitcoinu je alespon vzdy nejaka nadeje, ze ty prachy clovek jeste uvidi zpet. na druhou stranu obchodovat na paku si clovek muze vybrat o kolik penez chce prijit dle momentalni nalady a potreby. :D muze prijit nejen o ty prachy, co do toho dal, ale i zbyvajici penize na uctu pri margin callu ,]
jakoze na tradicni burze jsem mel i radu zelenych ziskovych obchodu, ale kdyz to cele sectu tak je to ve ztrate.. a asi na to nemam nervy a prijde mi to spis jako gamble. a margin trading neni nic jineho nez tradovat pujcene penize. podobna silenst jako kdyby si nekdo vzal pujcku/hypoteku a z ni si pak koupil Bitcoin nebo ja nevim treba LUNU.
BIMBAS: hmm SOL mam taky pekne zamcene ve stakingu :) tyjo ale ono je to i opacne.. ted treba muze byt to dno, kdy clovek prave myslel, jak to vsechno nakoupi ve sleve.. a znova ma v te chvili fears nekolikaleteho bear marketu . DCA je asi rozumny kompromis.. prikupovat v prubehu casu mensi castky