úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
DAVE_PAGE
---
---
12:43:44 4.8.2018
1 odpověď
+8
tunakovy cevich - tunak, limetkova stava, stava z pomerance, cibule, chilli, koriandr, sul, pepr
FADO
---
---
21:56:46 2.8.2018
+1
JAJITA
: taky uz mam druhou z Lidlu, prvni uz byla takova opotrebovana, tak jsem koupil prakticku tu stejnou a jsem s ni opravdu spokojeny:)
FADO
---
---
21:54:39 2.8.2018
IKARIE
: uplne jednoduse. Cca 20 min 160C a potom cca 10 min na 190C. Nekdy to i pre opecenim pokapu troskou oliv. olejem, ma to pak lepsi “kurcicku” :)
JAJITA
---
---
19:28:50 2.8.2018
1 odpověď
IKARIE
: ač nejsem fado, i mě zajímaly před časem, i zakoupila jsem horkovzdušnou fritézu v lidlu a staly jsme se kamarádkami hned ;)
IKARIE
---
---
18:15:17 2.8.2018
2 odpovědi
FADO
: ty brambory fritovany bez oleje me zajimaj :)
FADO
---
---
16:12:20 2.8.2018
1 odpověď
+12
první "vlašťovka", snad neurazí :)
Losos, čerstvé bylinky ze zahrádky, grilovana zelenina, brambory v horkovzdusne friteze bez oleje a rajcatovy salat (taky domácí :) )
KOCHANSKA_CH
---
---
16:01:41 2.8.2018
+7
Kuřecí stir-fry se zeleninou na asijský způsob.
KOCHANSKA_CH
---
---
15:58:42 2.8.2018
+13
Sice dnes není 25. listopadu, tedy Den polévky gazpacho, ale kdy jindy by měla přijít na stůl, než v tomto vedru. :-)
GRANTORINO
---
---
8:57:21 30.7.2018
+4
Když mne honí mlsná. Rozmixovaná sušená rajčata s mrkví na chlebu drPopov
KOCHANSKA_CH
---
---
16:27:18 28.7.2018
+14
Vedro si žádá studenej oběd.
Pomalu pečené koleno, tzatziki, syrová řepa s křenem, zelný salát s křenem a trochou kopru, ajvar a nakládaná zelenina.
KOCHANSKA_CH
---
---
15:01:46 27.7.2018
+10
Téma "co furt s tím masem z vývaru". Masitá hovězí žebra 26 hodin v Crock Potu. Trhané hovězí s čerstvým česnekem a špenát. Maďarský Irsai Olivér.
SARGO
---
---
21:11:56 26.7.2018
+2
KEMENTARI
: Děsný, poslintala jsem si polštář. Takovéhle fotky s varováním! :-D
GRANTORINO
---
---
17:55:35 26.7.2018
1 odpověď
+2
Božská Harira. Něco tak dobrého... Překvapivě nejlepší jídlo v tomhle parnu, i když se z ní prostě člověk opotí. A nostalgická vzpomínka na Maroko. Díky muži za dokonalý oběd
recept
https://tasteofmaroc.com/moroccan-harira-soup-recipe/#recipe
my to měli s hovězími nudličkami
KOCHANSKA_CH
---
---
14:24:43 26.7.2018
+10
Restované kousky růžového pstruha, smetanové fazolové lusky s žampionama, brambory, salát a sklenka Mülerky.
KOCHANSKA_CH
---
---
14:22:34 26.7.2018
+11
Letní bramboračka s hřibama.
KOC256
---
---
12:17:10 26.7.2018
+10
KEMENTARI
---
---
12:05:41 26.7.2018
1 odpověď
+26
some like it rare :)
LUCIASHECK
---
---
14:57:11 25.7.2018
GIOMIKY
: už to mělo být smazané ;)
GIOMIKY
---
---
14:46:50 25.7.2018
1 odpověď
+1
BAAL
: Mam to smaznout?
NIGHTFURY
---
---
14:28:34 25.7.2018
+1
GUDRUN
: Právě tím bulgurem už to není "jen" salát :)
Ale k tomu s řepou se dají udělat pečené brambory a je to celé jídlo.
Jinak ještě doporučuju tabbouleh, sice sežere fakt HODNĚ bylinek, ale výsledek je super :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam