úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
MAR_TINA
---
---
23:23:11 4.9.2018
ILLUZE
: ta kuřecí stehna jsou pro mě no-go. :)
prostě to zkusím. V syrové stavu vidím, že to maso je prorostlé vším možným, ale hovězí taky umím upomalit tak, že to lze sníst.
ILLUZE
---
---
23:21:17 4.9.2018
1 odpověď
MAR_TINA
: Tak si dej ty spodní. Kdybych nebyla už v posteli, tak ti ty fotky stáhnu a nahodím sem.
Přijde mi tedy méně blanité než vykostěná kuřecí stehna.
MAR_TINA
---
---
23:19:21 4.9.2018
1 odpověď
+1
ILLUZE
: šlachy, blány, tlusté, cévy, kližka... cokoli
Já vím, jsem poněkud ... přecitlivělá.
ILLUZE
---
---
23:18:37 4.9.2018
1 odpověď
MAR_TINA
: Myslíš těch šlach? To jsou jen ta horní. A já je miluju do salátu. Ať už s tou kořenovou zeleninou, ve které ji peču nebo třeba právě s pórkem a kysanou smetanou.
MAR_TINA
---
---
23:15:53 4.9.2018
1 odpověď
ILLUZE
: noo dle fotky tam není jistota, že je trubekprosté.
Jednou to risknu, kdyžtak to rozdám.
Beztak mě někdo nakazil téměř odporem k masu a tak jím převážně zeleninu a občas vejce nebo čerstvý sýr.
ILLUZE
---
---
23:14:21 4.9.2018
AIJA
: Tohle bylo pečené v troubě cca 1 a 3/4 hod., bylo hotové dřív, ale potřebovala jsem dodělat makovky.
ILLUZE
---
---
23:13:07 4.9.2018
1 odpověď
MAR_TINA
: Vyfiltruj si mne ,-)
A ke konci týdne nahodím další fotky. Ráno jsem koupila vykostěnáné krůtí stehno, na Harise a zelenině bylo na večeři luxusní...
LUCIASHECK
---
---
23:06:01 4.9.2018
MAR_TINA
: Fotku nemam, ale servirovala jsem to kdysi a la pulled pork a bylo to fakt luxusni :)
MAR_TINA
---
---
23:03:29 4.9.2018
2 odpovědi
že bych krůtí haksně dal šanci?
nemáte někdo fotku toho krůtího po pomalém pečení, třeba porce na talíři?
já se těch šlach a ošklivostí fakt bojím :)
MAR_TINA
---
---
23:02:21 4.9.2018
+2
AIJA
: tak ve středu zkus naplánovat rychlou středeční večeři a pomalou čtvrteční a hodit je do hrnců obě ve středu ;)
AIJA
---
---
13:25:45 4.9.2018
2 odpovědi
-2
XMARGE
:
Tak na to nemám čas. Neplánuju večeře, čili co vidím po cestě z práce a zaujme mě, tak dovezu domů a do dvou hodin musí být vařeno:-)
BUNDA
---
---
11:57:44 4.9.2018
+1
XMARGE
: je to tak. hodím to do pomaláče na kysané zelí a po 12hod je z toho ňamka.
KOCHANSKA_CH
---
---
11:30:39 4.9.2018
+5
XMARGE
: A hlavně z toho pak jdou lehce vyjmout ty šlachy, nebo čím je to hustě proloženo.
XMARGE
---
---
10:26:03 4.9.2018
3 odpovědi
+3
AIJA
: naopak ta dolní palice je výborná! ale musí se to péct fakt dlouho (jakože v troubě tak 3-4 hodiny, v pomaláči to dělám 10-12 hodin na low) a pak z toho padá luxusní š'tavnatý maso...
AIJA
---
---
10:03:21 4.9.2018
1 odpověď
-2
Jo hele, ono je důležitý jestli dolní nebo horní:-)
Kupuju u nás horní stehno a s kůží. Tu dolní palici jsem koupila jednou a je to hnusný a málo masa.
ILLUZE
---
---
16:09:40 3.9.2018
MONROE
: Jsou výborná, když je podusíš v troubě na kořenové zelenině a rajčatech.
Zadní stehna jsou na chuť velmi jemná, dají se péct (dusit) i na rýži se zeleninou v jednom hrnci.
V klubu se tu dají dohledat nějaké fotky ode mne.
ILLUZE
---
---
16:06:54 3.9.2018
AIJA
: Zkus je dělat na másle, podlít vývarem a na kokosovém mléce.
Jsou pak šťavnatá, s jemnou krustou.
AIJA
---
---
14:10:47 3.9.2018
1 odpověď
+1
MONROE
:
Krůtí horní stehno je dobré, když se upeče. Stačí sůl a kmín. Ten odér krůtího se ztratí a flaksy vypečou. Krůtí prsa taky nepozřu, je mi to suché maso odporné.
KOCHANSKA_CH
---
---
15:04:00 2.9.2018
+2
Zbylo dýňové pyré, tak jsem experimentálně vyrobila malé slané bábovky. Vajca, trochu prdopeča, klobása, rajčata, česnek a jarní cibul. Lepší ale bylo jíst to lžičkou rovnou z formy. :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:57:21 1.9.2018
ELIZHANNAH
: Bacha, je to voňavý skoro jak perníkový koření. Ale trochu jinak. :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam