Hovězí hrudí s kostí jsem s bylinama, cibulí a zázvorem 20 hodin trápila v Crockpotu, tak vznikl silný vývar a trhané hovězí prohřáté s jarním česnekem. Rajská je ze dvou cibulí (červená i bílá) dvou mrkví, plechovky drcených rajčat a protlaku. Plus velká hrst sekaných italských bylin s česnekem, ředěno vývarem. Mrkev a cibule způsobí, že je omáčka dostatečně sladká, ve finále stačí trocha skořice. Muž měl za přílohu ňoky, já zbytek květáku.
Kořenovou zeleninu nakostkuju, orestuju na přepuštěném másle a povařím s vývarem. Sypáno čerstvou majoránou, petrželí a masem. :-) V tom vedru servíruju spíš vlažnou.
![](/files/000/020/2006593_7e0aa309d9678eb6670a/original.jpg)
![](/files/000/020/2006592_0285d3f12b19dd291d08/original.jpg)