• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    vepřový guláš, celozrnný bulgur

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: tak pocitam, ze to půjde i z bezlepkove mouky :-) jako nezbyl ani kousicek :-)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    APRILMOUSE: bezlepkovou variantu bych potřebovala pro muže, vypadá to božsky! :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DEVIL: dobrej postreh. Jj hub je dost a pizzar ze me nikdy nebude :)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    POHODAVOLE: lol ty hribky tam ;) je videt ze letos houbova sezona je v plnym proudu
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Včerejší oběd - celozrnné špagety s mletým hovězím s domácím rajčatovým protlakem, bazalkou, Parmezánem a kapary.

    A jahodová zmrzlina s kokosem :)



    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Švestková povidla.
    Se spoooustou rumu ,-)

    FAITH
    FAITH --- ---
    APRILMOUSE: Dakujem. Hlavne, ze som si to tu uz citala, inu captain obvious :o)
    FAITH
    FAITH --- ---
    APRILMOUSE: Mozem poprosit o recept na polentove knedliky?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Pečené krůtí stehno, špenát, polentové "knedlíky". Pubošům jsem udělala knedlíky bramborové, aby neremcali :) a od zítřka konečně vypadnou do jídelen a já si zase budu moct dělat to svoje zrní :D

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Kamoska si prala na patek pizzu :)

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MAR_TINA: já nikdy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACIDQA: to víš, maminka vždycky dávala roštěnky do papiňáku :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MONROE: s safranovym risottem, klasika nejklasictejsi
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MAR_TINA: do hodiny jsou jako maslo:)) delam rovnou platky, to je hned
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MONROE: doporučuju ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACIDQA: maso ti změnkne tak rychle bez papiňáku?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MONROE: uplna klasika. Hovezi platky osolit, opeprit, “obalit” v mouce a zatahnout na oleji. Osmahnout cibulku, vratit maso, zalit trochou vyvaru (kdybych nemela, dala bych vodu), asi 25 minut na minimum dusit. Pak vyndat maso, rozvarenou cibuli rozmixuju, vratim maso, pridam houby (ty predtim udelam na lzici masla). Ochutnam, dovarim do mekka (cca 20 minut), pridam trochu zakysany smetany, petrzel, podle potreby dochutim a zredukuju.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MONROE: pomalu péct se zeleninou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam