úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
APRILMOUSE
---
---
13:29:53 30.9.2019
+2
GEISHA
: já už sbírám jen hříbky, na ostatní nemám prostor :D :D Letos je to fakt úrodička.
CMLKA
---
---
9:45:01 30.9.2019
GEISHA
: no a my vcera nasli kulovy....
FITH
---
---
15:40:31 28.9.2019
+1
Dnes couteaux
IMG_20190928_132825.jpg
CHARIZMATIK
---
---
19:34:45 27.9.2019
+15
Zítra konečně volný den, tak jsem si lehce zpříjemnil večer.
Ardenská paštika s brusinkami, Jamón serrano reserva a chorvatský pršut.
Za kvalitu se omlouvám, ale je to sakra dobrý!!!
KOCHANSKA_CH
---
---
13:55:46 27.9.2019
+10
Vepřovo hovězí sekaná s trampskou cigárou, šťouchané batáty s cibulou a česnekem.
KOCHANSKA_CH
---
---
7:35:29 27.9.2019
±0
TERA79
: Já ne. :-)
TERA79
---
---
20:13:50 26.9.2019
1 odpověď
+4
Já si tu pohanku nad zítra cestou domů koupím. :)
FITH
---
---
18:46:46 26.9.2019
+1
APRILMOUSE
: Od te doby co jsem zaradila zpet do jidelnicku pseudoobiloviny,tak je pohanka mezi mymi favority,pouzivam vyhradne tu mechanicky loupanou,kvuli lepsim nutricnim hodnotam. Pro me je chutove zajimavejsi a pozivam ji napr. jako nadivku do kurete,spolu s brusinkami a jatry.
ILLUZE
---
---
18:37:30 26.9.2019
+2
APRILMOUSE
: Dělám s mrkví a oregánem a česnekem, foto dohledatelné tady v klubu :)
Ujedla bych se toho...
APRILMOUSE
---
---
18:30:14 26.9.2019
2 odpovědi
+1
ILLUZE
: jako musím přiznat, že jsem tu hnědou měla v Polsku v nějakým samoobslužným restaurantu, byla nějak připravená ještě se sušenýma rajčatama a něčím, a byla fakt dobrá. Ale doma se mi nikdy nepovedla takhle.. i když já to taky sním, že jo, nevyhodím to :D
ILLUZE
---
---
18:22:19 26.9.2019
1 odpověď
+1
APRILMOUSE
: Já tu hnědou naopak miluji :))
A nejede mi ta světlejší...
APRILMOUSE
---
---
17:45:20 26.9.2019
KATIA
: no já ji nechávala třeba jen 2 hodiny a zdála se mi tvrdá.. ale ono asi taky záleží na chutových preferencích :)
KATIA
---
---
16:44:56 26.9.2019
1 odpověď
APRILMOUSE
: moje máma ji háže do ovocnyho salatu a dá se to jist skoro hned. takže se mi ani přes noc nezdá nutný, ale mám s tím malé zkušenosti...
JAJITA
---
---
16:28:28 26.9.2019
+2
APRILMOUSE
: takže do rýžovaru s ní?
APRILMOUSE
---
---
16:11:03 26.9.2019
2 odpovědi
+2
VALENTINA
: no jako ideální by bylo ji nevařit vůbec, aby se zachovaly všechny vitamíny. Což obnáší nechat ji namočenou bobtnat nejmín přes noc :) a to většinou zapomenu. NO takže to jsme probraly ideální stav :D Můj /ne ideální/ stav je ten, že ji dám do hrnce, jemně osolím, v poměru 1 : 2 zaleju vodou a přivedu k varu, vypnu a nechám cca 20 minut stát pod pokličkou :)
VALENTINA
---
---
16:07:42 26.9.2019
1 odpověď
APRILMOUSE
: prosím tě a pro úplně blbé, kteří tomu ještě nepřišli na chuť, jak ji připravuješ?
APRILMOUSE
---
---
16:05:37 26.9.2019
SIBETH
: hmm ta vypadá ještě zelenoučtěji, než ta moje :) né jako fakt bych ji mohla jíst denně :D
SIBETH
---
---
16:02:43 26.9.2019
1 odpověď
+2
APRILMOUSE
: pod to se podepisuji. Ta mechanicky loupaná pohanka je nesrovnatelně lepší! Jinak na Moravě je na ni speciální mlýn, který provozuje pan Šmajstrla.
https://www.pohankovymlyn.com/o-nas/
. V Praze se dá koupit např. zde:
https://bezobalu.org/produkt/smajstrla-pohankove-kroupy-bio/
Je živá, dá se i naklíčit. :-)
APRILMOUSE
---
---
16:02:09 26.9.2019
+2
POHODAVOLE
: no kroupy a krupky jsou kapitola sama pro sebe, mňam :) a jáhly a vůbec jakékoli zrní.. vlastně klasické přílohové kombo brambory - těstoviny - rýže - knedlík už jím úplně minimálně, přijde mi to chuťově hrozně nudné :D
POHODAVOLE
---
---
15:59:23 26.9.2019
1 odpověď
+1
APRILMOUSE
: diky za tip. Nedavno me jeste potesila v Lokalu kachna s kroupovym "rizotem". Uprimne by tam ta kachna ani nebyla treba, jak to bylo dobry :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam