úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
KOCHANSKA_CH
---
---
18:18:28 29.10.2019
+2
CMLKA
: V jistém smyslu problematická být může. :-)
CMLKA
---
---
16:39:45 29.10.2019
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: sem cetla k
problematicke
cesnekove pomazance :D
ILLUZE
---
---
15:54:39 29.10.2019
KOCHANSKA_CH
: Díky :)
KOCHANSKA_CH
---
---
15:36:28 29.10.2019
3 odpovědi
+9
Zkusila jsem upéct ricottové piškvorky (kaiserky). Jsou trochu drobivé, příště tam zkusmo přidám psyllium na slepení. Ale k probiotické česnekové pomazánce z kefíru pasovaly.
KOCHANSKA_CH
---
---
15:18:10 29.10.2019
1 odpověď
+2
ILLUZE
: Přečti si postup zavařování proti výskytu Clostridium botulinum.
Botulotoxin - malý zavařovací exkurz | Názor z diskuze | Rodina.cz | č. 17276625
https://www.rodina.cz/nazor17276625.htm
POHODAVOLE
---
---
13:45:25 29.10.2019
+1
KOC256
: to vajicko je soucasti marinady a pak se to obali v CF s minimem strouhanky.
KOC256
---
---
13:39:52 29.10.2019
1 odpověď
POHODAVOLE
:
Takže naložíš do piva a oleje a kořením na noc třeba a pak obalíš jen ve vajíčku a strouhance s CF?
POHODAVOLE
---
---
13:36:20 29.10.2019
ILLUZE
: aha, ja rillettes nezavaruju vubec, myslel jsem, ze staci ten tuk :)
POHODAVOLE
---
---
13:35:34 29.10.2019
1 odpověď
KOC256
: nic extra - suseny cesnek, sul, pepr, cervena paprika, kajensky pepr, susena petrzel, vejce, pivo, olej a na obaleni jen corn flakes + trocha strouhanky. Priste bych akorat maso nalozil na dyl a rozdrtil corn flakes na mensi kusy.
ILLUZE
---
---
13:31:56 29.10.2019
2 odpovědi
+1
POHODAVOLE
: To jo, ale jak dlouho, na kolik stupňů? :)
KOC256
---
---
13:27:34 29.10.2019
1 odpověď
+1
POHODAVOLE
:
To vypadá jak KFC.
Detaily!
POHODAVOLE
---
---
13:24:21 29.10.2019
2 odpovědi
+13
My zkouseli o vikendu prvne kridla v testicku v troube a uz je nebudu delat jinak :)
POHODAVOLE
---
---
13:07:27 29.10.2019
1 odpověď
ILLUZE
: co zalit tukem, jako se to dela u rillettes?
ILLUZE
---
---
13:01:37 29.10.2019
1 odpověď
Budu dělat do zásoby paštiky z kuřecích jater.
Jak je zavařit? Máte někdo zkušenost?
MAR_TINA
---
---
6:56:48 29.10.2019
+12
Ať dělám, co dělám, vychází mi všechna jídla do oranžova.
FITH
---
---
14:29:52 28.10.2019
TERA79
: Borsc
KOCHANSKA_CH
---
---
12:58:11 28.10.2019
+8
CHARIZMATIK
: Podobnej nápad. :-) Falešná hovězí svíčková na kořenové zelenině s trochou červené řepa a Merlotu. Pomalý hrnec cca 10 hodin, protože maso nebylo z osvědčeného chovu, ale nakonec OK. Grusetky z mrazáku.
KOCHANSKA_CH
---
---
12:50:58 28.10.2019
+5
TERA79
: Krásnější výzdoba, než orchideje! :-)
TERA79
---
---
12:50:12 28.10.2019
1 odpověď
+10
KOCHANSKA_CH
: Tady je kopr užitečný plevel. Hotové plantáže máme. A je mi ho líto, nechci ho na záhonu nechat, když se tak snaží.
Tyhle dvě kytice jsou 2 krabičky. Kdybys nebyla tak daleko...
TERA79
---
---
12:47:15 28.10.2019
+3
ILLUZE
: Máš neodolatelnou nabídku v telefonu, drahá :)
KOCHANSKA_CH
---
---
12:44:31 28.10.2019
1 odpověď
+1
TERA79
: Závist, mně ho vždy sklidí mšice. Tak jsem včera ostříhala aspoň zbytek šalvěje a něco yzopu, dnes oholím majoránu.
Kopr, co nespotřebuju, mívám ve vodě v lednici překrytej pylíkem, když se mění voda, vydrží fakt dlouho.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam