• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Věnovala jsem dneska hodinu a půl přípravě na zbytek dne, neb to dneska bude pěkná lítačka :) Na oběd velká dávka bílkovin v játrech na cibulce, svačina - celozrnný linecký koláč s jablky, větší část tuku jsem nahradila banánem, cukru zcela minimum. Večeře - polévka z červené čočky s mrkví a kokosovým mlékem, kváskový žitnopšeničný chlebík s čočkovou moukou :)





    BAAL
    BAAL --- ---
    Otevreli fitka, takze je cas se vratit k “fitness” strave a cinkam.

    Kokosove mleko, boruvky,maliny a orechove maslo

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Soba nudle, vejce, zelenina.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOC256: recept je nize + jsem pridal necelou lzicku glutamatu. Chutna to fakt jak z bistra :)

    Smažené nudle s kuřecím masem. Originální recept
    https://www.youtube.com/watch?v=Z3iSVL95--E

    KOC256
    KOC256 --- ---
    POHODAVOLE:
    by me zajimal autenticky recept na tu jejich chut... prosím.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Jinak jsem zkousel autenticke nudle s kuretem a dopadly skvele. Tady nebo s sebou? :D

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    FAT: snazil jsem se ji udelat dost, ale mel jsem obavy, tak priste jeste pritlacim :)
    LUCIASHECK: ten vypada skvele a povidla zneji dost zajimave!
    BERUSKA_CA: mam to stejne..
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    FAT: no...abych byl uprimnej, bylo to ala babice nebo spis co sem doma nasel. uvaril sem par brambor ve slupce, rozsekal je na hrubo, vhodil dve vejce, krupavou cibuli z pytliku, na masle zpenenou cibuli, zbytek petrzele, zbytek cesneku, sul pepr majoranka nutmeg a jak to bylo husty, tak este zbytek kefiru. bylo to docela dobry, na to ze to byl takovej paskvil..
    FAT
    FAT --- ---
    DEVIL: Vypadá krásně, čím byla vycpaná?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    a taky sem sehnal fakt pekny zebra plny masa (nizsi jakost 'spare ribs') a poradne je zhnedil. k tomu sem zkousel hranolky domaci. zas sem byl ale spalenej a mel doma jen zluty brambory, takze sou dost hnedy. ale krupaly. chvili :)
    ruzne sem testoval obalovani v skrobu, predvareni a zmrazeni atp. proto sou v ruznejch kyblech



    DEVIL
    DEVIL --- ---
    prvni grilovacka byly marinovany short ribs s bratwurst klobasama

    DEVIL
    DEVIL --- ---
    prijeli hoste a tak sem nadil a upek pres noc husu. lezela 2 dny v soli a kminu a byla fakt moc dobre ochucena

    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BERUSKA_CA: tak to ja beru jako samozřejmost (a na váhu, ne na objem, pochopitelně :))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LUCIASHECK: Davam stejne mnozstvi masa a cibule, dost to vylepsuje kvalitu gulase.
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    nj ja taky akorat ji rozriznu napul a osmahnu na panvi :o)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    LUCIASHECK: Trik se slupkama taky používám.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FAT: já ji tam samozřejmě taky dávám celou. Ale když vím, že budu dělat guláš, tak si dávám z předchozích vaření na stranu ještě nějaký slupky, ať to barví víc.
    FAT
    FAT --- ---
    LUCIASHECK: Já do guláše na konci hodím jednu až dvě "kostičky" čokolády na vaření. A cibuli do vývaru hážu celou, bez loupání. Jen ji opláchnu.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUCIASHECK: jo, a hovězí vývar dělám vždycky s cibulovejma šlupkama.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    POHODAVOLE: můj tip na hodně tmavej gulíš je opravdu HODNĚ udělaná cibule, dost do tmava orestovaný maso, zarestovaná slušná dávka papriky a lžíce povidel cca hodinu před koncem.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam