úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
TRISSIE
---
---
10:43:36 31.10.2020
MIDORI
: kapustové zelí s bramborem!
dělala vždycky babička, jako přílohu k pečenému masu/opečené klobáse, postup zhruba tento:
https://www.toprecepty.cz/recept/28231-kapusta-od-babicky/
ale u nás se nedává česnek.
WRKB
---
---
10:31:22 31.10.2020
1 odpověď
FAITH
: to je maďarský recept, ne? Můj kámoš, Maďar, mi kdysi říkal, že dělají právě takovéto "kaše"/přívarky ze všeho možného.
Jinak tu kapustu stačí třeba orestovat na másle a lehce pridusit a podávat jako přílohu.
APRILMOUSE
---
---
10:29:31 31.10.2020
MIDORI
: delam ji jen tak jako na panvi na masle s cesnekem jako zeleninu prilohovou :-) a nebo polevka Caldo verde, ta je u nas top!
https://fresh.iprima.cz/kapustova-polevka-caldo-verde
FAITH
---
---
10:05:37 31.10.2020
1 odpověď
+1
MIDORI
: kel = kapusta
Kelový prívarok s hovädzím mäsom a pretlakom kvôli farbe
https://dobrejedlo.pluska.sk/recepty/kelovy-privarok-hovadzim-masom-pretlakom-kvoli-farbe
Milujem kelovy privarok s hovadzim masom, recept je nahodne najdeny. Hovadzie v nom mam radsej na kocky ako na platky.
MIDORI
---
---
9:05:29 31.10.2020
6 odpovědí
Nevite, co by se dalo uvarit z kapusty, krome polivky a karbanantku? Zbyla mi vetsi ctvrtka
BAAL
---
---
19:43:38 30.10.2020
+3
DEVIL
: rad bych, ale kdyz jsem sel kolem vcera narazil jsem na letak sorry vsechno je pryc sli jsme domu a dnes uz meli jen toto:-)
DEVIL
---
---
19:40:43 30.10.2020
1 odpověď
BAAL
: tak to sis moc nenalozil... tos mel dat este treba nakej ovocnej kosicek, chodskej kolac, indiany a puncak treba, abych videl jak to tam maj. vis co, rukavici vysrat hroudy odpalovanyho testa na vetrnik a pak vyslehat napln a cukrovou polevu...to umim ja taky. ale srat se doma s ovocnym kosickem nebo puncakem ci vetrnikem... jak rika geisha '...my ass' :)
BAAL
---
---
17:00:25 30.10.2020
+8
MAR_TINA
: Tak jo no:-)
MAR_TINA
---
---
16:56:13 30.10.2020
1 odpověď
BAAL
: tak to rozbal!
BAAL
---
---
16:54:58 30.10.2020
2 odpovědi
+4
KASUMI
: Ehm ehm:-)
WRKB
---
---
14:51:36 30.10.2020
LUCIASHECK
: přesně
LUCIASHECK
---
---
13:51:42 30.10.2020
1 odpověď
+1
BUNDA
: Nekaž mu to, to by pak nemohl rikat, ze makosti jako fusky a nebude si to kurvit :-D
BUNDA
---
---
13:50:36 30.10.2020
1 odpověď
LUCIASHECK
: přesně trocha octa kostím jen prospěje a na chuť není jeho přítomost znát.
WRKB
---
---
12:46:32 30.10.2020
LUCIASHECK
: Možná jo, každopádně vývaru si vařím litry a mrazím si ho do foroty. Táhnu ho třeba přes noc, takže kosti jsou vyvařený jak fusky a já jsem happy.
ILLUZE
: Luciasheck dává do vývaru ocet občas a v rozumném množství.
LUCIASHECK
---
---
12:41:20 30.10.2020
2 odpovědi
+3
WRKB
: Ocet v rozumnem mnozstvi to samozrejme nijak nekurvi, ocet pomuze vice narusit kosti a tudiz lepe vyvarit.
GENEVIEVE
---
---
12:35:25 30.10.2020
+1
ILLUZE
: nedávám ocet nikdy (ani mě to nenapadlo) ale nevařím vnitřnosti. Akorát kosti a maso.
FAT
---
---
12:32:50 30.10.2020
ILLUZE
: Nedávám nikdy.
WRKB
---
---
12:30:53 30.10.2020
1 odpověď
ILLUZE
: Osobně nedávám do vývaru nic. Maximálně tak odrostlé vršky pórku nebo zbytky cibule. Chci mít surovinu pro všestranné využití (omáčky, polévky, podlévání atd). Ocet by mi to příliš determinoval (rozuměj zkurvil) :-)))
ILLUZE
---
---
12:18:20 30.10.2020
4 odpovědi
Dáváte ocet do vývaru, i když v něm vaříte i vnitřnosti?
REGIS
---
---
12:20:55 29.10.2020
+6
Přes noc pečené vepřové kolínko zase po dlouhé době :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam