úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
MAR_TINA
---
---
10:02:04 2.11.2020
1 odpověď
+21
Cuketovy nákyp, čatní, banánový chlebíček, flat white
SARAJ
---
---
20:23:05 1.11.2020
MAR_TINA
: jj, ja vim, rikam, mne bavi ta vyroba, ja rada krajim, krouham.. ale sladko/ kysele veci proste moc nemusim:D
MAR_TINA
---
---
20:17:45 1.11.2020
1 odpověď
+1
SARAJ
: příloha k cuketovými nákypu, to bude.
K "mdlím" masům, nějaký bageta s trhaným vepřovým by to taky snesla.
Je to sladko kysleé, celý byt páchne octem :D
SARAJ
---
---
20:15:07 1.11.2020
1 odpověď
+2
MAR_TINA
: vypada to skvele!! Mne tyhle veci bavi varit, jen pak nemam moc napadu, co s nima dal:D jsem v tomhle trosku marna.
MAR_TINA
---
---
20:05:46 1.11.2020
1 odpověď
+10
A taky vařím čatní, netuším, jak dopadne.
MAR_TINA
---
---
20:04:31 1.11.2020
+6
Chtěla jsem makový kringel a rozpadl se mi pod rukama. Tak jsem to narvala do formy.
KOCHANSKA_CH
---
---
17:55:10 1.11.2020
+8
Ztloustnu jako na jaře. Smažený banán s rumovým medem, šlehačkou a granáty.
GENEVIEVE
---
---
16:08:42 1.11.2020
ACIDQA
: já včera kůru cobzbyla po přípravě ginger shotu narvala do sklenice a zalila octem a budu s tím mýt povrchy.
ACIDQA
---
---
16:04:49 1.11.2020
1 odpověď
+1
Ještě jsem zkoušela zužitkovat zbylou kůru. Levou bez ničeho asi smíchám do mlejnku s pepřem. Pravou v cukru přidám do nějakých vánočních směsí, co pak rozdám. Něco asi na cukroví. Mám toho dva plechy!
Nějaké další nápady?
ACIDQA
---
---
16:01:05 1.11.2020
+15
Po šípkách ještě další citrony...
MIDORI
---
---
15:55:30 1.11.2020
ILLUZE
: Tak to zkusim, vypada to moc dobre :)
MAR_TINA
---
---
12:59:18 1.11.2020
MOODYCAT
: :))))
Do krémových polévek je legální a dobré ji zcela zabít.
KOCHANSKA_CH
---
---
12:44:18 1.11.2020
+2
SLASTE
: To spíš ty, když si nevinný popis jídla vztáhneš k helouvinu. :-)
Na jihu USA a v Mexiku se mi ale líbilo, jak k zesnulým přistupují, ale zde to tradici nemá.
DAVE_PAGE
---
---
12:43:17 1.11.2020
+16
Jeleni gulas. Recept je od Vanka. Do gulase nedava mletou papriku, ale 2 hvezdicky badyanu. JInak je to klasika - cibule hodne do tmave barvy, mala lzicka protlaku, bobkovy list, cesnek, sul a pepr. Knedlik hrnkovej.
SLASTE
---
---
12:40:32 1.11.2020
1 odpověď
+2
KOCHANSKA_CH
: jo? podle toho popisku ses mu spis nejvernejsi, a to na 666 % :)
KOCHANSKA_CH
---
---
12:39:22 1.11.2020
1 odpověď
+1
SLASTE
: Nene, já jedu podle katolického kaledářa a dnes je Svátek všech svatých. Památku zesnulých slavíme zítra, helouvin je zavlečený anglosaský zvyk, který ignoruju. :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
12:37:04 1.11.2020
+2
CMLKA
: Saláty nebo čerstvou zeleninu k jídlu mám ráda celoročně. Docela se v tom shodnu s šéfem Polreichem, že v jídle mám ráda různé chutě a textury plus něco svěžesti. Ideálně přidat i něco zeleniny kvašené. Neshodnu se v tom, ovšem, s mužem. Často sní nejdřív salát, aby to měl za sebou a pak teprve obědvá. :-)
SLASTE
---
---
12:36:22 1.11.2020
1 odpověď
jako jidlo normal, ale...cerny bradavice, umucenej cesnek, mrtva brokolice.... to jako, ze je ten juesej helouvin? )))
KOCHANSKA_CH
---
---
12:32:31 1.11.2020
+5
Hnáty z farmářského kuřete pečené nad zeleninnou s křupací kůžou. Ty černý bradavice jsou česnek, trochu umučenej už. Podáváno s mrtvou brokolicí ze včerejška a smaženýma kolečkama z domácích batátů s česnekem.
K tomu trochu živé zeleniny a Tramín ze Sovína.
MOODYCAT
---
---
12:22:48 1.11.2020
1 odpověď
+2
CMLKA
: To budu asi stejnej typ, syrovou zeleninu jim jenom protoze se to musi, kdyz uz, tak uvarena do mrtva.
“Brokolici varime jen dve minuty, aby zustala zelena a krupava” - NE, zelenina ma bejt MRTVA.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam