• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MAR_TINA: Kurna
    To bych si dala hned
    Mnam
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Cevapcici. Pečená dýně, dušená kapustička, brambor.

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Ja proste davam fotky jen z priprav. Panna s jablkem, potrena medo/ hortici, kapusticky se slaninou, cibuli a cesnekem.

    THE_HOG
    THE_HOG --- ---
    Nechal jsem jehněčí dlouze vařit v pomalém hrnci a tím mi vznikl jehněčí vývar. Nevíte co nejlepšího s ním udělat?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GEISHA: Krasavica!
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOCHANSKA_CH: Neztrati se ten safran v necem tak vyraznem, jako je cibulacka?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Španělský pták z CrockPotu se trochu rozpadl. Zeleninová rýže a kompot z jablek, blum a hrušek s granáty.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Francouzská cibulačka s šafránem.

    OPI
    OPI --- ---
    MOODYCAT: myslím že jsem od tebe někde četla že syrovou zeleninu nemusíš...já zeleninu miluju, i mrkev...jen prostě to spojení "dušená mrkev" pro mě vždy bylo peklo :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OPI: Dusena mrkev je nejlepsi :)! Jedna z mala pozivatelnych forem zeleniny :).
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    OPI: já takhle třeba nikdy nejedla koprovku :D pak jsem ke kopru někde přišla ani nevím jak a tak jsem si řekla, že ji udělám tak, aby mi chutnala. A od té doby ji zařazuju pravidelně :) Pěkně se zkaramelizovaným cukrem atd :)
    OPI
    OPI --- ---
    APRILMOUSE: poprvé vidím dušenou mrkev kterou bych snědla...(teď se stydím že jsem to nevyhledávala dřív a sprostě ji obcházela)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    A dneska vobyčejná dušená mrkev. OMG! :D - králik na česneku a mrkev podle Kuchařky pro dceru, ta mrkev by se dala jíst samotná jako zákusek! :D

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    POHODA_JAHODA: nakrájela jsem ji na v-krouhači na tenký plátky, na pánev hodila drobet másla a trošku pohonila po pánvičce s troškou soli a koření :) není udělaná do mrtě, má tendenci břečkovatět, prostě jen jako na skus :) Extra to nemíchám, spíš jako nechám vždycky udělat z jedné strany a pak míchnu, at se zbytečně nepoláme.
    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    APRILMOUSE: A jak jsi to udelala, ze je tak hezka? Ja vetsinou vsechno delam v remosce a kdyz to otacim, tak se z toho udela brecka obcas, jakoze to takhle hezky nikdy nezustane :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    POHODA_JAHODA: byla výborná, já totiž pravidelně dostávám neurčité dýně s určitými názvy od mamky ze zahrádky, ale ono se jí to tam nějak všechno sprášilo, takže to je takový divný plod :D Tohle měla být hokkaido, ale tipuju to spíš na hokkaido/cuketu. Předtím mi dávala něco, že to je špagetová, ale rozhodně to špagety netvořilo :D Takže k tomu přistupuju jako k tvrdší cuketě, nic moc specifického dělat nejde, chuť to extra nemá :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    POHODA_JAHODA: že! To musím zkusit :)
    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    APRILMOUSE: Ty jo, ta dyne vypada skvele!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCHANSKA_CH:
    To jsem nevařil už léta :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Pokrm prostý, leč chutný. Buřtguláš a kvašáky.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam