• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Bramborák :)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    V CrockPotu se přes noc upekla vepřová plec na slanině, česneku a cibuli, prdla jsem tam aj tu smutnou poslední nožku párku z lednice. Na cibuli a tenkých proužcích uzeného boku jsem s česnekem prohřála kapustu, cuketu a kadeřávek, vše blanšírované. Plus dýně s česnekem, tou muž opovrhuje a dělá chybu.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODA_JAHODA: Gratuluju!
    WRKB
    WRKB --- ---
    POHODA_JAHODA: ...ale vypadá to famózně...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pomazánka z červené řepy

    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    POHODA_JAHODA: Tak myslim, ze na tak malej kousek, bez teplomeru, dobry:) Akorat jestli je to dobry se dozvim az odpoledne, ja maso nejim :D

    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Dik! Poslu vysledek zitra.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOCHANSKA_CH: ten mecoun mi uplne pripomina nejaky posezeni u more .. nice
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba. Mečoun s česnekem, pečený na citrónech s rozmarýnem. Opečené brambory, fazolové lusky, tatarka a pasta z kvaščených zelených rajčat s chilli, zázvorem a česnekem. Zweigeltrebe rosé od Kovacze, salát.



    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODA_JAHODA: Roastbeef bez teploměru, aspoň na položení/zavěšení do trouby, je komplikovanej. A máš fakt malej kus.
    No, zkus něco vyčíst zde:
    Roastbeef na anglický způsob: dokonale snadný a jednoduchý!
    https://www.kucharkaprodceru.cz/roastbeef-na-anglicky-zpusob/
    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    Jdu si pro radu, prosim. Mam tu kus hoveziho nizkeho rostence o hmotnosti pul kila (drobek, vim) a potrebuji udelat krasny roastbeef na zitra. Bohuzel svemu teplomeru moc neverim, abych mohla zkontrolovat teplotu uvnitr. Prvni zprudka opecu na panvi a hned soupnu do trouby. Na kolik stupnu a jak dlouho bych to mela pect, aby byl krasne ruzovy uvnitr? Dekuju predem za rady vseho typu, at je to co nejlepsi. Mam z toho mirne bobky. Diky!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Ble, vypadá to jako kolínka s UHO ze školní jídelny a přitom je to výborný hovězí ragú na žampionech s jednou babkou, co jsem našla u Buchlova. K tomu hrachový vrtule.
    Některý pokrmy bych neměla fotit. :)

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TOREIP: nabírám si zeleninu nebo rýži nebo maso na hůlky / vidličku, trochu namočím do omáčky a dám do pusy.
    Ale já jsem divná, já jídlo nemíchám a nejraději jím každou složku zvlášt.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MAR_TINA: Jak se to presne ji? Nejdriv zalejes omacku a pak pridavas uz hotovy maso?
    FAITH
    FAITH --- ---
    BAAL: Vyzera to dobre a velmi lakavo z tej fotky. Aka bola chut? Co si daval navrch?
    BAAL
    BAAL --- ---
    V te troube je to sux, priste pujdu s plamenometem delat sousedum na ulici divadlo asi:-)

    DEVIL
    DEVIL --- ---
    musis mit system. das jablecnej ocet doprostred linky pres noc do nakyho hrnicku a rano hned jak se probudis, se des rozveselit zazehnutim a zflambovanim toho hrnicku. vsechny nic netusici octomilky sou na uhel. takhle opakujes tak dvakrat, az nezbydou zadny...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DEVIL: Likvidace octomilek butanem? Jaka je prumerna zivotnost baraku v kterych pusobis :-)?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BAAL: tak realne znicis tak 2mm toho masa. mam butane fuel torch a xkrat sem zkousel zatahnout stejk a i pres ususeni to vic to maso zcerna/spali nez poradne udela kurku, jako poradne roztopena panev. ten torch je dobra pomucka na creme brulee nebo likvidaci octomilek, ale na ty stejky nevim no
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam