• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    Sušenky s čokoládou a kynuté buchty s domácími povidly a makovou náplní.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Hororová polívka z červené řepy, fenyklu a kozího sýru.

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    BAAL: Btw. my k tomu delame v troube peceny batatovy hranolky, velmi doporucuju (Gordon kasi z tehoz). A manzelku ted napadlo, ze by k tomu moh bejt dobrej kuskus.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SAMOUT: Jo, jsou tam pro mě prozření, podobě jak minule s tím curry, pro zkušené kuchaře je to captain obvious. Že má smysl to maso udělat do hněda a nechat ho trochu se chytit na pánev. Možná se jednou ty omáčky naučím:-)) Viz tady Jamie, který to nechá chytit fakt mocně.

    Jamie's Easy Slow-cooked Beef Stew
    https://www.youtube.com/watch?v=qOIHZpKyzMs

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    BAAL: Uz jsem to tu psal, a napisu to znova - Ultimate home cooking / cookery course jsou opravdu ultimatni kucharky, fakt extremne povedeny knihy. Akorat my k tomuhle jidlu nedelame tu salsu, manzelce nechutna. Whatever.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Perfect Slow-Cooked Beef | Gordon Ramsay
    http://www.youtube.com/watch?v=pCDPSRDHIyg


    Pustil jsem se do ragu podle Gordona v crockpotu.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MUTHA: diky za inspiraci. Palacinku jsem zkusil v nedeli a byla super :)
    MUTHA
    MUTHA --- ---
    Kimchi palacinka buchimgae a marinovana okurka oi muchim. Tu palacinku musim jeste doladit, jak kimchi pusti stavu, tak neni krupava jak bych chtel, ale ta okurka de hned mezi oblibeny recepty

    KOC256
    KOC256 --- ---
    Bramborák :)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    V CrockPotu se přes noc upekla vepřová plec na slanině, česneku a cibuli, prdla jsem tam aj tu smutnou poslední nožku párku z lednice. Na cibuli a tenkých proužcích uzeného boku jsem s česnekem prohřála kapustu, cuketu a kadeřávek, vše blanšírované. Plus dýně s česnekem, tou muž opovrhuje a dělá chybu.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODA_JAHODA: Gratuluju!
    WRKB
    WRKB --- ---
    POHODA_JAHODA: ...ale vypadá to famózně...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pomazánka z červené řepy

    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    POHODA_JAHODA: Tak myslim, ze na tak malej kousek, bez teplomeru, dobry:) Akorat jestli je to dobry se dozvim az odpoledne, ja maso nejim :D

    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Dik! Poslu vysledek zitra.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOCHANSKA_CH: ten mecoun mi uplne pripomina nejaky posezeni u more .. nice
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba. Mečoun s česnekem, pečený na citrónech s rozmarýnem. Opečené brambory, fazolové lusky, tatarka a pasta z kvaščených zelených rajčat s chilli, zázvorem a česnekem. Zweigeltrebe rosé od Kovacze, salát.



    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODA_JAHODA: Roastbeef bez teploměru, aspoň na položení/zavěšení do trouby, je komplikovanej. A máš fakt malej kus.
    No, zkus něco vyčíst zde:
    Roastbeef na anglický způsob: dokonale snadný a jednoduchý!
    https://www.kucharkaprodceru.cz/roastbeef-na-anglicky-zpusob/
    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    Jdu si pro radu, prosim. Mam tu kus hoveziho nizkeho rostence o hmotnosti pul kila (drobek, vim) a potrebuji udelat krasny roastbeef na zitra. Bohuzel svemu teplomeru moc neverim, abych mohla zkontrolovat teplotu uvnitr. Prvni zprudka opecu na panvi a hned soupnu do trouby. Na kolik stupnu a jak dlouho bych to mela pect, aby byl krasne ruzovy uvnitr? Dekuju predem za rady vseho typu, at je to co nejlepsi. Mam z toho mirne bobky. Diky!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Ble, vypadá to jako kolínka s UHO ze školní jídelny a přitom je to výborný hovězí ragú na žampionech s jednou babkou, co jsem našla u Buchlova. K tomu hrachový vrtule.
    Některý pokrmy bych neměla fotit. :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam