úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
ILLUZE
---
---
20:02:07 4.12.2020
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: co je:
- gravitační sýr
- vii smetanový jogurt
perlan jsem si našla :)
KOCHANSKA_CH
---
---
20:00:44 4.12.2020
1 odpověď
ILLUZE
: Vezmeš věci a smícháš je. :-)
MAR_TINA
---
---
19:19:17 4.12.2020
KOC256
: krom umělého sladidla je tam samá přírodní chemie.
ILLUZE
---
---
19:17:02 4.12.2020
1 odpověď
+8
KOCHANSKA_CH
: ježiši, začínám chápat, když napíšu recept na chleba, že jsou lidé, kteří netuší, čeho se chytit
absolutně nemám šajna, co jsi teď napsala a jak to udělat ,-)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:55:04 4.12.2020
+2
KOC256
: Vaření je chemie. :-D
KOC256
---
---
18:54:13 4.12.2020
2 odpovědi
+2
KOCHANSKA_CH
:
Jak to čtu, tak mi to zní strašně chemicky :D
KOCHANSKA_CH
---
---
18:48:02 4.12.2020
2 odpovědi
+1
MAR_TINA
: Svařila jsem s erythritolem pytlík mražených borůvek a rozmixovala je gravitačním sýrem, kterej dělám smícháním hustého domácího kefiru se smetanovým viili jogurtem, rovněž domácím a dám do perlanu vykapat. Vznikne probiotický základ podobný lučině na slané aj sladké věci, v lednici vydrží hodně dlouho díky všem těm laktobacilům a dalším mikroutům, co tam tolik nepustí škodné patogeny.
Šlo by to i z tvarohu a trochy smetany.
MAR_TINA
---
---
15:03:43 4.12.2020
1 odpověď
+1
KOCHANSKA_CH
: rozepíšeš se o tom dezertu, viď.
KOCHANSKA_CH
---
---
14:38:02 4.12.2020
1 odpověď
+12
Páteční ryba je treska obecná pečená v papilotě, aby nebyla suchá, jak to tresky dovedou. Přílohou je smetanový pórek s koprem a špenátem a brambory.
Polívka zeleninová ze zbyků v lednici, dezert je borůvkový krém z kefírového sýru.
ILLUZE
---
---
12:23:37 4.12.2020
+8
Lilek opět na scéně, ale nějak jsem mu od loňska přišla na chuť ,-)
S kvalitní slaninou, mozzarellou, chilli, kozím sýrem a salátem.
KOC256
---
---
23:16:24 2.12.2020
+1
DYDY1
: Ryze mi uz dosla. Stejna jeste zustala :). Pokud to nesezeru na snidani, tak taky bude obec :). Asi s bramborem...
DYDY1
---
---
21:16:23 2.12.2020
1 odpověď
KOC256
: ne ne, jenom to stehno a rýži a zítra to mam i k obědu : (
KOC256
---
---
21:13:52 2.12.2020
1 odpověď
DYDY1
:
I ty rajčata? :)
DYDY1
---
---
21:07:33 2.12.2020
1 odpověď
KOC256
: : D já mněl to samé
KOC256
---
---
21:01:01 2.12.2020
1 odpověď
+4
Večeře...
ILLUZE
---
---
21:17:45 1.12.2020
+21
A v neděli večer se prasilo ,-) francouzské kváskové bagety ještě teplé s tvarůžky :)
ILLUZE
---
---
21:16:36 1.12.2020
+9
Dnes candát s rýží a passatou s olivami a bazalkou.
KEMENTARI
---
---
13:20:46 1.12.2020
Kvasek mam jenom jeden, krmim ho zitnou cz pernerkou a kdyz chci neco sladkeho nebo vylozene bily chleba, tak si odeberu a prekrmim...
SIBILLE
---
---
13:02:06 1.12.2020
+2
MUTHA
: Díky za inspiraci! Donutilo mě to poprvé v životě zkusit udělat kimchi a výsledek je nad mé očekávání :-)
GENEVIEVE
---
---
12:34:13 1.12.2020
mě pšeničný vždycky umřel, ale teď se pečlivě starám o špaldový a je s ním velká radost :-) a ten jedu taky z cz.
ILLUZE
---
---
12:29:42 1.12.2020
GENEVIEVE
: jj, nápodobně u žitné :)
ale u pšeničného to tak nějak nebylo ono
na stranu druhou - ten potom používám na francouzské bagety, tak proto mi to možná nesedí
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam