úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
MUTHA
---
---
17:59:40 24.12.2020
+10
KOC256
: u nas se teda slavi az zejtra, ale akorat mi dorazila nahrazka kapra
BERUSKA_CA
---
---
17:46:19 24.12.2020
KOCHANSKA_CH
: Kouzlo roku 2020!
KOCHANSKA_CH
---
---
16:52:38 24.12.2020
1 odpověď
+5
BERUSKA_CA
: Tak dík, právě skončila část salátu na podlaze před balkonem! :-D
KOCHANSKA_CH
---
---
16:37:53 24.12.2020
BERUSKA_CA
: Zatím hlásím časovou smyčku, ale není všem svátečním dnům konec. :-)
BERUSKA_CA
---
---
16:03:42 24.12.2020
3 odpovědi
+7
ILLUZE
: Kdo letos neco z vecere a cukrovi nepo*** ten spadl casovou smyckou do jineho roku. My ostatni (zdravim Sargo, brambory na salat by jeste 2-3 minuty snesly) musime tech poslednich par dni vydrzet. I muj pekelny kotel se letos vyznamenal. Svezla se mi vanocka. Ty horni pletence se zritily na bok a vysledkem je zdechly pasovec.
KOC256
---
---
15:15:03 24.12.2020
2 odpovědi
Na Vanocni veceri
49 hlasy od 49 respondentů
Hlasovat
DAVE_PAGE
---
---
13:00:03 24.12.2020
+17
kevety na vine, cesneku, chilli a petrzeli.
MAR_TINA
---
---
12:51:17 24.12.2020
+1
KOCHANSKA_CH
: taky mám v plánu zelňačku. a roastbeef, telecí neměli.
Tradice jsou od toho, abysme se na ně vykašlali :D
KOCHANSKA_CH
---
---
12:31:01 24.12.2020
1 odpověď
+13
S vánoční zelňačkou přeju všem příznivcům dobrého jídla zdravé, chutné a pohodové Vánoce! :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
12:29:36 24.12.2020
+2
MAR_TINA
: Klíčkama a mikrorostlinama se bavím a krmím přes zimu. Jdi do toho! :-)
MAR_TINA
---
---
11:10:49 24.12.2020
1 odpověď
S_V_E_T_Y_L_K_O
: zklamu tě, v mé oblíbené kavárně vyprodávali klíčky z "microgreens farmy".
ale chci se začít koukat po světle na pěstování sadby rajčat a než dám 1. března do kelímků rajčata, budu asi pěstovat klíčky.
S_V_E_T_Y_L_K_O
---
---
0:12:35 24.12.2020
1 odpověď
MAR_TINA
: to jsi si ho sama naklicila ten amarant? Má nádhernou barvu, wow, to musím zkusit.
MAR_TINA
---
---
21:48:44 23.12.2020
1 odpověď
+11
Opečená zelenina asijské chuti (čti se sojovkou a zázvorem), vaječná omeleta a listí koriandr a amarant.
ILLUZE
---
---
20:36:10 23.12.2020
SAMOUT
: 8 a 12 let, jsou to citlivky po své matce ,-)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:39:12 23.12.2020
SARAJ
: Na tuto úpravu zeleniny se zachováním křupavosti je blanšírování ideální.
Salát leží na balkoně, piju Bzeneckou Lipku a nohy mám nahoře.
SAMOUT
---
---
17:08:50 23.12.2020
+3
DEVIL
: Slova, ktery hledas, jsou "ruzickova kapusta" :-).
SARAJ
---
---
16:56:38 23.12.2020
1 odpověď
DEVIL
: vim:) ja mam prave taky rada zachovani te krupavosti, redkve a podobne na vareni pouzivam bohuzel dost malo, takze dik za tip!
DEVIL
---
---
16:53:29 23.12.2020
2 odpovědi
SARAJ
: nebo je nakrajej mandolinou na tenky platky a jen tak dej nakonec prohrar a maslem a serviruj. ja mam ale rad si dat jednu celou jak krasne krupne ale neni syrova. takovy jako brussel sprouts, vis jak se tomu rika cesky. takovy ty maly hlavecky zeli na kmenu
SARAJ
---
---
16:49:16 23.12.2020
1 odpověď
DEVIL
: dekuju! Zkusim.
DEVIL
---
---
16:48:40 23.12.2020
1 odpověď
+2
SARAJ
: v tech dvou mistech odkrojeni stopek do nich pichnu parkrat pichatkem na propichovani klobas a zblansiruju je. zchladim je a pak na 2-3 minuty hodim do vrouci osoleny vody. vytahnu a zchladim. nebo v tomhle pripade sem je nasypal do trochu masla a pak na zaver vhodil do nudli
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam