• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    N_I
    N_I --- ---
    creme fraiche
    ha to kupuje dost zena a dela s tim dost parady ted,,treba naterku na pecene maso s paprikou...
    zkusim!! to me zajima vic nezli drzet minutky a postupy sefkucharu...diky!
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    v poradku, ja taky dost jedu po svym
    ale tohle proste ma kyzeny efekt
    zda zkusis nebo ne je na tobe :)
    mmch ten creme fraiche do toho na konci to jeste posune dal :)
    N_I
    N_I --- ---
    KASUMI: rozumím..ale./ sám vařim děsně netechnicky...právě....a pilování technik mi obecně nejde...nacházím nějaký takový svoje cesty mno../
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    kremovy jsou, ne tekuty (aby nebyla mylka :)) .. dela nam je na opeceny toast
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    N_I: tam jde o tu techniku, ktera fakt funguje
    N_I
    N_I --- ---
    KASUMI: hele ja nechci uplne zabrušovat asi..ale tohle mi neteklo nijak z chlebu..hezky to drželo po kupě a přitom to bylo mazlavé, ale neteklo to ikdyž minutu navíc by se asi šiklo..ještě...jak jsem psal předtím důležitá byla taa chuť která byla famozní...
    na recepis juknu, ale přiznám se že vlastně nevařím dle receptů - doslova ale nějak tak všechno od oka za použití starejch dobrej rad a figlu...pokazdy je to jidlo jiny..coz je vyhoda i nevyhoda...asi...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256:
    N_I:
    ja ted fakt muzu ramsayho vajicka..
    muj svagr se to naucil a uz jen kvuli tomu stoji prestapt u tchanovcu, aby mi je rano udelal :D
    https://www.gordonramsayrestaurants.com/recipes/scrambled-eggs/
    jsou krasne tekuty, kdyz se udelaji spravne, ale zaroven nejsou moc syrovy
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KOCHANSKA_CH: ty to jiste povysis nejen vizualne :))
    N_I
    N_I --- ---
    KOC256: bylo to na hraně...určitě...a dal jsem tam asi i moc másla pod to,..ale nikdo neremcal...i kvůli té chuti..:)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MATHEA: Znamenám si. :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    N_I:
    osobně nemám rád vysušené vajíčka, ale tu to vypadá dost tekutě i na mě :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KOC256: Podle mnozstvi konzerva sekanejch rajcat nebo dve (pripadne passata, ale ja mam rada, kdyz to ma nejaky zbytky struktury), kydnout do zapejkaci misy, do toho sul, pepr, cesnek cely strouzky jen klepnuty nozem v ramci odslupkovani, dobry bily vino, trochu trinovyho cukru, tymian, rozmaryn, dle chuti. Delam vse od oka. Dat prohrejvat do trouby. Kytu na platky, rozklepnout, posolit, popeprit, zatahnout zprudka na trose oleje. Vlozit do misy k rajcatum tak, aby bylo maso vicemene ponoreny. Priklopeny na cca 150°C pect do zmeknuti masa, dle potreby pak jeste odkrejt pro redukci tekutin.
    N_I
    N_I --- ---
    rád vařím pro kolegy, dlouhou dobu to nešlo tak jsme si to dnes vynahradili...

    domácí míchaná vajíčka, slanina, chleba z praktiky, jarní cibulka, slivovice s rakytníkem



    tom yam kung opět s chlebem



    / cena menu pro kolegy 90 Kč za snídani i oběd, snídaně cca. 25min, oběd 30min /
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MATHEA:
    nějaký recept/postup na to pečení na rajčatech?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Pardon za nevzhledne foto (prilis velky hlad), ale za me genialni kombinace - pecena veprova plec na rajcetech, bilem vine, cesneku a bylinkach, jako priloha beluga jen prohrata na masle. Se stouchanejma bramborama to maka taky suprove, ale je s nima vetsi srani :)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zbytek jelena, dnes v jiné společnosti.

    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    MAR_TINA: mužem si dát recept prosím? Či odkaz? Děkuji
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: No to je hezoučký :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Hovězí ragú

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MORRELLI: Děkuju!
    Jo, v kuchyni čas trávím, baví mě to. Ale jiné aktivity to neohrožuje. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam