• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    WRKB
    WRKB --- ---
    KOCHANSKA_CH: Paleo?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    SARGO: já přidávám ještě česnek a je to teda moc dobrý :-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Chapu, ze se s Gordonem opakuju, ale on ma ty kucharky tak vychytany, ze da i naprostymu jelitu pocit, ze umi varit :-).
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SARGO: Nakrajet na hranolky, omatlat v soli, pepri, uzeny paprice, pripadne cayennskym pepri a louzi olivovyho oleje, vyskladat na plech, a strcit do trouby. Nejlepsi hranolky ever. K tomu
    BBQ Brisket with Crunchy Coleslaw & Sweet Potato Wedges | Gordon Ramsay
    https://www.youtube.com/watch?v=ba0ZtkXu9R4


    Pripadne ted budou roztomila velikonocni mladatka, tak se da s batatama
    Moroccan Lamb With Potato & Raisins | Gordon Ramsay
    https://www.youtube.com/watch?v=Mxu1UOrvdJQ


    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    POHODAVOLE: musela jsem ti to olajkovat, i kdyz nejim veprovy!!!

    Krasny!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    FRENNET: Ano, protože se mouce vyhýbám.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KOCHANSKA_CH: to baleni v mandlich. Mam tomu rozumet tak, ze misto klasicke mouky davas mandlovou?
    SARGO
    SARGO --- ---
    APRILMOUSE: Samotná batátová kaše je ošemetná, ale doporučuju přidat kus batátu do normální bramborové. Dokonalá kombinace :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODAVOLE: Krásná práce!
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Zkousel jsem buckovy zebra sest hodin na 80 a byly luxusni. To co vypada jako spalenina, je cibule, ktera byla super :)



    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba - smažený candát balený v mandlích s parmezánem s lehkým bramborovým salátem.

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Zbytek jsem dneska trochu provarila jeste, pridala rejzi a maso v jogurtu a furt dobry

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KASUMI: ta prvni kucharka, co napsala
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ACIDQA: Kamu?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GALE: To s mrkví můžu potvrdit u níže vystaveného hovězího. Ale přidala jsem ji do hrnce až ráno, na poslední tři hodiny, maso jelo přes noc. Hrášek tam vrznu ohřát až před podáváním, aby udržel barvu.
    GALE
    GALE --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Moje krátká zkušenost je, že tak na jídla z kořenové zeleniny. Z ostatní zeleniny z něj vyndáš prostě hmotu. Vařila jsem ale masová jídla, takže ty časy budou dvojnásobné. Věřím ale, že bude moc dobrá. Ale zas mrkev z pomalého hrnce je napsto famozní. Pevná, drží tvar a přitom je úžasně chutná, voňavá a měkká. Takovou normálně neuděláš.

    Nicméně jsi mě inspirovala a tady je pár zajímavých receptů, co zkusím.
    22 Vegetarian slow cooker recipes - BBC Good Food
    https://www.bbcgoodfood.com/recipes/collection/vegetarian-slow-cooker-recipes
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Jednou jsem v něm zkusila koláč a crumble. :-) U mě v něm jedou co týden vývary a různá masa.
    Jo, taky povidla jsem v něm nechala pomalu bublat. Ale to jsou okrajové záležitosti, tak bych řekla, že spíš nevyplatí. Fazole se v něm snad ani vařit nesmí, protože var pod 100°C neodstraní nežádoucí lektiny.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Recept tenhle. Kdo miluje arašídy a polívky, bude nadšen.


    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Arasidova polivka (batat, mrkev, rajcata, limetova stava, kokosovy mliko, arasidovy maslo atd...)

    Je skvela.

    (Varim v noci. Neda se to fotit, ale da se to jist.)

    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    KOCHANSKA_CH: snad to není moc OT, ale vyplatí se pomalý hrnec pro lidi co maso skoro nejí? Většinou tu vidím jen masa v pomalém hrnci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam