úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KOCHANSKA_CH
---
---
17:43:15 15.11.2021
1 odpověď
+14
V pátek byl kus lososa se špenátem. A podzim si žádá zelňaču z vývaru z uzených žeber.
SARAJ
---
---
0:16:01 15.11.2021
+5
APRILMOUSE
: nedavam tamari, davam navic zakysanou a zelenina je dle dostupnosti. Ty fazole to skvele zahusti.
APRILMOUSE
---
---
21:32:18 14.11.2021
1 odpověď
+4
SARAJ
: jakoze krém z pecene zeleniny? Hmm byl by presnejsi recept? :-)
SARAJ
---
---
18:48:05 14.11.2021
1 odpověď
+10
Listopad -mlhy.. ideal cas na pecenou polevkou s bilejma fazolema a kysanou!
SALVATOR
---
---
14:01:03 13.11.2021
+17
Můj pokus o bún chả. V příští várce musim trošku ubrat na prudkosti grilování a naředit nước chấm, byla moc silná.
WERKA
---
---
0:03:13 12.11.2021
APRILMOUSE
: Doufám, že to do příštího roku nezapomenu - zkusím tímto způsobem palcičky z cukety.
CMLKA
---
---
13:25:34 11.11.2021
+3
APRILMOUSE
: v pohode, rozumime si :) proste takovy trochu na bramborak ale se zeleninou...
APRILMOUSE
---
---
13:20:46 11.11.2021
1 odpověď
CMLKA
: jo ajo, já to blbě pochopila :D Jakože myslíš těsto z mouky a v tom trochu zeleniny. Ale už vidím, že ne :D jsem přepracovaná :D
CMLKA
---
---
13:20:13 11.11.2021
1 odpověď
APRILMOUSE
: jj to jsem myslela :) vzdyt tam mas vajicko, jen misto mouky mlete vlocky :))
APRILMOUSE
---
---
13:17:35 11.11.2021
1 odpověď
+1
CMLKA
: vůbec. Zelenina jemně nastrouhaná (dala jsem zbytek špagetové dýně, mrkev, pidibrambůrku), vajíčko, trošku mletých ovesných vloček, cibulka, majoránka, česnek, sul, pepř.
KAIAFOX
---
---
13:15:23 11.11.2021
+10
K dýňové zupě dýňový kvasový chléb (žito/špalda, dýňové pyré, semínka). Obvykle sypu ještě Parmigiano, ale nebyl čas na strouhání.
CMLKA
---
---
13:13:22 11.11.2021
1 odpověď
APRILMOUSE
: jakoze testo ala vajicko plus ruzna zelenina, mozna trochu mouky?
KAIAFOX
---
---
13:03:57 11.11.2021
APRILMOUSE
: Taky v tom dělám všemožný placky, nebo i omeletu :D.
JUPIII
---
---
12:59:22 11.11.2021
+2
babička je vždycky dělala jako velkovýrobu na kamnech, přímo na tálech, pěkně to odsejpalo.
FAITH
---
---
12:45:36 11.11.2021
+1
APRILMOUSE
: S gastroprevadzkou nemam skusenosti :)
Na take to moje male domace varenie je ta panvicka dostatocna (ale nic ine nepoznam :) )
APRILMOUSE
---
---
12:33:45 11.11.2021
1 odpověď
+1
FAITH
: Právě na tom velkém rovném grilu se to dělalo krásně, velký tál :) vždycky jsem to pak odškrábla stěrkou ty zbytky, no parádička.
FAITH
---
---
12:29:58 11.11.2021
1 odpověď
+1
APRILMOUSE
: Panvicku na lokse povazujem za uzitocnu, kedze sa ta muka pripaluje, takze po kazdej loksi ju vycistim papierovou utierkou a pokracujem.
Ak sa bavime o definicii lokse, ze je z cesta z varenych zemiakov a opeka sa nasucho.
AIJA
---
---
12:28:33 11.11.2021
+1
JUPIII
:
jjj, tenké placky z vařených brambor. Vypadá to jako tortily:-)
JUPIII
---
---
12:11:47 11.11.2021
1 odpověď
Zacyklený dotaz, sorry. Co jsou to lokše? Že to jde dělat v toustovači nebo na grilu? Jsou to tenké placky z vařených brambor?
APRILMOUSE
---
---
12:01:59 11.11.2021
1 odpověď
GENEVIEVE
: aháá no vida! :) a zrovna jsem nad lokšema přemýšlela, protože v hospodě jsem je dělala na grilu a doma se mi to na pánvi moc dělat nechce :D
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam