• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Na zítra na oběd Budha bowl (jasmínová rýže, černá čočka Beluga, edamame, uzené tofu, klíčky, zelenina a arašídová omáčka).

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Oopsie placky zapečené se slaným řeckým sýrem na leču.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    O správnou barvu cibule se, přes noc, postaral CrockPot, takže se francouzská cibulačka vydařila.

    1KA
    1KA --- ---
    Neztuhnul mi limetkový cheesecake a tak máme poháry. Plus jsem klukům slíbila, že se budu učit lépe vařit. Tak ještě tortilly s kurecim masem.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BAAL: K těm předchozím radám - je to dobré i do cheescake - do sušenek, případně pak do sýru v kombinaci s kakaem.
    Místo cukru do dýňového koláče. Umím si to představit i místo cukru do té mé makové bábovky s jablky.
    Jo a ve zmrzlině to je dobré taky :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    FRENNET: Tohle je obchod a bistro na České. Pro ryby chodím na Minskou v Žabinách.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KOCHANSKA_CH: a ta rybarna na Novobranske? Minule psali na tabulce: stika.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    JAJITA: Candáta v papilotě nejlíp, ať není sušenka. :-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Díky, díky, zrovna sem jdu pro inspiraci, donesla jsem domů candáta ;-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KATIA: Brno, takové rybářské město, kam do přístavu na Prygl jezdí šalina. :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Zrovna dneska se kolegyně bavily o člověku, co z Brna vždycky jezdí vlakem s rybama v tašce :-))
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Pro Jajitu: páteční ryba dnes byla u firmy, kde nakupuju. :-)

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    DEVIL: my. Obcas.
    Ja jsem na to dost lina, tak po prvnim vytaceni spis nalozim vicka s medem do vodky a delam tu vickovici.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    XCIDER: a hle, diky ti. du to tam procist
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    DEVIL: jo, neni to prdel. Krome teploty to taky chce zivnou sul a trpelivost, obzvlast kdyz chces hodne procent (14 a vic).
    Obcas se to resi tady: [Výroba a destilace alkoholových nápojů aneb vypálíme cokoliv.]
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    KURE: no tak to potom jo.
    ja mam pripraveno 8kg medu od vcelare na medovinu. az bude teplejs, tak ji zalozim. zkusebni davku, co sem smichal a zkousel zkvasit v zime byla moc zima a nezaclo kvasit.
    dela nekdo domaci medovinu?
    KURE
    KURE --- ---
    BAAL:
    DEVIL:
    MOODYCAT:
    GEISHA: imho existuje jedinný řešení:
    Datlové víno - Recept na domácí víno - Drink-Drink
    https://cs.drink-drink.ru/finikovoe-vino-reczept-domashnego-vina/
    KATIA
    KATIA --- ---
    KATIA: a hledám, ale zatím jsem nic podobného nenašla, ale třeba něco na tenhle způsob by mi určitě taky chutnalo, ale já teda obecně datle mám ráda: https://food52.com/recipes/86960-baba-tamar-date-cookies-recipe
    1KA
    1KA --- ---
    Kuře s rozmarynem a zbytky v kuchyni

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam